Koga da kupim/prodam?
- Baja
- Global Moderator
- Поруке: 2412
- Придружен: 08 Нов 2010, 18:59
- Место: Beograd
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 52 times
- Status: Није на вези
Meni igra veznog,ja sam produzio u drugoj sezoni,za 3,000 nedeljno,eventualno trazi da otpusti agenta,naravno snimi pre tog razgovora,da ne bi trajno zasrao situacijuFilip991 пише:Jel uspeo neko da produzi ugovor sa Markom Vesovicem? Igra mi prvog beka, igra dobro, on je zadovoljan ali mi njegov menadzer kaze da nije zainteresovan da produzi ugovor
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Kod svih Vešoviću ističe ugovor na kraju preve sezone, meni je igrao dosta, lagano je prihvatio ponudu, nija otpustio agenta, a pre nego što sam mu ponudio ugovor sam je odbio utrehtovu ponudu. Neće da pregovara ili traži previše para?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Zašto? Jel' ti natransfer listi? Jel' nesrećan? Jesi li mu nudio ugovor pa je odbio, pa sad neće opet da pregovara?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Jel možeš da razgovaraš sa njim? Probaj da središ to što je slight concern, pa onda vidi da mu ponudiš, ako neće, onda, samo ako nije nesrećan, pitaj ga da oladi agenta.Jedino tako. Kod mene je igrao, ali ga nije tražilo mnogo klubova, vidim da ga kod tebe hoće 36, odbio je Utreht i posle toga sam mu ponudio ugovor koji je prihvatio.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
e jebiga, nema pomoći, samo da rizikuješ i da čekaš da se oladi. Vidim da si mu obećao da ćeš osvojiti titulu.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Filip991
- Assistant Manager
- Поруке: 619
- Придружен: 26 Окт 2010, 12:57
- Место: Beograd
- Has thanked: 47 times
- Been thanked: 22 times
Rizik je neostaje mi nista drugo nego da ga prodam tim arapima kad su zapeli a ni pare nisu lose, 2M i jos nesto preko + 50%
Последње учитавање од Filip991 дана 27 Нов 2013, 00:55, учитано 1 пут укупно.