(FM14) Problemi i pitanja
Džajo5 пише:Pregledaj ovu temu:Kao prvo možda ovo:Код: Изаберите све
http://serbian-fm.net/ultimate-faq-vt9285.htm
Uđi u Steam, Library, desni klik na igru na properties. Pod local files izaberi VERIFY INTEGRITY OF GAME CACHE. Steam će proveriti fajlove i to može potrajati nekoliko minuta. Najbolje bi bilo da to uradiš 2 puta za svaki slučaj. Ne brini, drugi put ide znatno brže. Kada se to završi, ugasi prozor.
zahvaljujem!
radi!
- Jovan
- Assistant Manager
- Поруке: 637
- Придружен: 09 Апр 2011, 13:47
- Место: Beograd
- Been thanked: 3 times
- Status: Није на вези
Hm, ja sam prebacio svu grafiku gde treba, reloadovao skin i i dalje nece da je ucita...
edit: proradilo u medjuvremenu.
edit: proradilo u medjuvremenu.
Последње учитавање од Jovan дана 17 Окт 2013, 22:57, учитано 1 пут укупно.
- Miljke
- First Team Coach
- Поруке: 378
- Придружен: 15 Нов 2010, 14:50
- Место: Lucca, Italy
Je l' se ovo samo meni desilo ili..?
EDIT: Ponovo sam probao da udjem da vidim profil Miricu i ponovo mi se ovo desilo, imam neki osecaj da je on ubagovan
EDIT: Ponovo sam probao da udjem da vidim profil Miricu i ponovo mi se ovo desilo, imam neki osecaj da je on ubagovan
Последње учитавање од Miljke дана 17 Окт 2013, 23:28, учитано 1 пут укупно.
- Karna
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1156
- Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
- Место: Beograd
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Graficki atributi su izbaceni. Malo ljudi je to koristilo a pravilo je odredjene probleme sa skinom, i odlucili su da ih izbace.Stanke MU пише:Kad smo kod interface opcije ,primetih da nema vise da se podesi show graphical attributes umesto brojeva ako su izbacili bas bedak od 2005 igram sa graphical...
Prijavi to na SI forumu i uploaduj im crash dump file.Miljke пише:Je l' se ovo samo meni desilo ili..?
Slika
- Miksa
- Youth Team Coach
- Поруке: 174
- Придружен: 26 Сеп 2012, 00:16
- Место: Kraljevo
E drugari, gde je nestalo ono da ti skauti ili asistent ili ko već beše predloži listu igrača na određenoj poziciji koje možeš da pozajmiš? Toga sada nema i ne mogu da ga nađem, a ono u Transfer Targets važi samo za igrače koji su ti na Shortlisti.
Pre je bilo iznad tima, sad ga nema. Postoji li ta opcija uopšte više? Probao sam i sa Arsenalom i Milvolom da vidim da nije neki bag i nema je.
Pre je bilo iznad tima, sad ga nema. Postoji li ta opcija uopšte više? Probao sam i sa Arsenalom i Milvolom da vidim da nije neki bag i nema je.
'So when I go home, sometimes, even when I had an amazing game, I always think about what I missed.' - Thierry Henry
- insomniac_cro
- First Team Coach
- Поруке: 221
- Придружен: 26 Сеп 2013, 21:55
- Место: Split
Kako omogucit njemacku reprezentaciju (da nije fake)?
Dropbox signup (dodatnih 500 MB free)
https://db.tt/iowuLCtr
https://db.tt/iowuLCtr