Edit: Uze me čovjek za jedan bod, u šoku sam. :what:
Premier League Fantasy 2013/14
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
O jea, fak jea. Jedva, izvuklo me to što si imao -4, doduše i ja sam imao -8. Nego jesi siguran, meni sajt baguje, ali kontam da ti imaš 57-4, a ja 62-8. 

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
mrš, opet povreda, jebote, može li jedna nedelja bez ranjavanja mojih igrača. Sad samo da vidim koliko dugo je povredjen HBA i da ga prodam i opet odem u minus. 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Jankoviću, opet poraz, ništa strašno, pobedićeš i ti jednom.
Šteta što HBA nije igrao 60min ili što je Njuka dala drugi gol, inače bi mi gledao u ledja, ali neka, biće sladje sledeće kolo.
Šteta što HBA nije igrao 60min ili što je Njuka dala drugi gol, inače bi mi gledao u ledja, ali neka, biće sladje sledeće kolo.Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
h2h ti dodje kao liga šampiona, nema popravnog. A, ni tu neceš dugo biti prvi. Jesi -8 sledeće kolo?
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
da, da, da, ostajem nepobjedjen u h2h uprkos -12. Za iduce kolo odradjena 2 transfera, Lukaku umjesto Soldada i Yaya Toure umjesto Ben Arfe koji se povrijedio pa sam morao, a ionako je bio los zadnja 2 meca. Iduce kolo imam u planu jos 2 transfera i onda ce to biti top ekipa 
И душа и тело, све је црно бело...
- zele
- SFM Hall Of Fame
Nije HBA povredjen, sad čitam izgleda da Pardju nije bio zadovoljan, ali opet postoji mogućnost da greje klupu u sledećem meču. Ja još razmišljam da li da odem u -4 ili da ga ostavim. Videćemo, nisam mu našao zamenu još, možda Brejdi ili neko jeftin, pa da mi ostane love da menjam nešto drugo sledeće nedelje. Videćemo, sad se igra i evropa pa možda se neko povredi, kakve sam sreće, to će biti Ozil. 
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
- zele
- SFM Hall Of Fame
Drugi u obe lige, ubilo me loše 5. kolo.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
2. bolje deluje. samo menjaj enrikea.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu