Ruzniji je i od kurca.Gagi пише:jesi ružan ko k***c Simiću.
Premier League Fantasy 2013/14
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
- Status: Није на вези
jbt u pm, covjek vrijedi 12,5 a ja dobijam 12 za njega... i posle kad se oporavi ne mogu da ga uzmem za iste pare. Nego koga sad uzeti umjesto njega, imam Suareza i Lukakua, da li vjerovati Rooneyu, United ima fin raspored sad? Ili mozda Negreda, City je u paklenoj formi, treba neko da daje golove umjesto Aguera? 
И душа и тело, све је црно бело...
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
pricam o h2h samo, bjezim ti 12 bodova, a fora je u tome sto sam ja stekao prednost dok su svi igrali, sad mnogi ne igraju tako da mi koji igramo imamo mnogo vise sigurnih pobjeda tj lakse osvojenih bodova 
a sto se tice klasicne lige, jbg mene je 11. kolo ukopalo kad sam imao 22 boda -8 za transfere
inace bih bio pri vrhu...

a sto se tice klasicne lige, jbg mene je 11. kolo ukopalo kad sam imao 22 boda -8 za transfere

И душа и тело, све је црно бело...
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
U trecoj nedelji sam sa transferima imao -8, u cetvrtoj -36, peta opet -8, pa -4, sedma -20, pa -12, od tada jos tri puta -4.
Tesko da je neko pravio vise transfera do sada. Neke sam radio zbog povreda, to je obicno ovo -4. A ovo gde su veci minusi sam tumbao ekipu.
Ja sam prezadovoljan svojom pozicijom u obe lige. Imam kostur tima koji donosi ozbiljne poene. Povrede me jesu malo omele, tu mislim najpre na Gerarda, Bejnsa i Staridza, ali sve u svemu nije lose.
Tesko da je neko pravio vise transfera do sada. Neke sam radio zbog povreda, to je obicno ovo -4. A ovo gde su veci minusi sam tumbao ekipu.
Ja sam prezadovoljan svojom pozicijom u obe lige. Imam kostur tima koji donosi ozbiljne poene. Povrede me jesu malo omele, tu mislim najpre na Gerarda, Bejnsa i Staridza, ali sve u svemu nije lose.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Ja sam Gabbidona stavio u prvu postavu, kontao sam da će CP da sačuva gol pre Čelzija, jer igraju sa Arsenalom. Nego na razultati.com piše da je Dilejni dao autogol, jel neko gledao meč?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu