(FM14) Predložite klub za menadžerisanje
- MarcelloLippi
- Newgen
- Поруке: 1
- Придружен: 13 Дец 2013, 10:14
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
- 100Dzointa
- Manager
- Поруке: 2729
- Придружен: 04 Мај 2011, 14:57
- Место: Subotica
- Formacija: 4-2-3-1, 4-3-3
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 4 times
- Sarma
- Youth Team Coach
- Поруке: 165
- Придружен: 18 Окт 2011, 21:32
- Место: Ljubljana
Probajte sa Stockportom. Ja ih sada vodim. Krećete iz Skrill North, imaćete dosta para obzirom da se zarađuje dosta od ulaznica, jer imate kul stadion (10k). Uprava će da se stiska za keš jebiga, bespotrebno, ali dobro. Nije baš lako dovoditi igrače, pretpostavljam zbog reputacije. Predicted u prvoj sezoni je 4th place, ja sam bio 4i zaista i provukao se kroz plej off, sad grcam u skrill premier. Vrlo zanimljiva ekipa, jer su semi-pro, nemaju neke super lude fasilitije, tako da možete očekivati dosta mogućnosti za razvoj sa njima.
- Ronin
- Assistant Manager
- Поруке: 692
- Придружен: 15 Дец 2010, 14:30
- Место: Šabac
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Ja to bas volim, evo u trenutnom sejvu sa ManUTD sam otpustio Warena Joyce sa mesta menadzera rezervi i preuzeo U21 tim. To mi je redovna praksa obzriom da vise volim licno da razigravam mlade taletne i regene nego da ih gledam kroz puku statitstiku.100Dzointa пише:Pokusavao u par navrata sa brazilcima ali me zesce smorili s masom utakmica po sezoni .
Veceras startuje Paulista ili njihova Seria A, dok je u toku i prvenstvo Rio De Zeneira Karioka. Taman sacekam 14.3.