Pohvalite se
- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Status: Није на вези
Citam sad ove deklaracije Bolonje i pise da bi student ponovo mogao da se rangira na budzet treba da osvoji najmanje 60 bodova u 2. godini studiranja a meni na faksu kazu 50 odn. onoliko koliko je granica za budzet.
Nego kako se prave rang liste za budzet?Sad u drugoj godini necu biti pa pitam za trecu, jel uporedjuju samo studente upisane iste godine na jednoj listi ili ubacuju i druge godine upisa na tu istu listu?
Nego kako se prave rang liste za budzet?Sad u drugoj godini necu biti pa pitam za trecu, jel uporedjuju samo studente upisane iste godine na jednoj listi ili ubacuju i druge godine upisa na tu istu listu?
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
Ne znam kako se kod vas rangira, ali kod mene se rang lista pravi na osnovu proseka ocena.
ps. pa sto bi ubacivali druge godine na tu listu, svaka godina se posebno rangira, nista se ne mesa
ps. pa sto bi ubacivali druge godine na tu listu, svaka godina se posebno rangira, nista se ne mesa
Последње учитавање од westlife92 дана 21 Сеп 2013, 17:30, учитано 1 пут укупно.
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS
Jos uvek si trezan?
Cestitam, neka je ziv i zdrav.
Cestitam, neka je ziv i zdrav.
Последње учитавање од Tokelara дана 01 Окт 2013, 14:26, учитано 1 пут укупно.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

- TheBigOneFCB
- Manager
- Поруке: 2159
- Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
- Место: Београд
Благо теби Синке, ја на почетку 7. забио двицу.Припрему сам урадио без грешке, на часу све знам.Вероватно сам се усро(не буквално) па сам побрљавио.
Последње учитавање од TheBigOneFCB дана 02 Окт 2013, 19:52, учитано 1 пут укупно.