NBA Fantasy 2013/14
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Jedini 5-0, dominiram, a ne pratim NBA. Kul. Sledeće kolo sa Jocom. Imam tri igrača sa samo dve utakmice, četiri igrača sa tri meča i tri sa četiri. Jesam li ja toliki baksuz ili je ova nedelja jadna? Koliko vi imate mečeva?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Večeras počinje novo kolo, bilo bi dobro da se ovaj moj trejd proknjiži na vreme, pa vas molim da glasate. Hvala. I ako neko hoće da se džora sa mnom, neka cima na Skajpu ili FB. Bolje Skajp. Jurim pleja i C.
Последње учитавање од Gagi дана 02 Дец 2013, 17:00, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Gagi dam ti Plami, Spliter i Burks. Imaš tu i centre i pleja. Meni treba SG.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
salel
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 10649
- Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
- Место: Subotica
An electrical fire stemming from a generator malfunction is the apparent culprit for the smoke, and everyone inside the arena was evacuated shortly before game time. The league has not yet announced a make-up date, but the game will be played in Minnesota (the official home team) at a later date.
PA SISAJTE GA I VI I VAS MEKSIKO CITY I STO STRUJU NE ZNATE DA INSTALIRATE.
Em imas vise meceva em se ovo desi. Green 2 dana zaredom ide u minus covek. Harden 2 poena za 41 minut na parketu. Cestitam.
PA SISAJTE GA I VI I VAS MEKSIKO CITY I STO STRUJU NE ZNATE DA INSTALIRATE.
Em imas vise meceva em se ovo desi. Green 2 dana zaredom ide u minus covek. Harden 2 poena za 41 minut na parketu. Cestitam.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Mrš i mene to ujebalo imam čak 4 igrača iz ta dva tima, kontao sam da mi na tom meču donesu najmanje 55fpts-a, mamu im J***m cigansku, jebeni meksiko, nisu ni za šta osim za neku jeftinu seriju, mršupičkumaterinu.
Ima li neki info kad se ovo igra? Ima li šanse da se odigra u ovoj fantazi nedelji ili da pišam propalo?
Ima li neki info kad se ovo igra? Ima li šanse da se odigra u ovoj fantazi nedelji ili da pišam propalo?
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Jebiga, ja neću da ispušim ovo kolo. Kvari mi savršen skor. 
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Kontam da bi bilo mega kul da mi se vrati ovo odlaganje u sledećem kolu, igram protiv Andreja, ima jaku ekipu, trebaće mi svaki meč, svaki poen da bih dobio.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu