Premier League 15/16
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- Status: Није на вези
- arseNal-serbia
- Manager
- arseNal-serbia
- Manager
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- arseNal-serbia
- Manager
- arseNal-serbia
- Manager
E.Viviano u Arsenalu , presao iz Palerma .
Код: Изаберите све
http://www.click-sports.com/transfers/al-jazeera-arsenal-sign-mesut-ozilIdemo oooo ooo
TSG, imam par opazanja na ranije postove. Ako se ne varam, u fudbalu pobedjuje ekipa koja postigne vise golova. Liverpul je tim koji godinama pokusava da igra napadacki fudbal, da igra lepo za oko i stvara mnogo sansi. Samo zelim da uporedis utakmicu sa Aston Vilom od pre par meseci, i ovu od pre nedelju dana, prosle sezone je rezultat bio na Enfildu 1-3, a po statistici je Liverpul imao oko 30 suteva a Vila 4. Ove sezone je Aston Vila pomocu brzih fudbalera na sredini uspela da napravi kontranapadima velike probleme Celziju i Arsenalu, pa je Rodzers po meni sasvim opravdano nakon datog gola njima dao loptu i rekao: Evo vam pa napadajte. I koliko je suteva imala Vila, a koliko Liverpul? Liverpul je imao 1 u okvir gola a Vila ko zna kolko, ali samo jedan opasniji, sto je i normalno kada igras na strani u PL, a rezultat je bio 0-1.
Dolazimo do utakmice sa Mancesterom. Opet pogledaj rezultat iz prosle godine i iz ove godine. Liverpul dominirao celu utakmicu prosle sezone, a Junajted, doduse kontroverzno, dobio utakmicu 2-1 na Enfildu. Ove godine takticki perfektna tekma od strane BR. Pustio je Liverpul loptu Junajtedu, samo su oni naravno mnogo spretniji sa njom od Aston Vile, i kazi mi koliko je dobrih prilika za gol ima MUTD? 0.
Verujem da i ti pratis dugo Mancester dugo godina, kao sto ja pratim Liverpul, i verujem da si primetio da derbi ne dobija ekipa koja igra lep fudbal, vec efikasan, a upravo ta efikasnost stoji izmedju Liverpula i PL godinama.
Evo na tribinama nasa 3 nova pojacanja: Moses, Ilori i Sako.
YNWA momci!
Dolazimo do utakmice sa Mancesterom. Opet pogledaj rezultat iz prosle godine i iz ove godine. Liverpul dominirao celu utakmicu prosle sezone, a Junajted, doduse kontroverzno, dobio utakmicu 2-1 na Enfildu. Ove godine takticki perfektna tekma od strane BR. Pustio je Liverpul loptu Junajtedu, samo su oni naravno mnogo spretniji sa njom od Aston Vile, i kazi mi koliko je dobrih prilika za gol ima MUTD? 0.
Verujem da i ti pratis dugo Mancester dugo godina, kao sto ja pratim Liverpul, i verujem da si primetio da derbi ne dobija ekipa koja igra lep fudbal, vec efikasan, a upravo ta efikasnost stoji izmedju Liverpula i PL godinama.
Evo na tribinama nasa 3 nova pojacanja: Moses, Ilori i Sako.

Последње учитавање од -MiX- дана 01 Сеп 2013, 22:21, учитано 1 пут укупно.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

Juvenino86 пише:dva čista penala nisu svirana Mančesteru
Koju li si ti utakmicu gledao...
ps. Hoces da ti posaljem neke klipove od ranijih godina da vidis za sta je sve Junajted dobio penale protiv LFC-a? Ne bi imao obraza da pitas ovako nesto...
Последње учитавање од -MiX- дана 01 Сеп 2013, 22:23, учитано 2 пута укупно.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

Mozda ne dva ali jedan sigurno. Uglavnom, ovo danas nije bilo nista. Ja i dalje vjerujem da Mojes jos nije stekao autoritet u klubu. Kao da se boji da pridje terenu da da koju instrukciju igracima. Sav se neki skupio, kao da strahuje od necega. Ne samo na ovoj utakmici, nego i proslu sa Celzijem. :/
We'll keep the Red flag flyin' high!
- arseNal-serbia
- Manager
Novinar AS-a .
I Engleski mediji prenose da Demba Ba prelazi u Arsenal na jednogodisnju pozajmicu.
I SkySports potvrdjuje ovu vest !!
Последње учитавање од arseNal-serbia дана 01 Сеп 2013, 23:00, учитано 1 пут укупно.
Mislim da Skrtel ostaje posle ovakve partije, posle meca je verovatno pitao sudiju da li sme da izvadi Van Persija iz dzepa. Za Ilorija ni ja ne znam puno, procitao sam neke komentare da je dosta brz za svoju poziciju. Takodje sam procitao da se sprema neko zvuco pojacanje sutra, prica se da je Yarmolenko, ali to je samo nagadjanje. Borini ide na pozajmicu u Sanderlend bez prava otkupa.
― Michael Jordan

― Michael Jordan