Premier League Fantasy 2013/14
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
- Status: Није на вези
Ovo je moralo da se dogodi, uvek ima izostavljanja iz postave radi odmora, ali je pitanje samo koliko ko ima srece u celoj toj prici. Ja nisam ni transfere pravio, kao da ne pravim minus, ali ovo i prethodna dva kola su mi haoticni, mnogo losih odluka.
Sad mogu da se nadam da ce Pelegrino ubaciti Negreda posto je frka, pa da mi napravi koji bod, i da cu iamti nesto od ove ekipice sa klupe. Sve u svemu, ne ocekujem bolje kolo od prethodnog.
Sad mogu da se nadam da ce Pelegrino ubaciti Negreda posto je frka, pa da mi napravi koji bod, i da cu iamti nesto od ove ekipice sa klupe. Sve u svemu, ne ocekujem bolje kolo od prethodnog.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Kapiten dobio žuti, sjajno. Koji k***c ovaj Mekgregor brani, bilo priče da je povredjen. Mrš.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
za sada danas pristojno, Walcott kao kapiten 12, Coleman 8 i Lukaku 6, samo Debuchy nista nije uradio, samo 2.
edit: to bre, Lukaku i Coleman 3 i 2 bonusa valjda
edit: to bre, Lukaku i Coleman 3 i 2 bonusa valjda
Последње учитавање од markohn22 дана 29 Дец 2013, 16:32, учитано 2 пута укупно.
И душа и тело, све је црно бело...
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Malo se popravljam sa bonusima 36 i čekam Azara, Terija, Suareza. Loše kolo, ali kontam da ću dobiti u kupu, a i u h2h.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu