FK Partizan [2013/14]
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
- JaroPFC
- Youth Team Coach
- Поруке: 119
- Придружен: 29 Окт 2010, 19:28
- Место: Sombor
Kakva bagra na terenu!!! Sta oni igraju, fudbal ne sigurno! Trener mentol! Pa Stanojevic bi i sa ovakvim strasno limitiranim sastavom pobedio ovu raspalu zvezdu! Bome vise se ne ide na fudbal u narednih nekoliko godina! Samo kosarka, kod njih se zna ko vozi, a ko otvara kapiju... Sljam 
Да волим црно беле
Поносно кажем свима,
Волим то славно име,
И дивим се само њима...
Поносно кажем свима,
Волим то славно име,
И дивим се само њима...
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Ovo je sve samo ne fudbal,najjaci su mi ovi fudbalski lajici sto se kao raduju sto su nas dobili,a ovaj nesrecni Obradovic da nije auto gol dao,ja mislim 4 dana da ih pustis da igraju,ne bi gol dali jedni drugima,ovo mi je ja mislim prvi a verovatno i poslednji put da gledam Partizan u JSL ove sezone,u svakom slucaju,ovo je nesto gore od ocaja,beda,sramota,bruka,ja dizem ruke od naseg fudbala,ko zna,mozda se vratim jednog dana,kada ova bagra napusti sport,kada ljudi na tribini budu bili da isklucivo da bi PODRZAVALI,BODRILI I NAVIJALI za svoj klub,a ne ovako ga brukali,ali ovu amatersku ligu,koju ce uskoro poceti konobari i ribolovci da igraju,stvarno da gledam i da se zbog nje nerviram,i ove narkomane,neizivljenu stoku i ostalo,pa ne pada mi na pamet da se nerviram zbog toga..
Pozdrav Grobarska braco,ali ovo je dno dna i ispod toga
Pozdrav Grobarska braco,ali ovo je dno dna i ispod toga
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
Alexandar_81 пише:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YiWXAw-naH0[/youtube]
ajmooooooooooooooooooo....
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Ja se izvinjavam ali dobio sam pogresnu informaciju! Hvala bogu covek je ziv!!! Stoko novinarska! Sram vas bilo 
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 02 Нов 2013, 23:52, учитано 1 пут укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
Pisao sam malopre nesto na FB pun utisaka i ocajanja sto sam gledao ovu tragikomicnu utakmicu. Prvo sam ovih dana mislio da se nas fudbal malo poboljsao i da se izjednacio kalitet ekipa, medjutim vidim da nisam pogresio u konstataciji ali da jesam u konotaciji. Zvezda i Partizan nikad nikad gori. Partizan igrački, Zvezda strucno. Kada cove ostane bez ideje onda vise i nije covek, kada sportska ekipa ostane bez motiva noda vise i nije ekipa , a kada ostane bez koncepcije kako dati gol protivniku onda im protivnik i ne treba.
Od fudbala nismo videli ni f, a i ne možemo videti jer se to u Srbiji odavno izgleda vise i ne zove tako. Mogao sam da placem, mogao sam da se smejem i isto bih se osecao, ovo je debakl i sumrak naseg fudbala i onoga sto se nekada zvao svetkovina - Večiti derbi. Od Večitih ostali samo navijači..i to kakvi.
Na tribine pokusava da dolazi i neki normalan svet, znam po sebi ali onog trenutka kada te idioti ponesu , udjes i ti u ulogu idiota i ako to stvarno ne zelis. Ali normalno, nije uvek ono sto zelis i ono sto ostvaris, pa tako utisak veceri je smrt navijaca Partizana iz neke grupe head hunters koji je na smrt isprebijan od strane navijača zvezde u opstoj tuci pre pocetka utakmice. I ta zastava koju su navijači Zvezde oteli je vredna 70 godina koliko je mozda tom decku ostalo da pozivi da je danas bio pametan i da nije ni krenuo da gleda tragikomiku sa početka priče. jutros je majka imala sina, večeras ga više nema.
J***m mater svakom navijaču zvezde i J***m mater svakom navijaču partizana koji je pomislio da se stavi u ulogu Boga i da odredjuje ko ce da zivi a ko ne i koji se usudi da bira ideale i motive zbog kojih neko treba da se ne vrati kući. Navijačke grupe treba podhitno ukinuti i Delije i Grobare i Slaninare i Jakuze i sve u ovoj jebanoj drzavi gde ne smes dete vise da posaljes na utakmicu , a da ne razmisljas da li ces ga videti i sutra. Zbog svega sto se desava, treba zabraniti publiku na stadionima tj publika sama ne bi trebalo da dolazi. Kakvi kurcevi Kimiji, Urosi Misici, lazni idoli koji su pogledali film Rane, osisali se na opasno... sve u zatvor, bez prava na pomilovanje. Podhitno uvesti i smrtnu kaznu ali ne osudjivati ubice na smrt...ne, to bi bilo blago prema njima, nego im osudjivati nekoga iz porodice, kao sto su oni osudili nekoga da izgubi svog nekog voljenog. Tek kad covek shvati da mu greska koju napravi moze ugroziti nekog najmilijeg, prestace da pravi greske, jer budala je budala, nikad nece brinuti zbog sebe ali zbog nekog svog voljenog - hoce i te kako.
I na kraju, J***m mater nasem fudbalu i seljanima koji su dozvolili da se ovo desi, J***m mater svakom ko je ikad pomislio da je sport nesto oko cega treba ginuti. Sramota me samog sebe.
Od fudbala nismo videli ni f, a i ne možemo videti jer se to u Srbiji odavno izgleda vise i ne zove tako. Mogao sam da placem, mogao sam da se smejem i isto bih se osecao, ovo je debakl i sumrak naseg fudbala i onoga sto se nekada zvao svetkovina - Večiti derbi. Od Večitih ostali samo navijači..i to kakvi.
Na tribine pokusava da dolazi i neki normalan svet, znam po sebi ali onog trenutka kada te idioti ponesu , udjes i ti u ulogu idiota i ako to stvarno ne zelis. Ali normalno, nije uvek ono sto zelis i ono sto ostvaris, pa tako utisak veceri je smrt navijaca Partizana iz neke grupe head hunters koji je na smrt isprebijan od strane navijača zvezde u opstoj tuci pre pocetka utakmice. I ta zastava koju su navijači Zvezde oteli je vredna 70 godina koliko je mozda tom decku ostalo da pozivi da je danas bio pametan i da nije ni krenuo da gleda tragikomiku sa početka priče. jutros je majka imala sina, večeras ga više nema.
J***m mater svakom navijaču zvezde i J***m mater svakom navijaču partizana koji je pomislio da se stavi u ulogu Boga i da odredjuje ko ce da zivi a ko ne i koji se usudi da bira ideale i motive zbog kojih neko treba da se ne vrati kući. Navijačke grupe treba podhitno ukinuti i Delije i Grobare i Slaninare i Jakuze i sve u ovoj jebanoj drzavi gde ne smes dete vise da posaljes na utakmicu , a da ne razmisljas da li ces ga videti i sutra. Zbog svega sto se desava, treba zabraniti publiku na stadionima tj publika sama ne bi trebalo da dolazi. Kakvi kurcevi Kimiji, Urosi Misici, lazni idoli koji su pogledali film Rane, osisali se na opasno... sve u zatvor, bez prava na pomilovanje. Podhitno uvesti i smrtnu kaznu ali ne osudjivati ubice na smrt...ne, to bi bilo blago prema njima, nego im osudjivati nekoga iz porodice, kao sto su oni osudili nekoga da izgubi svog nekog voljenog. Tek kad covek shvati da mu greska koju napravi moze ugroziti nekog najmilijeg, prestace da pravi greske, jer budala je budala, nikad nece brinuti zbog sebe ali zbog nekog svog voljenog - hoce i te kako.
I na kraju, J***m mater nasem fudbalu i seljanima koji su dozvolili da se ovo desi, J***m mater svakom ko je ikad pomislio da je sport nesto oko cega treba ginuti. Sramota me samog sebe.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Ej brate da je vise navijaca kao sto si ti! Skidam kapu! Sta treba ovoj drzavi da se opameti ? Hejsel? Aca Radovic? Ivan Perovic? DOKLE BRE DOKLE MAMU VAM BRE J***m! Ili resite problem ili se terajte u 3 LEPE PICKE MATERINE!!!!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=epq5iaCYZ-o#[/youtube]
Jeb'o im pas mater maloumnu, kakvi imbecili
Jeb'o im pas mater maloumnu, kakvi imbecili
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
'Mržnja među nekim navijačima crno-belih i dalje snažnija od ljubavi prema klubu'
Ne znam za vas,ali meni se place dok gledam sve ovo,na sta smo mi spali,dve grupe dilera se bore za to ko ce kome da valjda drogu,ljubavi prema klubu nema,svi su tu samo iz svog interesa,da uzmu neke pare,jebe nas uprava,u minusu smo ko zna kolikom,a zaradili 100 miliona od prodaje igraca u proteklih nekoliko godina,tonemo sve dublje iz dana u dan,dobijaju nas Svajcarci,Irci,Kiprani,i ostale fudbalske velesile,uskoro cemo i za timove sa San Marina,iz Lihtenstajna i timove sa Islanda da budemo topovsko meso,ako se nesto ne promeni...Dodje mi da placem,kad slusam starije kako pricaju o velikom Partizanu,koji se nikoga nije plasio,pobedjivao najvece timove,na tribinu ljudi dolazili samo i isljucivo zbog LJUBAVI prema Partizanu, i kad kazem sebi:'A sto ja bas da zivim u ovo tuzno vreme,sto ja nemam priliku da se radujem tome kako deremo jedan Mancester Junajted u Beogradu 2-0 pred 60 000 ljudi?
Ne znam za vas,ali meni se place dok gledam sve ovo,na sta smo mi spali,dve grupe dilera se bore za to ko ce kome da valjda drogu,ljubavi prema klubu nema,svi su tu samo iz svog interesa,da uzmu neke pare,jebe nas uprava,u minusu smo ko zna kolikom,a zaradili 100 miliona od prodaje igraca u proteklih nekoliko godina,tonemo sve dublje iz dana u dan,dobijaju nas Svajcarci,Irci,Kiprani,i ostale fudbalske velesile,uskoro cemo i za timove sa San Marina,iz Lihtenstajna i timove sa Islanda da budemo topovsko meso,ako se nesto ne promeni...Dodje mi da placem,kad slusam starije kako pricaju o velikom Partizanu,koji se nikoga nije plasio,pobedjivao najvece timove,na tribinu ljudi dolazili samo i isljucivo zbog LJUBAVI prema Partizanu, i kad kazem sebi:'A sto ja bas da zivim u ovo tuzno vreme,sto ja nemam priliku da se radujem tome kako deremo jedan Mancester Junajted u Beogradu 2-0 pred 60 000 ljudi?
-
srbinho
Odavno mi je jsano, a trebalo bi i svima da kad je nas fudbal u pitanju ne treba mnogo pisati i pridavati mu znacaja......sta da vam kazem za ono juce. Gledam derbi pa promenim malo na Arsenal-Liverpul kod onog prekida...nas derbi je parodija na fudbal u odnosu na pomenuti duel. Jedan od retkih FUDBALERA na terenu daje auto-gol....pa mozete onda da zamislite kakva je to bila utakmica u stvari. Sto je najapsurdnije od svega navijaci su jedini prosli ispit derbija. Da su igraci bili na nivou atmosfere bio bi to derbi za pamcenje, a ovako......igra na derbiju je bila prikladnija onoj pozorisnoj atmosferi na Arsenalovom stadionu ali jbg...ne mozemo mnogo da biramo....
Sto se tice masovnih tuca pre derbija.....demokratija je sistem koji ce spasiti svaku budalu od kazne....eto toliko...
Sto se tice masovnih tuca pre derbija.....demokratija je sistem koji ce spasiti svaku budalu od kazne....eto toliko...
Последње учитавање од srbinho дана 03 Нов 2013, 11:01, учитано 3 пута укупно.