NBA Fantasy 2013/14
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
- Status: Није на вези
Sveti Georgije bato...m15k3 пише:Pierce i Bass iz utakmice u utakmicu sve vise me nerviraju, pojacanja iz trejda odlicno se pokazala, Carroll i Martin dabl-dabl, samo sto je ovog usru prosralo sto je Djordjije igrao i OT, pa se nafarmaoBice ovo gusto do kraja
- Androsito
- World Class Manager
Čekaj el tvoji igrači napuste meč da bi otišli u kenjaru?
Odradili smo ja i Miške 3 trejda a ustvari jedan... Ja se zajebo pa slučajno prihvatio trejd umesto da bacim vote. Kome trejd smeta može da baci veto... Ako hoćete...
Odradili smo ja i Miške 3 trejda a ustvari jedan... Ja se zajebo pa slučajno prihvatio trejd umesto da bacim vote. Kome trejd smeta može da baci veto... Ako hoćete...
Последње учитавање од Androsito дана 23 Нов 2013, 18:56, учитано 1 пут укупно.
- Androsito
- World Class Manager
Napravili smo trade, ja sam hteo čisto onako da glasam ali sam ušao u league manager opcije i odobrio trejd, onda sam skapirao šta sam uradio pa smo vratili igrače nazad i opet trejdovali da bi moglo da se glasa... Onda sam ja samo skinuo te trejdove sa countera koje smo odradili zbog moje greške...
- Androsito
- World Class Manager
Nemanja te ponude ću samo tako da ti obaram odmah da ti kažem, daćemo nekom tim ako nećeš da igraš...
PS: Mali Xavi se pokajao i traži da mu oprostimo za njegovu ružnu prošlost. Hoće da preuzme Nemetov tim... ako ovde bude 5 piva do pola 5 daćemo mu tim...
PS: Mali Xavi se pokajao i traži da mu oprostimo za njegovu ružnu prošlost. Hoće da preuzme Nemetov tim... ako ovde bude 5 piva do pola 5 daćemo mu tim...
Последње учитавање од Androsito дана 24 Нов 2013, 13:23, учитано 1 пут укупно.