Premier League Fantasy 2013/14

Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од markohn22 »

baš sam se smorio zbog Staridza, ubjedljivo najkonstantniji igrač ove sezone, dao je po gol na skoro svakoj tekmi... Uzeh Lukakua umjesto njega, jeste da ima jeben raspored Everton iduća 2 kola, ali nisam znao koga bih drugo a da nemam previše igrača iz iste ekipe.
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Ja nemam Staridža, imam Suareza, pa sam se isto tako smorio, jer izgleda da to utiče na liverpulovu igru i Suarezov učinak. Lukakau je dobar izbor, iskuriraš ga sledeća dva kola i posle ima baš fin rapored. I ja razmišljam da ga uzmem ponovo. Nezgodo je to sa Lukakuom, pre meča sa Liverpulom imao je do jaja tekme i dao je samo jedan gol ili nijedan, ali je opet proradio u derbiju.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Prerano sam juce potvrdio sastav, Sanja mi povredjen, Dzenkison ulece na njegovo mesto. To mi je igrac manje, na klupi imam N'Zonzija koji moze da plane protiv Kardifa kuci, a ako upadne Gabidon sa svojih 8 poena od sinoc bice totalno kul.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Gledao sam ti ekipu, Sanja neće igrati sigurno, Profesor rekao, Gabbidon ti uleće jer imaš 3 defanzivca u startnih 11, pa ne može niko drugi umesto francuza, već mora dafanzivac, a prvi ti je Gabbidon.

Ja sam ga stavio u prvih jedanaest, očekivao sam CS. Vidih da neiskusni Janković nema nikoga iz CP, a ima Morisona, kad je neznalica.

Mene sad žešče brine jebeni Oskar, Murinjo ima dosta vežnjaka za rotaciju, pa je moguće da ne igra ni za vikend, a pašće mu cena. Hteo bih da uzmem Runija umesto Remija, a onda moram da dam Oskara za nekog jeftinijeg veznog. Još vagam šta da radim.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Tacno, ja imam samo tri odbrambena, upada mi Gabidon laganjeze.
Vidi kako ce proci mec veceras za Oskara, njega Murinjo voli, vazan mu je igrac, mogao bi da ispadne iz tima samo ako mu se nametne ponovo Sirle. Lamps ce pre izbaciti Esjena nego njega, generalno mislim, veceras je utakmica u kojoj ce verovatno igrati malo pazljivije, pa ce obojica, uz Ramiresa, biti na terenu.
Kod mene zadnju sansu dobija Dembele a prvu Ramires. Obojica su vrlo jeftini, Dembeleu je pala cena dok nije igrao, ako nastavi sa prvim timom skace ponovo. Ramires mi bio dosta jeftin izbor za zamenu Nolana, na kojem sam izgubio pola boda dok mi je bio u timu.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Ne zman koliko može Ramirez da ti donese bodove, za te pare možeš da uzmeš nekog drugog, Hendersona, Witingema, Brejdija, a možda i Kabajea neko ko ima više uticaja na napad svoje ekipe. Jeste da Ramirez može da bljesne, dva gola u LŠ su dokaz, ali opet je pitanje koliko on ima šanse da šutne loptu pored Hazarda, Oskara, Lamparda, pa i Mate. Mada Čelzi ima nekoliko lakih utakmica u narednom periodu. Gledao sam sinoć CP-WHU, kontam da Dauning nije loš izbor, ima stalno loptu u nogama, centrira, sve ide preko njega. Zanimljiv je kao da razbijemo malo monotoniju.

Sad sam skontao da mogu da istrpim padanje Oskarove cene 0.1m i da to neće uticati ne moju prodajnu cenu, a mogu da istrpim i Runijev skok cene, jer imam 0.2m u rezervi. A i ovaj Junajted, vidi se da igraju bolje bez Persija u ekipi, pa mi se ne uzima Runi kada se RVP vrati.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Dobro igra crnce, kad god sam gledao Celsi dominirao je u vezi. Tacno, napadacki doprinos je pod znakom pitanja, ali Celsi je Celsi, imaju fin raspored do Arsenala i ocekuem da se razmrdaju malo, tipa da dobiju nekog bez mucenja i slicno, mogao bi i on da upise koju asistenciju u celoj toj prici. Brinu me malo kartoni, ali dobro, videcemo kako ce to proci, svakako nije dugorocno resenje.

Meni se Cekicari nimalo ne svidjaju. Gledao sam ih nekoliko puta ove sezone, secam se da ih je Stouk razmontirao, a i sinoc sam ispratio prvo protiv Palasa. Ono, bili su dosta bolji, ovi im uvalili gol i cenim da su se branili grcevito do kraja. Ja sam uzeo Nolana kod njih pre par kola i nista, prodao covek totalno, mislim da mu je cena bila 7,2(sad, kada sam ga prodao-6,5). Znaci, opekao sam se jednom na njih i vise necu.
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Zele, trebao si uzeti Valensiju umesto Oskara za ovo kolo.
I da, neiskusno bi bilo kada bih ubacio nekog iz CP-a i usao minus, samo da bih ga vec u sledecem kolu ponovo izbacio i ponovo usao u minus jer igraju protiv Chelsea. :cheers:
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Pazi ovog Jankovića, neznalicu. Koji Valencija kakvi bakrači, u tom Junajtedu vredi samo Runi, ostali su neisplativi. Valenciju bih možda uzeo da mu je cena oko 5.5m, mada je i to mnogo zza toliku rupu.

Da sam uzeo Valensiju umesto Oskara, ušao bih u minus, jer sam uzeo Košelnija umesto Rangela. Kontao sam da je bolje da uzmem 2p najmanje sa Gabidonom nego da udjem u minus uzmem vežnjaka koji može i da me izjebe i uzme samo 2p. Dobru sam odluku doneo. Gabi 8p. :rugalica:

Gabidona sam imao od početka, samo je tek sada postao dobar za rotaciju, ima da igraju kao Stouk(Pjulis stajl), a sledeći meč je protiv Kardifa, a ne Čelzija, ne pratiš dobro, opet realna šansa za CS.

Bolje da si umesto Sanje uzeo Gabidona, ili umesto Čejmbersa, nego si požurio. Neiskusno.
Последње учитавање од zele дана 04 Дец 2013, 16:24, учитано 2 пута укупно.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Vidi ga Zekonja :D
Prvo mesto posle 100 godina, i odmah pustio muda, poceo da pametuje. :ole:
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

To što sam te pustio da malo osetiš kako je na vrhu, znaš onu jevrejsku izreku: "Imao pa nemao"

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Profesor iznenadio sastavom: Jedno drvo na klupi drugo na terenu, Bendtner umesto Zirua. Arteta i Vilsir takodje nisu u prvih 11, Rosicki i Flamini jesu.

Mene je zajebao za Gibsa, ubacio je Monreala na njegovo mesto. Nezgodno mi je, Noric gostuje Liverpulu, a meni ce Benet umesto Gibsa u postavu.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Bendtner dao gol. Nevera.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Remzi, Dzenkinson i Bendtner onom opasnom zurkom zavaljuje. Rekoh ja, ko god da igra u spicu ovog tima mora da daje golove, umeo ili ne. Kida Asnal, do sada je Niklas mogao da ubaci tri komada.

Ceh opet lagano prima gol, znao sam da ce biti gadno za Plavce. Moram da menjam golmana, Vojceh je najbolji izbor u ovom trenutku.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Суарез капетан! :ole:
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

I ja se konacno nasladjujem izborom kapitena, redovno promasujem.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Jebote, mrljava Vila dala gol, mrš. Ubiše mi CS Shaw-a, Čelzi opet primio gol, Teri isto bez CS-a, Gerrard žuti karton, mrš. Aguro dobar, Suarez kapitenski. Ostavio sam Colemana na klupi, ralunajući da mrtvi Junajted može da da gol, ali izgleda da sam se zajebao.

Sad vidim Pozuelo ima asistenciju, ako Everton ne primi gol, ostaje mi najmanje 11p na klupi, plus bonusi,J***m ti život, pre neku nedelju mi ostalo 15p, mrš.

PS. Jankoviću, dobar izbor kapitena. :slap:
Последње учитавање од zele дана 04 Дец 2013, 21:48, учитано 2 пута укупно.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

zele пише: PS. Jankoviću, dobar izbor kapitena. :slap:
Ne smaraj. Ti uvek pokidas sa kapitenom. Proslo kolo pogotovo. Cak 2 poena.

Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Одлично колце за мене. Највише сам се плашио за два одбрамбена из Евертона, ал без разлога. Биће сад и неких бонуса ваљда, па ћу пуцати преко стотке. Штета што Џиру није играо, ако је Бендтнер дао гол, овај би дао бар 2. И нек једе говна Јаја Туре, избацих га препрошло коло и он полуде.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Jebote, ostade mi 14p na klupi, inače 89p ukupno. Dobro kolo, ali ne očekujem da ću se pomeriti u ranku, jer su izdominirali igrači koje uglavnom svi imaju.

Bravo mladjo za poene. Ne bih voleo da sam protiv tebe ovo kolo u h2h ligi.

Bajka o Barnetu
Пошаљи Одговор

Повратак на “Igre”