Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ivanzj, Ja sam bio u tripu da si onaj okoreli grobar,sudeci po tvojim komentarima,mada mora da sam te pomesao s nekim.
Muta za selektora pa da igramo run and gun kosarku.
Pa dobro,ali mislim da lagano dobijamo Egipat i Iran,i prolazimo kao cetvrti,a ukrstamo se sa B grupom,koja nije nesto jaka,penzioneri Argentinci,kroasani stare musterije,jedino Grcku da izbegnemo
Krljanje sa Iranom i Brazilom za 3. ili 4. mesto, a onda šta bude. Nadao sam se boljem žrebu. Prvo da vidimo koga će Sale zvati i još bitnije ko će se odazvati. Kontam da izbgnemo Grčku u drugoj rundi i imamo čemu da se nadamo. Argentina deluje moćno, ali ta generacija je već pomalo umorna, na izlasku su, Manu, Skola, Nocioni, Delfino, Pridjoni, ovo im je poslednje takmičenje. Hrvatska je pokazala na Eurobasketu da može, Australija je nezgodna, ali oni često menjaju sastav, videćemo sa kojim timom će doći na takmičenje.
A što se tiče naše grupe, Iran je neugodan, objašnjavaju tamo u Aziji, čini mi se da ima i nekih naših trenera tamo. Mislim da je bio neko selektor čak, možda je još uvek. Brazil je u padu, sad su došli na plaćenu pozivnicu, igrači im dosta često otkazuju, na poslednjim Pan-američkim igrama su bili 5. čini mi se. Barbosa, Nene, Spliter, Varežao su neugodni, ako se svi odazovu. O Španiji ne treba govoriti, igraće u najjačem sastavu, prilika da se postane šampion sveta se ne propupta. Egipat zaista ne poznajem.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Sad sam video kakva su to go#vna iz FIBA-e,ladno su razdvojili Spaniju od Amera da ih ovi ne bi mogli izbaciti pre finala.U svakom slucaju bi trebali proci grupu,sad kao drugi,treci ili cetvrti ne znam.Posto Parker nece igrati,mozemo napasti i drugo mesto u slucaju da i pojedini Brazilci odustanu.Po projekciji zreba ako zelimo da izbegnemo Spance u nastavku takmicenja bolje da budemo 4 nego 3 i da idemo na najjacu selekciji iz B grupe.U svakom slucaju o tom-potom.