FM 2014 - diskusija
- Gymbro
- Youth Team Coach
- Поруке: 163
- Придружен: 09 Мар 2012, 21:04
- Место: Niksic/Podgorica
- Status: Није на вези
Zanimljivo, meni bekovi rasturaju...Evra, Rafael i Smalling su igrali na tim pozicijama, doduše tek 10ak utakmica sam završio.
Zapravo piše da je broj legalnih aktivacija igrice pao za 91% u Srbiji nakon izlaska kreka.Ogi™ пише:Džajo5,
У главном ова табела представља пад што се тиче пиратерије саме игрице,чак 91% мање пиратерије је било прошле године код нас,али укупан учинак смањења пиратерије је свега 17%,али и пише да не могу држати игрицу доста дуго подаље од пиратерије.
I sad da postavim standardno pitanje, da li će se taj update odnositi i na postojeći save ili moram počinjati novu igru?Karna пише:Update izlazi ove nedelje. ME je spreman za update, ali rade na ispravkama jos nekih bagova, pa kad se to testira, izbacice update.DS_RS пише:Izasao je neki updejt, nisam primjetio na SI forumu da su temu otvorili za novi pec a i u fm-u je ostalo 14.1.3
Последње учитавање од Gymbro дана 18 Нов 2013, 19:14, учитано 1 пут укупно.
-
mikoexclusive
- First Team Coach
- Поруке: 266
- Придружен: 07 Апр 2013, 19:29
- Место: Rudo
Da li je neko primetio, ja nisam, može li da se izabere kako će se igrati odbrana, zonski ili čovek na čoveka? Takođe sam video sam da može da se namesti krilima da menjaju strane, ali oni to u toku utakmice uopšte ne rade, svaki drži svoju stranu!!!! Ali ne može da se namesti napadačima da menjaju pozicije, ili napadač ii krilo itd, kao što je moglo ranije da izabereš bilo koja dva igrača da se menjaju. Ako je neko primetio da može neka kaže gde i kako, ja nisam.
- ivanisevic
- Newgen
- Поруке: 37
- Придружен: 28 Окт 2010, 08:49
- Место: Humska 1
Djomliani, imas opciju 'Alow wide players to swap', to ti je to valjda.
Nego da pitam ja nesto drugo. Jel bilo reci na forumu, ili ako ima nesto vise linkovano na temu onog World knowlege?
Meni skauti odradjuju svoje, to je relativno dobro, medjutim, kada odes na search npr trazis odredjenu poziciju, stavis par atributa i max.godiste, igra ti uopste ne ponudi igrace iz oblasti koje ti skauti nisu 'spoznali'??
Nego da pitam ja nesto drugo. Jel bilo reci na forumu, ili ako ima nesto vise linkovano na temu onog World knowlege?
Meni skauti odradjuju svoje, to je relativno dobro, medjutim, kada odes na search npr trazis odredjenu poziciju, stavis par atributa i max.godiste, igra ti uopste ne ponudi igrace iz oblasti koje ti skauti nisu 'spoznali'??
Последње учитавање од ivanisevic дана 19 Нов 2013, 23:01, учитано 1 пут укупно.
Ми навијамо за Партизан, прво зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Ni ne mogu da ti ponude igrače iz tih oblasti, lepo si rekao nisu spoznali. Šalji skaute u sve oblasi koje te imalo zanimaju ili dovodi skaute koji već imaju knowlege iz oblasti koje su ti interesantne.ivanisevic пише:igra ti uopste ne ponudi igrace iz oblasti koje ti skauti nisu 'spoznali'??
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
ivanisevic пише:Djomliani, imas opciju 'Alow wide players to swap', to ti je to valjda.
Stavim ja tu opciju, a krila opet ne menjaju strane. A ne možeš nigde da namestiš da ako imaš dva napadača da oni menjaju pozicije, a mogao si u prošlom, ili napadaču i jednom krilu da se oni menjaju. Bzv
Последње учитавање од Djomliani дана 20 Нов 2013, 00:06, учитано 2 пута укупно.
- ivanisevic
- Newgen
- Поруке: 37
- Придружен: 28 Окт 2010, 08:49
- Место: Humska 1
Ma nisam mislio na skaute, nego search opcija, ranije si mogao, po atributima da cesljas sta god zelis, i sve ti bude dostupno, sad ti F5 ne prikazuje one iz neotrivene oblasti.zele пише:Ni ne mogu da ti ponude igrače iz tih oblasti, lepo si rekao nisu spoznali. Šalji skaute u sve oblasi koje te imalo zanimaju ili dovodi skaute koji već imaju knowlege iz oblasti koje su ti interesantne.ivanisevic пише:igra ti uopste ne ponudi igrace iz oblasti koje ti skauti nisu 'spoznali'??
Glup primer, pojavljivao se neki dr makedonac na free i sad ne mogu imena da se setim, trazim da izlistam pod nationality sve makedonce, kaze nema nijedan. Odem na repku njihovu svi su tu, samo ih pretraga ne pokazuje.
Ми навијамо за Партизан, прво зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
opet search ti zavisi od znanja skauta. tako je već godinama. Ali u search ti se pojavljuju i igrači koje si već pogledao, bez obzira da li ima znanje iz te zemlje.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
Djomliani пише:Tako je za mnoge opcije izgleda. Ja lepo stavio "Play out of defence" a moji igraci i dalje u velikom broju slucajeva nabijaju loptu napred iako ima bar 3 resenja za kratak pas, ludim od togaivanisevic пише:Djomliani, imas opciju 'Alow wide players to swap', to ti je to valjda.
Stavim ja tu opciju, a krila opet ne menjaju strane. A ne možeš nigde da namestiš da ako imaš dva napadača da oni menjaju pozicije, a mogao si u prošlom, ili napadaču i jednom krilu da se oni menjaju. Bzv
- dj90
- Assistant Manager
- Поруке: 826
- Придружен: 01 Нов 2010, 19:41
- Место: Bg
- Been thanked: 2 times
Код: Изаберите све
http://www.mondo.rs/a635351/Mob-IT/Vesti/Football-Manager-Srbija-9.-piratska-sila.html- A.Boghossian
- Manager
- Поруке: 1121
- Придружен: 05 Нов 2010, 03:15
- Место: Parma, Italy
- Been thanked: 1 time
- Контакт:
uđem kod kapitena, koji je stariji od mene, da mu lepim rečima kažem da je možda vreme da ode u penziju... vidim opciju rešavanje problema. kliknem, piše da su u problemu kapiten (on, jel) i još jedan igrač. kažem mu, matori, aj sredi stvari, jebiga, nije u redu da ti kao ikona kluba praviš sranja... kaže on meni, nemam pojma koji je problem između njih dvojice, raspitaću se. reko, au, pa aj ti u trenere na kraju sezone, malo si izlapeo? mogu odmah! pa aj, ako možeš...
buffon, thuram, benarrivo, sensini, cannavaro, fuser, baggio, boghossian, veron, chiesa, crespo
-
mikoexclusive
- First Team Coach
- Поруке: 266
- Придружен: 07 Апр 2013, 19:29
- Место: Rudo
Ne znam da li sam pogodio pravu temu, ali htio bih da predložim moderaciji da napravi neki prikaz zemalja i player restriction stanja. Trenutno vodim Dinamo K i baš je bezveze to njihovo pravilo o max 7 stranaca u prvih 11. Dešava mi se da se igrač povredi na utakmici i da ne mogu da ga zamjenim jer nemam nijednog Ukrajinca na klupi, a 7 ostalih igrača sjedi na klupi.