NBA Fantasy 2013/14
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
au brate, mala razlika izmedju mene i Glige, po dva igrača obojici, ali on ima Durenta. 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
Jel ovo bila ironija?salel пише:ali marvin williams otisao bravo dule za potez nisam ocekivao da ce neko dati tako puno za njega
Trebao mi SF, a do sad sam gubio sve igrace koje hocu tako da uzmem pa reko da se otvorim. Koliko si ti nudio?
EDIT: Konacno i meni prva pobeda, i to lepa razlika protiv Voje.
Последње учитавање од Dule93 дана 25 Нов 2013, 00:43, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Dobih Gligu sinoć. Skor 4-0. Imao sam nevidjeno mnogo sreće. Kouč Tandera ostavio Durantulu na klupi u poslednjoj četvrtini, pa je ovaj skupio samo 22ftps-a. Na kraju osam razlike za mene. :OLE:
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Vidis da je ovo velika glupost oko glasanja takvog kakvo je. Mora to da se menja. Ti si odradio trejd i pustio ga da prodje na vreme za naredno kolo. Sad ko god da odradi trejd taj trejd nece proci. Bolje uvedi glasanje u roku od 24h. Ako ima vise glasova za nego protiv trejd prolazi u suprotnom ga odbijes i gotova prica.Ne mozes da realizujes do pocetka kola zato sto mora da se izglasa...