(FM14) Koga trenutno vodite?
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
- Status: Није на вези
I više nego dobar. Mediji predviđali 22 mesto. Čak mislim da nismo imali seriju od 15 utakmica bez pobede da bi mogao lagano i u Playoff jer smo u sezonu bili jako dobro krenuli. Zadovolljan sam sa ovim 18 mestom kada se sve sabere.
U kupovima i nismo imali baš sreće, ali šta da se radi.
Narednih meseci ćemo igrati na stadionu u Koventriju jer je naš stadion u fazi proširivanja. Trenutni kapacitet je 1,500 mesta (50 sedećih).
Inače uprava je sama rešila da ide na ovaj potez, nisam im pisao zahtev.
Ok finansije. Nažalost da bi preživeli morali smo da uzmemo i jednu pozajmicu od banke.
-
This is Anfield
- Newgen
- Поруке: 47
- Придружен: 30 Окт 2011, 15:07
- Место: Beograd
- Zarko Danilovic
- Youth Team Coach
- Поруке: 101
- Придружен: 11 Мај 2013, 20:36
- Место: Novi Sad
-
mikoexclusive
- First Team Coach
- Поруке: 266
- Придружен: 07 Апр 2013, 19:29
- Место: Rudo
Završio 1. sezonu sa Totenhemom. U prvenstvu završili na 10. mjestu. U Ligi Evrope poraženi u finalu od Zenita na penale.
Od igrača, jedino se istakao Eriksen sa 17 golova i 25 asistencija. U odbrani Kabul solidan.
Lamela očajno odigrao većinu sezone, pred kraj se malo trgao. Prosjek 6.78, 12 golova i 6 asistencija.
Bord popizdio, jedva ih ubjedih da mi ne uruče radnu knjižicu. Posdtavili su mi uslov da u prvih 5 utakmica naredne sezone osvojim 10 bodova.
Od mladih talenata došli su Shaw, Balanta, Hughes (na pozajmici), a dolaze nam i Allione i Ward-Prowse.
Tu je i Andre Ayew.
Valjda ćemo biti bolji naredne sezone.
Od igrača, jedino se istakao Eriksen sa 17 golova i 25 asistencija. U odbrani Kabul solidan.
Lamela očajno odigrao većinu sezone, pred kraj se malo trgao. Prosjek 6.78, 12 golova i 6 asistencija.
Bord popizdio, jedva ih ubjedih da mi ne uruče radnu knjižicu. Posdtavili su mi uslov da u prvih 5 utakmica naredne sezone osvojim 10 bodova.
Od mladih talenata došli su Shaw, Balanta, Hughes (na pozajmici), a dolaze nam i Allione i Ward-Prowse.
Tu je i Andre Ayew.
Valjda ćemo biti bolji naredne sezone.
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
Covek verovatno igra posteno i sa svojom taktikom. Samo teraj majstore, ni Vilas Boasu ne ide bolje.
Последње учитавање од madness дана 15 Дец 2013, 19:12, учитано 2 пута укупно.
-
mikoexclusive
- First Team Coach
- Поруке: 266
- Придружен: 07 Апр 2013, 19:29
- Место: Rudo