(FM14) Problemi i pitanja

Sve o Football Manager-u 2014
Корисников грб
A.Boghossian
Manager
Поруке: 1121
Придружен: 05 Нов 2010, 03:15
Место: Parma, Italy
Been thanked: 1 time
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од A.Boghossian »

nisam našao...
buffon, thuram, benarrivo, sensini, cannavaro, fuser, baggio, boghossian, veron, chiesa, crespo
Корисников грб
Džajo5
SFM Hall Of Fame
Поруке: 4111
Придружен: 15 Мар 2012, 13:37
Место: Žilina/Padina

Порука од Džajo5 »

u preferans, odmah na pocetku sa desne donje strane, klik na youtube i tamo bi trebalo.
Корисников грб
A.Boghossian
Manager
Контакт:

Порука од A.Boghossian »

da ne moram prvo da se ulogujem preko igre na yt? pošto ne vidim J***m mu mater.
buffon, thuram, benarrivo, sensini, cannavaro, fuser, baggio, boghossian, veron, chiesa, crespo
Корисников грб
madness
Manager
Поруке: 1020
Придружен: 04 Феб 2011, 20:32
Место: Novi Sad

Порука од madness »

U preferences u igri. Medjutim ja sam stavio na 1080p i mislim da nikad ne bude taj kvalitet, uvek ga malo kompresuje.
Корисников грб
A.Boghossian
Manager
Контакт:

Порука од A.Boghossian »

il sam mega ćorav, ili definitivno moraš biti ulogovan na yt pre nego ti se pojave opcije za kvalitet eksporta.

a tu se javlja drugi problem, igra neće da se poveže sa yt. a to sam isto guglao, al nisam našao rešenje, samo masu ljudi s istim problemom. a u k***c.
Корисников грб
A.Boghossian
Manager
Контакт:

Порука од A.Boghossian »

ALELUJA!

problem sa logovanjem na yt preko fm2014 rešava se ovako:

(pošto youtube često menja dizajn, idemo bez skrinšotova)

nakon idiotskog uvezivanja youtube sa google+, koji omogućava taj mega bespotreban "svič" među nalozima, došlo je do sjebeksa kod raznih aplikacija, igara i ostalih čuda, preko kojih ste mogli da se uvežete direktno na youtube. ukoliko je odlika vašeg developera kurcobolja, ili jednostavno imaju pametnijeg posla (recimo da isprave bag u trećoj estonskoj ligi), google ortaci su smislili rešenje.

kada odete na account settings na youtube, pronaćićete ovakav ili sličan tekst:

Some third-party and older apps don't allow switching between channels on one account. Use the channel below when using YouTube on these apps.

Need more control? Assign an email address and password to sign in directly to any channel and override this setting.

Nakon što kliknete na "Assign an email address and password", generisaće vam se nova mejl adresa tipa: vaš[email protected], za koju ćete morati da napravite password. nakon što završite proces, taj novi username i password unesite u FM2014 i tako ćete se konačno ulogovati na youtube preko managera, što će vam otključati opciju podešavanja rezolucije za eksportovanje klipova iz igre, sve i da vam početna ideja nije ni bila da ih uploadujete na youtube.

tadam-čššššš. :poz:
cone_bacje
Newgen
Поруке: 3
Придружен: 18 Мај 2013, 18:55
Место: Cacak/Srbija

Порука од cone_bacje »

Imam problem sa imenima igraca, znaci svaki igrac u igrici mi se zove nekim drugim imenom kao neki regen na primer, al ocene,ugovori,nacionalnost itd. su isti, znaci samo imena, i ne samo igraca vec i trenera, a klubovi,takmicenja su normalnim imenom, ima li neko resenje?
Корисников грб
madness
Manager

Порука од madness »

Da, zbog ovoga sam ja pizdio danima dok nisam dosao do resenja. Pitao je neko pre mesec dana pa sam negde objasnjavao. Ukoliko vam je YT vec povezan sa google plus imate adresu kad kliknete na sledeci "advanced".

Слика
Корисников грб
madness
Manager

Порука од madness »

cone_bacje пише:Imam problem sa imenima igraca, znaci svaki igrac u igrici mi se zove nekim drugim imenom kao neki regen na primer, al ocene,ugovori,nacionalnost itd. su isti, znaci samo imena, i ne samo igraca vec i trenera, a klubovi,takmicenja su normalnim imenom, ima li neko resenje?
Original FM, poznato je da narodnjaci imaju ovakve bagove.
cone_bacje
Newgen

Порука од cone_bacje »

aha,a nema resenja za pirateriju?
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Rešenje nećeš pronaći ovde jer je piraterija zabranjena.
Корисников грб
Džajo5
SFM Hall Of Fame

Порука од Džajo5 »

cone_bacje пише:aha,a nema resenja za pirateriju?
jedino resenje za pirata je original. sta drugo da ti kazem.
Корисников грб
A.Boghossian
Manager
Контакт:

Порука од A.Boghossian »

madness пише:Da, zbog ovoga sam ja pizdio danima dok nisam dosao do resenja. Pitao je neko pre mesec dana pa sam negde objasnjavao. Ukoliko vam je YT vec povezan sa google plus imate adresu kad kliknete na sledeci "advanced".

Image
ne izgleda više tako yt cpanel... a kolko su prsli, neće ni ovako kako sad izgleda još dugo.
cone_bacje
Newgen

Порука од cone_bacje »

Hvala vam u svakom slucaju. Kupio bih fm al sta mi znaci kad mogu da ucitam samo jednu ligu...
Gojke90
Youth Team Coach
Поруке: 168
Придружен: 16 Нов 2010, 09:50
Место: Belgrade

Порука од Gojke90 »

Iz kog razloga ne zeli da mi pokrene editor, kaze da ne moze da pronadje jezik... Sta god mu to znacilo :)
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

U toku meca ne mogu da otvorim live tabelu zasto? Kod podesavanja mi je sve ok jedino mi je ono software zbog losijeg kompa
Корисников грб
Džajo5
SFM Hall Of Fame

Порука од Džajo5 »

Možda je do skina. Ni meni neće a pre je htelo. Korisim Bergkamp skin.
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

Znaci do skina je isti i ja koristim, evo kad koristim Gagijem sve ok. :D
Корисников грб
Ronin
Assistant Manager
Поруке: 692
Придружен: 15 Дец 2010, 14:30
Место: Šabac
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Порука од Ronin »

madness пише:Da, zbog ovoga sam ja pizdio danima dok nisam dosao do resenja. Pitao je neko pre mesec dana pa sam negde objasnjavao. Ukoliko vam je YT vec povezan sa google plus imate adresu kad kliknete na sledeci "advanced".

Image
I ja sam to pitao odmah po startu FM14 obzriom da na FM13 nisam imao probleme.Sve je zbog usranog google koji zeli da objedini sve moguce account-ove, a da zlo bude vece moj prastari YT nalog je na yahoo.co.uk :D
Ako stignem uradicu mali tutorial za ostale da se ne muce kao ja i mnogi od nas.
Корисников грб
Tuck
First Team Coach
Поруке: 357
Придружен: 12 Мај 2012, 13:41
Место: Kruševac/Beograd

Порука од Tuck »

Imam veliki problem sa faulovima, na svakom meču preko 20tak faulova, i 4,5 žutih po meču. Menjao sam sve i svašta po taktikama i ništa nisam uradio, i dalje je isto. Pa samo neko da mi kaže kako bih to mogao da sredim, hvala! :cheers:
Пошаљи Одговор

Повратак на “Football Manager 2014”