FK Partizan [2013/14]
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
Evo sad krenula prica o Siskovu! Pa resio da nesto iskopiram sa merodavnog mesta.
Novinari ko novinari uvek traže senzaciju, pogotovo ako su navijači suprotnog tabora. Proglašavati za "bombu" nekog dečka od 14 godina je neozbiljno.
Ono što ja mogu da kažem za Šiškova je sledeće, dečko je talentovan, član je nedavno formirane selekcije Srbije 98 koju vodi Dejan Govedarica. U toj selekciji pored njega iz Partizana su još Nikola Dukić, Jovan Nišić, Igor Zlatanović, Filip Čermelj. Sa prvom trojicom je pre 20 dana potpisan stipendijski ugovor. Planiran je i ugovor za Šiškova ali je on odbio.
Možda se u ovom [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DWZSwmcZdno[/youtube] intervjuu krije pravi razlog. Obratite pažnju na deo od 1:50 kada ga novinarka pita da li navija za Partizan
, Zanimljivo je da mu se već jedna želja nije ispunila da iz Partizana ode u Milan.
Šta će biti od njega tek će se videti, postoje mnogobrojni primeri velikih talenata koji koji su sa 19, 20 godina prestali da igraju fudbal ili se vuku po srpskim ligama.
Novinari ko novinari uvek traže senzaciju, pogotovo ako su navijači suprotnog tabora. Proglašavati za "bombu" nekog dečka od 14 godina je neozbiljno.
Ono što ja mogu da kažem za Šiškova je sledeće, dečko je talentovan, član je nedavno formirane selekcije Srbije 98 koju vodi Dejan Govedarica. U toj selekciji pored njega iz Partizana su još Nikola Dukić, Jovan Nišić, Igor Zlatanović, Filip Čermelj. Sa prvom trojicom je pre 20 dana potpisan stipendijski ugovor. Planiran je i ugovor za Šiškova ali je on odbio.
Možda se u ovom [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DWZSwmcZdno[/youtube] intervjuu krije pravi razlog. Obratite pažnju na deo od 1:50 kada ga novinarka pita da li navija za Partizan
Šta će biti od njega tek će se videti, postoje mnogobrojni primeri velikih talenata koji koji su sa 19, 20 godina prestali da igraju fudbal ili se vuku po srpskim ligama.
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 19 Сеп 2013, 14:42, учитано 2 пута укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
Ova se bas razume u fudbal haha Dobro sto se setila nekako da pita na kojoj poziciji igra klinac 
Ali ovo... Odakle su ostali saigraci (u repki)? odgovara: Cela Srbija! a ova ce: Cela Srbija????
Vauuu, pa ne iz BG-a su samo igraci, ostale ko sisa.
Ali ovo... Odakle su ostali saigraci (u repki)? odgovara: Cela Srbija! a ova ce: Cela Srbija????
Vauuu, pa ne iz BG-a su samo igraci, ostale ko sisa.
Последње учитавање од westlife92 дана 19 Сеп 2013, 19:54, учитано 1 пут укупно.
- westlife92
- World Class Manager
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
foloW, samo se nadaj za Dachu Pantica, ako bude odlazio iz Partizana nece sici sa konja na magarca vec ce otici u Inostranstvo i to da znas prvi je Juventus, pa svi ostali! Licno sam pricao sa deckom otac mu jeste Zvezdas ali od igranja u Zvezdi kao i Joca kaze da nema nista pa cak i da Zvezda opet bude prvak evrope! Tako ono ne nadaj se 
-
srbinho
- westlife92
- World Class Manager
Ti kao onaj lik iz Jagodine sto rece ovde na forumu da je isao zajedno u skolu sa Rajkovicem i da je pricao sa njim, a ovaj mu reko da nema nameru da ide u vecite, vec odmah u inostranstvo, pa na kraju ipak zavrsio gde je zavrsio.Alexandar_81 пише:foloWako bude odlazio iz Partizana nece sici sa konja na magarca vec ce otici u Inostranstvo i to da znas prvi je Juventus, pa svi ostali! Licno sam pricao sa deckom otac mu jeste Zvezdas
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
westlife92, NAPRAVITE JEDNOG FUDBALERA nemojte da idete za nama i sakupljate nase igrace! BUDITE JEDNOM MUSKO A NE KO NEKE RIBE ALA NEBOJSA COVIC!!! KENJA MI SE OD TAKVIH! Uzimajte ko ljudi napravljene igrace a nemojte da pravite bombe od dece koja nemaju 1 dan seniorskog fudbala i ne budi ljigav da pljunes na sve sto neko uradi! Danilo Pantic nece preci u Zvezdu, a zasto je tako pitaj JOCU on ce mozda bolje da ti pojasni! Jer ja nisam neostrascen! 
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- westlife92
- World Class Manager
Decko ja fudbal i ne gledam kao prvo, jedino sto znam su ovi komentari sto ih citam svakog dana i to je to, sprdnja opusti se sa tim velikim slovimaAlexandar_81 пише:westlife92, NAPRAVITE JEDNOG FUDBALERA nemojte da idete za nama i sakupljate nase igrace! BUDITE JEDNOM MUSKO A NE KO NEKE RIBE ALA NEBOJSA COVIC!!! KENJA MI SE OD TAKVIH! Uzimajte ko ljudi napravljene igrace a nemojte da pravite bombe od dece koja nemaju 1 dan seniorskog fudbala i ne budi ljigav da pljunes na sve sto neko uradi! Danilo Pantic nece preci u Zvezdu, a zasto je tako pitaj JOCU on ce mozda bolje da ti pojasni! Jer ja nisam neostrascen!
PS. i te ''bombe'' od igraca kako ih zoves prave samo novinari, logicno, da se takve vesti vise citale. A to da li ce Pantic preci u Zvezdu ili ne, bas me i ne zanima, odgovor imas u prvoj recenici komentara. Ziv bio nema ljutnje
Svi igraci koje ste vi napravili vidim igraju svuda po Evropi svi sad karijere mogu da porede sa Nemanjom Vidicem, kojeg ste takodje vi napravili, jel da?Alexandar_81 пише: NAPRAVITE JEDNOG FUDBALERA nemojte da idete za nama i sakupljate nase igrace!
Последње учитавање од foloW дана 22 Сеп 2013, 09:18, учитано 1 пут укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
foloW, Nastasic
Od Vidare brate moj proslo 10 godina ako ne i jace a iz Zvezdine skole izaso samo Filip Jankovic! Za mene malo! westlife92, ne ljutim se bre
nego me novinari nerviraju, a posle procitam neki bzvz post i prsnem! Recimo ono za Darka na basketu, pa ovde za Pantica i dodje mi da puknem