(FM14) Predložite klub za menadžerisanje
Verovatno igrao protiv San Marina
Ocigledno sam se setio u pogresno vreme da krecem sejv
Dajte jos predloga, da ih razmotrim pa da pocnem
Ocigledno sam se setio u pogresno vreme da krecem sejv
Dajte jos predloga, da ih razmotrim pa da pocnem
Последње учитавање од tanke14 дана 13 Јан 2014, 01:03, учитано 1 пут укупно.
Sé un hombre
Tikal tvoje postove nisam video do jutros, jednostavno mi se nisu pojavili ti postovi
Sto se tice predloga dvoumim se izmedju Barija,Brese,Perudje i Djenove. Sa Barijem sam davno igrao na pesu, simpaticna ekipa. Bresa je pre par sezona igrala i Seriu A(kratko), Peruggia odavno nije medju najboljima, svakako veliki klub. Djenova je kul, ipak Seria A, igraci mi se nesto i ne dopadaju...
Uzeo sam Bari, nisam primetio da ih je ikada neko trenirao, pa reko da budem prvi
Ok ekipa, fale gosa i levi bek za pocetak koliko sam primetio. 27 igraca, najbolji napadac suspendovan do 2017.(9,5k/w). Projected balance -2,5m... Media prediction 14th. Minus od 3 poena na startu
Bice ludo i ne zaboravno!
Sto se tice predloga dvoumim se izmedju Barija,Brese,Perudje i Djenove. Sa Barijem sam davno igrao na pesu, simpaticna ekipa. Bresa je pre par sezona igrala i Seriu A(kratko), Peruggia odavno nije medju najboljima, svakako veliki klub. Djenova je kul, ipak Seria A, igraci mi se nesto i ne dopadaju...
Uzeo sam Bari, nisam primetio da ih je ikada neko trenirao, pa reko da budem prvi
Ok ekipa, fale gosa i levi bek za pocetak koliko sam primetio. 27 igraca, najbolji napadac suspendovan do 2017.(9,5k/w). Projected balance -2,5m... Media prediction 14th. Minus od 3 poena na startu
Bice ludo i ne zaboravno!
Последње учитавање од tanke14 дана 13 Јан 2014, 11:30, учитано 2 пута укупно.
Sé un hombre
-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
- Status: Није на вези
Jel se setio neko Strazbura?
3. Francuska liga, youth facilities superb, trening mislim da je great ili superb. Ja planiram da igram sa njima uskoro, imaju super igrace za tu trecu ligu, lagano se moze doci do druge lige, onda uz neka dobra pojacanja i malo srece moze odma i u prvi ligu.
Jedno su bili sampioni Francuski 1979. Imaju 3 Kupa Francuske zadnji 2001 i 3 Liga kupa zadnji 2005.
2005. su igrali sa Zvezdom u LE kad nas potopi onaj Kevin Gameiro
A i stadion im je super, cim nadjem njihov logo da ubacim u igru krecem
3. Francuska liga, youth facilities superb, trening mislim da je great ili superb. Ja planiram da igram sa njima uskoro, imaju super igrace za tu trecu ligu, lagano se moze doci do druge lige, onda uz neka dobra pojacanja i malo srece moze odma i u prvi ligu.
Jedno su bili sampioni Francuski 1979. Imaju 3 Kupa Francuske zadnji 2001 i 3 Liga kupa zadnji 2005.
2005. su igrali sa Zvezdom u LE kad nas potopi onaj Kevin Gameiro
A i stadion im je super, cim nadjem njihov logo da ubacim u igru krecem