FM 2014 - diskusija
ja koliko znam bice, samo valjda jos nije zavrsen, bar tako procitah...inace i ja cekam steklo, odlican skin, nadam se da ce uskoroTOMARA пише:Mene interesuje da li neko zna hoce biti Steklo skina za FM14??? Godinama unazad sam navikao na njega i nekako mi nijedan skin nije tako dobar kao Steklo...
"Ja ne trpim dosadan fudbal, moj tim je nešto sexy" Jürgen Klopp
-
mikoexclusive
- First Team Coach
- Поруке: 266
- Придружен: 07 Апр 2013, 19:29
- Место: Rudo
- Status: Није на вези
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
A zbog cega bi se cudio? Da li ti gledas nasu ligu? Da li ti znas kako nasi igraci treniraju? Budi objektivan, sticajem okolnosti i ja igram tu istu domacu ligu, pa mi ne bi bilo dovoljno 5 izmena da zamenim moje buzdovane, jos ako imam 3 tekme u 10 dana, zlo. Inace nema to veze od fitnes trenera, imam i ja Cassiano Luis-a sa 5 zvezdica za snagu i Dudu Fontes-a sa 4 ipo zvezdice za aero, jednostavno nasa je realnost 45 minuta.
Jusqu'ici tout va bien…
- Gymbro
- Youth Team Coach
- Поруке: 163
- Придружен: 09 Мар 2012, 21:04
- Место: Niksic/Podgorica
Meni tih uloga nikada ne može biti dosta...mikoexclusive пише:Msilite li da ima previše uloga igrača, oko 40, ako se ne varam?
Odavno ovako nisam uživao u traženju one prave taktike, kako za tim tako i za igrače.
Последње учитавање од Gymbro дана 26 Нов 2013, 13:31, учитано 1 пут укупно.
- Ander
- Youth Team Coach
- Поруке: 195
- Придружен: 01 Нов 2011, 15:20
- Место: Beograd
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 6 times
ono sto mene izludjuje je cinjenica da moj tim ima po 10 suteva u okvir (20 ukupno) i ne postigne gol, a protivnici je sutnu triput, 1 u gol i pobede sa 1-0 iako imam dobrog golmana i to sve sa podesavanjima bez suteva iz daljine, work ball in the box itd. ok je da se to desi jednom, dvaput u sezoni a ne ovako.
a i ono pogadjanje stativa, ako je to realno ja onda fudbal nikad nisam gledao. na svakoj drugoj utakmici imam po 3-4 pogodjene stative, a mojim protivnicima se to desi jednom u sezoni.
ovo se desava vec par godina, mada ove godine je jos izrazenije. ako misleda to cini igricu realnijom, onda neko u SI-u je mnogo istripovan.
a i ono pogadjanje stativa, ako je to realno ja onda fudbal nikad nisam gledao. na svakoj drugoj utakmici imam po 3-4 pogodjene stative, a mojim protivnicima se to desi jednom u sezoni.
ovo se desava vec par godina, mada ove godine je jos izrazenije. ako misleda to cini igricu realnijom, onda neko u SI-u je mnogo istripovan.