Premier League Fantasy 2013/14

Корисников грб
Androsito
World Class Manager
Поруке: 3025
Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
Место: Krusevac
Status: Није на вези

Порука од Androsito »

Kod mene leti Ben Arfa, ne znam samo sa kim ću da ga zamenim...
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

2 poena vise od Zekonje. Meni ostalo 6 igraca, i njemu isto.
4 ista igraca. Da li ce njegovi Shaw i Eriksen imati vise od mog Walkera i Clyne-a? :D
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Shaw je prošli meč dobio 1bp, ali je sad pitanje da li će igrati, a ulazi mi Koleman 0p sa klupe, Eriksen me razočarao, igra lik dobro, ali ne osvaja poene, ali i da ima jednu asistenciju to je max 6p, a WH ga neće dati tako da je to egal sa Walkerom. Jebe me usrani Zabaleta. Očekivao sam više.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Rekoh ti ja, bolje stavi Enrikea umesto Zabalete. Odgledao sam danas tekmu protiv CP-a, covek je prakticno igrao levo krilo.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

pola lige ima Ozila i Remzija. Meni 2 kola za redom McGregor sa CS ostaje na klupi a glupavi Mignole prima bezvezne golove od krs ekipa.

Nisam zadovoljan ovim kolom, 42 poena i imam jos pomenuti dvojac Arsenala i Baneta. Ceka me i prvi poraz u h2h, i to zbog -4 boda od transfera, vodim 38-37 a protivnik ima danas ista 3 igraca kao i ja + Eriksena. Znaci jedini nacin da dobijem jeste da Eriksen nastupi i napravi neko sranje :(
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
TSG
World Class Manager
Поруке: 4557
Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
Место: Banja Luka

Порука од TSG »

Tipa autogol i crveni. :zelenko:
Корисников грб
Clint Eastwood
Manager
Поруке: 1183
Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
Место: Kragujevac
Klub koji vodite: Brighton
Mood:

Порука од Clint Eastwood »

Androsito пише:Kod mene leti Ben Arfa, ne znam samo sa kim ću da ga zamenim...
Zameni ga Dzerardom.Ja ga ubacio ovo kolo i odmah 10 poena.Liverpul ce biti odlican ove sezone,a taj covek ucestvuje u svakom njihovom uspehu.A i znas sigurno da ce on izvoditi sve penale i slobodnjake

Ne znam sta ocekivati od Runija ove sezone.Dosta kosta a Utd pod Mojesom tesko da ce nesto uraditi do kraja...
Последње учитавање од Clint Eastwood дана 06 Окт 2013, 12:05, учитано 1 пут укупно.
Слика
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Runi go k***c, golove je dao izz slobodnjaka, nadao sam se da će početi da igra, ali šipak. A iskreno preskup je za gol svake treće nedelje. Ili ću upariti Suareza sa ovim što imam ili neko drugo rešnje, ali ga sledeće nedelje neće biti u mom timu.

Zabaletu nisam hteo da prodam, da ne bih uzeo -4, ostaviću ga i sledeće nedelje, a onda leti, počinju teži mečevi. Da Aguero nije kreten, sad bi imao isti učinak kao Enrike. Gledao sam Siti juče, nije bio loš, dosta često odlazi u napad, a čak ulazi i u šesnaesterac, imao je šansu i za gol, bio u petercu, ali mu skinuli loptu sa noge.

HBA leti, ako uzmem Suareza, onda neki jeftini, Brady, Amalfitano ili Barkley.

Naravno da Show ne igra, pas ga jebo kljakava, a hteo sam Clyna, jeftiniji je, ali opet nisam ga uzeo jer nisam hteo u minus.

Jebe me to što gledam malo mečeva, pa više čitam statistiku. Ali od sledeće nedelje idem kući, dva monitora, 6mb/s net, a možda i brži, ima sve da pratim, neće mi ništa promaći. :yesko:
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
TSG
World Class Manager

Порука од TSG »

Fino mi je ovo kolo, Reid sa 12+bonus(ako dobije) mi na klupi. Do jaja.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Rid je na 15p, dobio bonus. Ja bih tako rado zaboravio ovo kolo. Nisam imao muda više transfera i to me ujebalo. Hteo sam da uzmem Amalfitana umesto HBA, Clyne umesto Shaw i Enrikea umesto Zabalete, ali nisam hteo da udjem u -12 i zato sam ovo kolo na 32p. Jadno. Ali pozitivno je to što sam dobro izabrao kapitena, Staridž doneo 18p i što sam dobio Tokija u h2h ligi, a sa prvim porazom Marka, izjednačili smo se na čelu.

Janković mi je pobegao na 9p razlike, ali ima još da se igra.

Zanmljivo je što Simić dobija u h2h ligi, iako mu je kapiten De Gea i nije ništa čačkao oko ekipe već mesec dana.

Mrzim kad imam loše kolo pre reprezentativne pauze, jer onda imam više vremena da mislim o ekipi i veća je verovatnoća da nešto promenim. A to znači novi minus poeni.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Ja ovo kolo samo 28 poena. :xD:

I ja cu da prodam Ben Arfu, lik cenim da dobro igra ali ne osvaja poene.Ne znam koga umesto njega da uzmem.
Корисников грб
TSG
World Class Manager

Порука од TSG »

Mozda Amalfitana.
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Ja sam ugrabio Januzaja odmah posle tekme, jer nemam nikakve bitne transfere da pravim, pa sam kapirao da ce Januzaju cena lepo da poraste.

Ubr, 47 bodova. Nije lose obzirom da je prosek 36. Inace, najocajnije kolo, Ziru, Ozil, Teri, Voker, Runi i Remzi zajedno pokupili 9 bodova.
Последње учитавање од neme93 дана 07 Окт 2013, 01:04, учитано 2 пута укупно.

Корисников грб
Androsito
World Class Manager

Порука од Androsito »

Dobio Simića 37-36 :zelenko:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Simic je Ausvic i dobio je ovo kolo nekoga.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

ja izgubih prvi put i to 1 razlike, zbog -4 boda od transfera. Za iduce kolo sam opet na minus 4, uzeo Fontea umjesto Colemana i Januzaja umjesto Parkera...
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Pa što izbaci Kolemana sad, dočekuju Hul, verovatno će proći bolje od Sautemptona protiv Junajteda.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Androsito
World Class Manager

Порука од Androsito »

zele пише:Simic je Ausvic i dobio je ovo kolo nekoga.
Dobio je mene zbog bonusa... Tj ne znam zbog čega... zbog nečega... :D
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Simic je u ovom kolu dobio Bogdana Skerlica i ekipu "kurajberi", a koliko ja vidim ti vodiš Pakašnicu i poražen si od tsg-a, asstriusa. Si Andreja Djurić? Ako jesi onda je ovako kako sam rekao. A sa Simićem igraš sledeće kolo.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
TSG
World Class Manager

Порука од TSG »

Da, on je Andrija i izgubio je od mene 3 razlike.
Пошаљи Одговор

Повратак на “Igre”