NBA Fantasy 2013/14
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
- Status: Није на вези
Dajem Haringtona za pristojnog skakača na PF ili prosečnog SF.
Poslao sam ponudu Androsu i Gliši.
Poslao sam ponudu Androsu i Gliši.
Последње учитавање од Gagi дана 01 Јан 1970, 01:00, учитано 1 пут укупно.
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Gagi brate, kako uspe sve ovo majke ti? Wall i Valanciunas Salmons i Belineli, za Calderona, povredjenog Brajanta koji nece skoro na teren, Lena koji ce biti rezerva i tesko da ce imati neki ucinak i Bizlija koji nema pojma gde udara. Znaci ladno, prva zvezda Washington-a i jedini centar Toronta, za povredjenog igraca i Calderona. Svaka cast.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Voli Brajanta i Lakerse. Prvo sam mu ponudio Cousinsa u toj priči. Mislim da će Bizli imati finu minutažu ove godine, negde oko predviđene, još ako se Vejd sjebe... Kalderon je otac za Fantasy, ima poene i asistencije u sebi, sada igra u jačem timu sa boljim ofanzivcima. Brajant će za 3-4 nedelje da se vrati, plafon do katoličkog Božića, mislim da je gladan jako, ali jbg, morao je da ode za finog centra i dobrog pleja. Uz sve to sam mu predložio igrača za kojeg smatram da ga mora imati i od kojeg sam odustao posle ovog trejda. Inače, mislim da sam statistički, ako se gleda sama projekcija, u 8/10 trejdova imao slabiji dil, to i Andros može da potvrdi. Žao mi je sada što nemam Vejda ili Milsapa recimo, ali sam sastavio ekipicu sa kul igračima, većinu jako gotivim i jedva čekam da počne sezona. 
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Ma ja imam Pekovica, bole me rac, makar bio i poslednji. 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu