Serie A [2013/14]

Ko je po Vašem mišljenju glavni favorit za titulu?

Juventus
22
42%
Napoli
8
15%
Milan
8
15%
Fiorentina
4
8%
Inter
4
8%
Neko drugi...
7
13%

Укупно гласова: 53

Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од markohn22 »

Broj 1 tesko, jesu napredovali, ali nikada osrednje Italijanske ekipe nece moci finansijski da pariraju osrednjim Englezima. Kao prvo imaju onaj zakon po kojem ne mogu tek tako stranci da kupe timove, a takodje tesko da i jedna druga liga moze da izgradi takav globalni marketinski koncept u kojem se obrce toliko love kao u BPL...
И душа и тело, све је црно бело...
srbinho

Порука од srbinho »

Ma zabari su to ne bi ih ja tako lako otpisao. Osrednji englezi po meni i nisu ko zna kolika sila pa da osrednji italijani ne mogu da ih stignu. Po mom misljenju engleski fudbal ovakav kakav je danas cine 3-4 ekipe, a ostali su na "njihovoj slavi" uzdigli i sebe znaci cist marketing. Bejl je pravi primer toga kako englezi znaju da iskoriste pravi trenutak. Italijanski fudbal je mnogo izgubio u onoj aferi oko namestanja i od tada se oporavljaju. Bice oni opet broj 1 i to za ne duze od 6-7 sezona...
Последње учитавање од srbinho дана 27 Сеп 2013, 13:00, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

Mnogo toga fali Italijanima, npr. puni stadioni kao u Engleskoj i Njemackoj. Englezi rade mnogo jaku pricu sto se tice marketinga u poslednje vrijeme, Azijske i Americke turneje i ostala cuda im donose pakleni profit. I nemaju 4 ekipe nego bar 6 koje ce se kidati za prva 4 mjesta. Jos su zabari daleko, to ce se pokazati i ove godine, nece niko od njih dalje od 1/4-finala u LS. Njihova liga je po meni bila mnogo jaca dok je imala 18 klubova...
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Berserk
Manager
Поруке: 1289
Придружен: 25 Дец 2011, 22:04
Место: Petrovgrad
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Порука од Berserk »

Prvo šta je osrednji Englez ?

Po meni bi Liverpul odvalio bilo koga iz Italije, takođe ako uzmemo Newcastle bi odvalio, sada ako gledamo Fulam onda se slažem sa tobom.
Mislimd da žabari moraju prvo svoje igrače da zadrže i da ne smeju da prodaju zvezde.
Sir Alex Ferguson, A Knighted Champion
So Many Years the boss and we adore him
Simply The Best, United through and through
Forever we will be his Red Army
srbinho

Порука од srbinho »

Ako nista drugo italijanska liga ce opet biti broj 1 bar zbog toga sto niko ne moze vecno da bude na tom mestu. Docice red opet i na italijane i ubedjen sam da se necemo nacekati.
Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05
Место: Leskovac

Порука од -MiX- »

Trenutno Englezi i Italijani ne mogu da porede ni po jednim parametrima. Organizacija, profesionalizam, kvalitet fudbala, marketing, posete na stadionima, profit koji klubovi ostvaruju itd. Mnogo je nisko pao fudbal u Italiji poslednjih godina. Raduje me sto se Inter polako vraca gde mu je mesto, veliki je to klub. Ne mogu da se setim o kom igracu je rec, dao je intervju po dolasku u Englesku iz Serije A i rekao kako je ogromna razlika u organizaciji klubova, i da se svaki mec igra kao da je finale, a mislim da je Nastasic u pitanju ili Jovetic.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Aj jebali vas degenerisani s ostrva
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
TSG
World Class Manager
Поруке: 4557
Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
Место: Banja Luka

Порука од TSG »

Hejtuj tikale, hejtuj. :zelenko:
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Postoji tema PL i to je to :)
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

У праву је човек. Имате своју тему, па прдите тамо.
Корисников грб
Juvenino86
Manager
Поруке: 1148
Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
Место: Srbija
Klub koji vodite: Kyoto Sanga
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times

Порука од Juvenino86 »

Slažem se sa tikalom, i još da dodam, možte samo da nas mrzite. Žabarski fudbal i dalje ima dušu bre!
Um caruje, snaga za svaki slučaj!
srbinho

Порука од srbinho »

Utakmice u Seriji A pre 10-11 god. su bile dosta zanimljivije nego ove danas u Premijer ligi....nekako je bilo vise tih derbija i moglo se vise fudbala videti. Premijer ligasi siluju fudbal mada to je sad slucaj svuda...promenio se fudbal danas od tada sve se svelo na fizicku pripremljenost i takticku discplinu dakle daleko od toga da danas nema majstora al ne vidimo ni pola od onoga sto oni mogu bas zato sto ih ta filozofija koci. Recimo David Silva je velemajstor fudbala ali sta mi vidimo od njega osim proigravanja, odlicnog kretanja i pametne igre (citaj taktike)?? Nista...nedostaje lucidan potez, finta kakva se retko vidja, potez van svih pravila nesto sto ce da te iznenadi kad vidis, da resi utakmicu....to fali za taj nivo br 1. Danas je toga sve manje i zato sve vise zalim za onim starim Calciom....
Корисников грб
Clint Eastwood
Manager
Поруке: 1183
Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
Место: Kragujevac
Klub koji vodite: Brighton
Mood:

Порука од Clint Eastwood »

srbinho пише:Meni se cini da Serija A posle nekoliko godina nazadovanja, a zatim i stagniranja pocinje polako da se uzdize. Trenutno su po kvalitetu i dalje ispod Spanije, Engleske i Nemacke, a i Francuska im je za petama ali mislim da ce za par sezona Serija A opet da bude broj 1.
Samo mi reci po cemu je to spanska liga kvalitetnija od italijanske?
Слика
Корисников грб
TheBigOneFCB
Manager
Поруке: 2159
Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
Место: Београд

Порука од TheBigOneFCB »

Clint Eastwood пише:
srbinho пише:Meni se cini da Serija A posle nekoliko godina nazadovanja, a zatim i stagniranja pocinje polako da se uzdize. Trenutno su po kvalitetu i dalje ispod Spanije, Engleske i Nemacke, a i Francuska im je za petama ali mislim da ce za par sezona Serija A opet da bude broj 1.
Samo mi reci po cemu je to spanska liga kvalitetnija od italijanske?
Топ 3 шпанског фудбала:
1.Барса/Реал
2.Барса/Реал
3.Атлетико Мадрид
Топ 3 италијанског фудбала:
1.Јуве
2.Наполи
3.Интер/Милан/Фиорентина

Искрено, надам се да ће се у Италију вратити стари калчо, да бих и ја коначно могао да се нагледам стварно квалитетног фудбала тамо.
Последње учитавање од TheBigOneFCB дана 28 Сеп 2013, 12:25, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Juve, Napoli i Roma za top 3, Fiorentina i Inter za 4. mesto, Milan 6.
Последње учитавање од Gagi дана 01 Јан 1970, 01:00, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Androsito
World Class Manager
Поруке: 3025
Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
Место: Krusevac

Порука од Androsito »

Ja stvarno ne znam kad ces ti vise da skapiras da Milan ne mozes da iskljucis iz TOP timova kako god da ti izgleda ta ekipa... Istu pesmu pevas kao prosle godine i ako si spreman prihvaticu da ti biram avatar na mesec dana kao i prosle godine... Ista opklada, isto trajanje i ista pravila...
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame

Порука од Gagi »

Jedino ako opet krenu da vam sviraju penale na svakoj drugoj tekmi. Dobro im ide za sada, 2 penala već.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Milanu penale, Juveovim protivnicima poništavaju golove, tako da mu dodje egal. Iskreno voleo bih da vidim Romu ili Inter na tronu, ali teško da će moći da izguraju ovako kako su počeli.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame

Порука од Gagi »

Gledaj zele malo češće Juve i primetićeš da su takve stvari prava retkost. Onaj ko prati Seriju A poslednjih godina se sigurno uverio u to. Istina, pokrali su Kjevo ove godine, Kataniju prošle, ali to nije ni blizu ovoj sprdnji sa Milanom. Prošle godine su MORALI da završe na trećem mestu i obezbede kvalifikacije. Ne pljujem ja tu Galijanija i Berluskonija koliko fudbalski savez koji je gurao taj klub do kraja. Italija nema više 4 predstavnika, svako ko se plasira u EL ignoriše to takmičenje i gubi bodove, a oni su verovatno mislili da će Milan doneti Italiji više bodova od Fiorentine. Kad god Milanu treba gol da se vrati u život, sudija svira penal, ponekad mislim da njihovi protivnici u meč ulaze sa -1. Sramota. Roma je napravila dobar tim, igraju samo domaća takmičenja, Napoli igra dobro, Inter ima prednost u odnosu na Milan zbog činjenice da ne igraju Evropu i imaju boljeg trenera, pa mislim da ih jedino stari dobri penali mogu dovesti do 3. pozicije.
Последње учитавање од Gagi дана 28 Сеп 2013, 13:28, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Znam ja da se Milan gura i to godinama unazad, ali i Juveu se pomagalo i to pre kalčopolija, ali opet manje nego Milanu, a svi znamo i zašto. Milan nikad nisam gotivio, a počeo sam da ga i mrzim od kada su ih pomilovali za ono nameštanje, pa su mogli da igraju evropu(protiv Zvezde). Zato sam i rekao Roma/ Inter, Firenca je simpatična, ali više od borbe za 5. mesto ne mogu.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”