KK Crvena zvezda [2013/14]
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Gledao sam ja celu tekmu. Makabija išlo nevidjeno, šut za tri sjajan. Igrali smo na momente dobro u odbrani, ali je napad bio očajan. Šut nikakav, prva trojka u 3/4 a oni su tad već imali 6 ubačenih. Bobi je bio fantastičan, nosio je ekipu, ispravljao promašaje bekova, zakucavao, skupljao lopte, ali ne može sam.Šilb nije pošteno šutnuo, Blažić se trudio, kao i Djenka, Nelson, očajan, 4-5 er bolova u odbrani ne ume da igra protiv bloka, loša preuzimanja, kasnili smo da blokiramo šut. Naahove je biolo zaista dobro. Meče smo izgubili pred kraj prvog poluvremena. Prišli smo im na tri razlike i onda stali. Primili smo lakih 8 poena, imali 3 izgubljene lopte zaredom i oni su se odlepili na 11 razlike. Kad je počela 3/4 primimo dve trojke i odu na 17 poena plusa.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
Mislim da protiv njih igrate u Pioniru, ili gresim?kiba пише:Код: Изаберите све
http://www.mozzartsport.com/vesti/skandal-ponizavanje-crvene-zvezde-od-strane-makabijevih-navijaca-u-tel-avivu/63741
aahahahahah degeni glupi, treba da im se uzvrati mnogo jace u areni
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
u areni još samo protiv Taukeramike sigurno, a za ostalo ćemo videti, zavisi od zautzetosti i ostalih dogadjaja u areni.
(jeste sad se zove Kuča Laboral, ali ja sam stara škola, to je za mene Taukeramika, isto kaš što je Virtus zapravo Kinder.
)
(jeste sad se zove Kuča Laboral, ali ja sam stara škola, to je za mene Taukeramika, isto kaš što je Virtus zapravo Kinder.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
ne, fora u košarci nije u trojkama, pročitaj drugi dio ovog teksta koji se odnosi na Zvezdu, a mozes i citav 
Код: Изаберите све
http://www.mozzartsport.com/vesti/sareni-pise-duletova-odbrana-digla-nanter-u-vazduh-zvezdine-americke-snage-moraju-bolje/63832Da ste igrali bolju odbranu oni sigurno ne bi mogli ubaciti 15 trojki...„Ponos Izraela“ je pogodio čak 15 trojki iz 28 pokušaja, što je 53,6% uspešnosti!
I kvalitetniji timovi od Zvezde bi se loše proveli u takvoj situaciji, ali je zaista opšte poznato da u većini slučajeva šutiraš onoliko dobro koliko ti protivnik dozvoli. Ovako usled Zvezdinih loših rešenja i rotacija u odbrani svaka nova „laka“ trojka do ekstaze je dovodila mnogobrojnu publiku u Nokija Areni.
И душа и тело, све је црно бело...
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
David Andersen odavno daleko od bilo kakve ozbiljne odbrane i daleko od nekog coveka koji moze da rasiri odbranu drugog tima! Tako da ne znam kakvu ce on ulogu imati u zvezdi osim da uzme velike pare 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Au,ulazim ja u svlacionicu pred trening,dere se ortak(Cigan),aaa vodi Zvezda 15 razlike,i ja onako,samo mu pokazem,smireno,polako decko,i vadim dres PAO-a,Dijamantidis naravno,ovaj popizdeo,trener(isto Cigan) u sebi oce da se pojede,zamalo da me izbaci sa treninga,i na kraju pobeda,sutiramo bacanja,i trener gleda rezultat,i onako smoren izlazi,i kaze gubi Zvezda 6,a ja samo pocnem da se smejem,sta da vam kazem,dominacija