Rukomet

Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times
Status: Није на вези

Порука од Vladar »

Ja pratim, ko i muskarce, ima dosta zemljaka pa zato, a i jebi ih, reprezentacija je u pitanju, gledam sve. Komsinica igra pa se ovde u kraju ispratilo prvenstvo sa zescom paznjom.
Miki.ftw
Assistant Manager
Поруке: 568
Придружен: 24 Мај 2012, 15:36
Место: Бар, ЦГ

Порука од Miki.ftw »

ja sam pratio dosta i zenski i muski rukomet.
Корисников грб
Denny
Manager
Поруке: 1695
Придружен: 07 Мај 2011, 13:47
Место: Niksic
Has thanked: 1 time

Порука од Denny »

Je li ovo sramota šta nam sudije rade?? Zar ovo nije više nego očigledno da smo pokradeni?? Ubijte špance!!!!
Корисников грб
Denny
Manager
Поруке: 1695
Придружен: 07 Мај 2011, 13:47
Место: Niksic

Порука од Denny »

Praštajte zbog drugog posta, al ovo je jače od mene!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GNnlnOT1FEU[/youtube]

EEEEEEEEEE ZLATNE LAVICE!!!!! Jače od sudija, jače od ovih jebenih Norvežanki..... jednostavno NAJBOLJE!!!!!! :fanman:
Miki.ftw
Assistant Manager
Поруке: 568
Придружен: 24 Мај 2012, 15:36
Место: Бар, ЦГ

Порука од Miki.ftw »

Bravo svaka cast, zasluzeno ste dobili ! :fanman:
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:

Порука од Dule93 »

Bošković: Oduzeo bih pasoš Srbije

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković razume, ali ne može da opravda rođene Srpkinje koje igraju za druge zemlje.

Слика

Indira Jakupović (BJR Makedonija), Bojana Radulović (Mađarska), Mirjana Milenković, Bojana Popović, Ana Radović, Katarina Bulatović, Ana Đokić (Crna Gora) i Milica Danilović (Nemačka), sve su rođene u Srbiji, ali igraju, ili su igrale, za druge reprezentacije.

"Svako ima pravo na izbor i u to ne ulazim. Prihvatam da neko odluči da prestane da igra za svoju zemlju, ali ne i da počne da igra za drugu. Nisam nikada čuo da je neki Danac odlučio da igra za neku drugi reprezentaciju. Da je do mene, ja bih oduzeo pasoš Srbije svima onima koji su iz Srbije, a igraju za tuđu zemlju", jasan je Bošković.

Na nedavnom prvenstvu Evrope, u decembru, Srbija je u polufinalu igrala protiv Crne Gore, u čijim redovima su bile "naše" Ana Đokić i Katarina Bulatović.

"Tu za mene ne može da bude nikakvog opravdanja. Rođen sam u Srbiji, moja familija takođe, od malena sam vaspitavan da imam samo Srbiju i ništa više", ne ostavlja dilemu strateg našeg nacionalnog tima u izjavi za “Sport”.

Bošković smatra da se davno izgubio ponos i odnos prema srpskoj državi, a da je potrebno duplo više vremena za izgradnju onoga što je brzo porušeno.

"Deca nam ne znaju himnu "Bože, pravde". Ja bih to uveo kao obavezno na prvom času. Patriotizam moramo da uvedemo u Osnovnu školu. Evo, nedavno na Danu državnosti, nisam video zastavu Srbije na svakoj banderi u mom Aranđelovcu. To ne sme tako", ističe Bošković.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Ja bih im i zabranio ulaz u drzavu, pa nek onda razmisle za koga ce da igraju.
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

Звезда се у последњи час спасила избацивања из лиге
Слика
Готово у пуцањ, али је стигла Црвена звезда да макар до почетка априла одложи даље одузимање бодова и потенцијално избацивање из елитног такмичења......

Код: Изаберите све

http://www.zurnal.rs/2013/03/01/zvezda-se-u-poslednji-cas-spasila-izbacivanja-iz-lige/index.html
Последње учитавање од kiba дана 01 Мар 2013, 12:26, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Pobeda u derbiju :) Slag na tortu za ovaj odlican vikend za SD Partizan :fanman:
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Slobodno ispred sportskog drustva stavi J...
Корисников грб
westlife92
World Class Manager
Поруке: 3952
Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
Место: Nis

Порука од westlife92 »

Vojvodina pobedom u Nisu osvojila sampionat Srbije, Zeleznicar se drzao 45 minuta, junacki se borili kako bi neresenim ili pobedom ostali u ligi. Sjajna utakmica, ali publika u 58.minutu prekinula mec, rusenjem ograde i pokusaj da se obracuna sa jednim od igraca Vojvodine koji je provocirao publiku, zandarmerija za 5 sekundi uletela i napravila obruc oko parketa...

Слика

Slika sa utakmice
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Teška grupa za srpsku reprezentaciju
Слика
Na danšnjem žrebu u Danskoj, rukometnoj reprezentaciji Srbije dodeljena je teška grupa. "Orlovi" će se takmičiti u grupi C, pored Francuske, Poljske i Rusije.

Sastavi ostalih grupa:

GRUPA A: Danska, Češka, Makedonija, Austrija

GRUPA B: Španija, Island, Mađarska, Norveška

GRUPA D: Hrvatska, Švedska, Belorusija, Crna Gora.

Evropsko Prvenstvo za rukometaše održaće se u Danskoj, od 12. do 26. januara naredne godine.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

:mondo:

RUKOMET: Noviteti u domaćem prvenstvu

Skupština Rukometnog saveza Srbije u četvrtak je usvojila izmene i dopune Pravilnika o rukometnim takmičenjima.
Sednici Skupštine RSS, održanoj u beogradskom hotelu "M", prisustvovalo je 66 od 80 delegata, koji su prihvatili predlog Upravnog odbora da naredne sezone u Superligi igra 12 ekipa, a da se Vojvodina i Partizan, kao učesnici regionalne lige, uključe u prvenstvo u drugom delu.

Pitanje prvaka države ubuduće će biti rešavano kroz plej-of, dok će se u niži rang se ispadati kroz plej-aut.

Predsednik RSS Velimir Marjanović smatra da će smanjenje lige pozitivno uticati na kvalitet i pripremljenost klubova, koji će imati mogućnost da "ostvare vrhunske rezultate i naprave kvalitetne igrače".

Pored Vojvodine i Partizana, u regionalnoj ligi će igrati još Nekse i Zagreb (Hrvatska), Vardar i Metalurg (Makedonija), Tatran (Slovačka), Brest (Belorusija), Lovćen (Crna Gora) i Borac (BiH).
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

Rukometaši Partizana sastaće se sa francuskim Nantom u drugom kolu kvalifikacija kupa EHF.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
westlife92
World Class Manager

Порука од westlife92 »

Bravo devojke. Iz dvoje u keca, fina atmosfera u Niskom Cairu, popunjena hala fino s obzirom da protivnik nije toliko bio atraktivan...
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Ocajna igra, mora mnogo bolje.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
westlife92
World Class Manager

Порука од westlife92 »

Proveo sam noc u hotelu sa njima, mozda je zbog toga. hahahaha salim se :) ali svejedno su tu devojke na nekih 300m od mene u hotelu.
Корисников грб
westlife92
World Class Manager

Порука од westlife92 »

Mnogo sam se iznervirao malopre na utakmici...
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Jako loše igramo. Nemam ideju u napadu, krila nam u pozicionom napadu ne postoje. Ponavljamo greške, guramo loptu u sredinu, gušimo mnogo. Sa igračem više mi ne možemo da napravimo višak na boku!!!!!
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
westlife92
World Class Manager

Порука од westlife92 »

Da sam znao da ce ovako da igraju sve bih ih samarao kad su bile u poseti kod mene na faksu.
Пошаљи Одговор

Повратак на “Ostali sportovi”