Premier League Fantasy 2013/14
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
- Status: Није на вези
Svestan sam ja toga, vrlo svestan. Još od prvog kola mene Murinjio levati sa napadačima, Lukakuom, Toresom, Čehom, sve u inat. Spreman čovek i bodove da izgubi samo mene da prejebe.
Zekoviću, realno, jebo te Podolski. Tip je dao gol, ali meni ne deluje dobro uopšte. Spor je, slabo se kreće i nema snage da se guzi sa odbrambenima. Bilo u špicu ili na krilu, od njega ne može da se očekuje ništa, gledajući po onome što je pokazao otkako se vratio od povrede. Uvršćivanje njega u stratnu postavu bilo bi čisto silovanje da bi on eventualnim pogotkom podigao samopouzdanje i možda i našao neku formu. Vila je govnarska ekipa, kontraši, pustiće nas da igramo, ako i sve ostale i gledati da nas kecaju na kontre, ali, ako se neko opekao na tu igru, to je Arsenal. Ovaj put ćemo ići na sporu igru, Santi, Mesut i Džek će da kombinuju do besvesti ne bi li probili odbranu, ali će im leđa držati Arteta i Flamini. Još bi gotivnije bilo da upadne i Rosicki, ovo jesu mečevi za njega. Nemac mi deluje kao opcija ako se bude jurio rezultat, sačuvaj bože! ako budemo morali da preokrećemo, ono iz 1 u 2 i to.
Zekoviću, realno, jebo te Podolski. Tip je dao gol, ali meni ne deluje dobro uopšte. Spor je, slabo se kreće i nema snage da se guzi sa odbrambenima. Bilo u špicu ili na krilu, od njega ne može da se očekuje ništa, gledajući po onome što je pokazao otkako se vratio od povrede. Uvršćivanje njega u stratnu postavu bilo bi čisto silovanje da bi on eventualnim pogotkom podigao samopouzdanje i možda i našao neku formu. Vila je govnarska ekipa, kontraši, pustiće nas da igramo, ako i sve ostale i gledati da nas kecaju na kontre, ali, ako se neko opekao na tu igru, to je Arsenal. Ovaj put ćemo ići na sporu igru, Santi, Mesut i Džek će da kombinuju do besvesti ne bi li probili odbranu, ali će im leđa držati Arteta i Flamini. Još bi gotivnije bilo da upadne i Rosicki, ovo jesu mečevi za njega. Nemac mi deluje kao opcija ako se bude jurio rezultat, sačuvaj bože! ako budemo morali da preokrećemo, ono iz 1 u 2 i to.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Poldi poacher, dominirace, možda ne sad protiv Vile, ali u narednoh par kola ima da razbiije.
Ne mogu da verujem, svi su se oglasili, evo Pelgrini rekao da će Ture igrati, da je Navas zdrav. Samo mrtvi Junajted.
Код: Изаберите све
http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-podolski-is-a-great-finisherNe mogu da verujem, svi su se oglasili, evo Pelgrini rekao da će Ture igrati, da je Navas zdrav. Samo mrtvi Junajted.
Последње учитавање од zele дана 10 Јан 2014, 14:26, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Runi govnar mrtvi ne igra. Sve sam bliži vajldkarti. Kabaje spreman, trenirao je.
https://twitter.com/ManUtd/status/421642641738977280Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Цтеба
- First Team Coach
- Поруке: 224
- Придружен: 24 Сеп 2013, 19:12
- Место: Belgrade
http://www.sport.ba/fudbal/moyes-poslao-rooneyja-na-oporavak-u-toplije-krajeve/Сви вајлдкард.
Čekam Kovača da mi isfotošopira neki zverinski signičr.
- zele
- SFM Hall Of Fame
mogu da napravim tim od zajebanih 15 igrača, da nemam slabo mesto, sve da budu ozbiljni igrači, ali onda ne mogu da uzmem Aguera.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Nemam Jaju, a drugi sam. 
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
dok sam ispred tebe dobar sam.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu