Premier League 15/16
- xavi
- World Class Manager
- Поруке: 4004
- Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
- Место: Zajecar
- Status: Није на вези
Sutra ide vest Wayne Rooney na pregledima u Londonu u ponedeljak potpisuje.Tokelara пише:xavijev omiljeni igrac prelazi u klub koji najvise mrziprajsles
Pa da je otisao u neki normalan klub bio bi i dalje omiljen, ma kakav xavi pored onoliko igraca Celsija.Joca пише:Mislim da Huan leti iz profila, mozda upadne Xavi?
Ako neko moze da vas odvede u LE to je Mata.
Последње учитавање од xavi дана 23 Јан 2014, 00:45, учитано 1 пут укупно.
- TheBigOneFCB
- Manager
- Поруке: 2159
- Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
- Место: Београд
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Juan Mata’s move to Manchester United appeared to accelerate towards completion this morning with a helicopter landing pad being prepared at the club’s Aon Training Centre.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Juvenino86
- Manager
- Поруке: 1148
- Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
- Место: Srbija
- Klub koji vodite: Kyoto Sanga
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
- Joca
- World Class Manager
- Поруке: 4764
- Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
- Место: Novi Beograd
Ipak smo doveli cak i zamenu za Matu. Liverpul i Njuka se borili za njegov potpis, mi ga potpisali.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pu6jMk4d3kw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pu6jMk4d3kw[/youtube]
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Ben Fairthorne
@ BFairthorne
22m
Been informed by agent who
told me Mata deal was done
yesterday that the player has
just completed his medical
and all ok.
Zaha ide u Kardif na pozajmicu, bice uskoro potvrdjeno.
@ BFairthorne
22m
Been informed by agent who
told me Mata deal was done
yesterday that the player has
just completed his medical
and all ok.
Zaha ide u Kardif na pozajmicu, bice uskoro potvrdjeno.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
Tata Mata je rešenje Mojesove frke ili je nastavak filmova Kagava i Felaini?
Znao je Fergi šta ostavlja Mojesu, ali ni pretpostaviti nije mogao da će mladi zemljak biti toliko zaslepljen blještavilom Teatra snova i da će uraditi jedan od najgorih prelaznih rokova u istoriji Mančester Junajteda. Redom su ga odbijali Alkantara, Fabregas, Erera, na kraju je minut do 12 u paničnoj kupovini doveden Felaini. Precenio je Mojes mogućnosti svog pulena iz Evertona. Bez sumnje kvalitetnog igrača, ali i definitivno fudbalera koji nije bio potreban ovom timu Junajteda.
Kupovina Mate deluje mnogo ozbiljnije, rezonski i planski urađena. Opet, Mojes i Mančester Junajted su igrali kako je Murinjo svirao. Sačekao je Posebni da prođe i drugi derbi sa Junajtedom, pa da Crvene đavole koji mu nisu konkurentni naoruža Matom pred okršaje sa Arsenalom i Mančester Sitijem. Pomalo bizarno zvuči da će Mata imati ulogu da pomogne Murinju u nastavku sezone i otkine neki bod Tobdžijama i Građanima u trci za titulu. Uz sve to je Murinjo dobio 45 miliona evra i orobio kasu Junajteda. Sve što je Portugalac zamislio, na kraju mu se ostvarilo. Očajnik Mojes je prihvatio sve uslove u pokušaju da ugasi požar.
Vrlo verovatno je Dejvidu u glavi bio „Ozil scenario“. Venger je za nemačku verziju Mate platio čak 50 miliona, ali se to pokazalo kao pun pogodak. Međutim, Ozil je došao u ekipu koja buja od talenta i za koju je samo pitanje vremena bilo kada će da proradi.
A, gde dolazi Mata?
On za ađutante neće imati Vilšira, Remzija, Kazorlu, već Janga, Valensiju, Kleverlija. Razlika je očigledna. Nekadašnje dete Reala će morati da poput lokomotive sam povuče havarisani tim Junajteda i donese neku magiju vrednu 45 miliona evra. Takva su očekivanja. „Tata“ Mata je željan fudbala, posle terora koji je prošao kod Murinja. Dve godine je bio najbolji igrač Čelsija, a statistika sa kojom dolazi u Junajted razvlači kez od uva do uva svakog ljubitelja Crvenih đavola.
U 13 utakmica (u kojima je devet puta zamenjen, a dva puta ušao sa klupe), uz sav psihološki pritisak zbog Murinja, Mata je stvorio 30 gol šansi. Tačno toliko gol prilika su zajedno u dosadašnjem delu sezone režirali Kerik, Kleverli, Kagava, Flečer i Felaini!
Mata nije imao kud. Mančester Junajted trenutno nije klub koji bi igrač njegovog kvaliteta poželeo, ali doveo je u opasnost učešće na Mundijalu, a nije zanemarljivo ni što je dobio duplo veću platu. Poslednja dva velika pojačanja Junajteda u veznom redu su doživela fijasko. Kagava je došao kao najbolji igrač Bundeslige, ali za takvog plemejkera je Junajtedova dugogodišnja orijentacija igre po krilima bila ravna samouništenju. Felaini takođe ne može da radi isti posao koji je radio u Evertonu kada je igrao bliže golu, često u ulozi polušpica. Čak ni fudbalski velemajstor Huan Sebastijan Veron pre par godina nije uspeo na Old Trafordu. Ti elegantni, prefinjeni su retko kada u poslednje vreme prolazili dobro u Junajtedu.
Za Matom žale mnogi navijači Čelsija, ali ih je većina svesna da Murinjo zna šta radi. Portugalac je na raspolaganju imao previše lake konjice, a to nije njegov stil, pa su Mata i De Brujn morali da odu, što je klubu donelo sjajnih 67 miliona evra, od kojih je 39 uloženo u Salaha i Matića. Teško će navijači Čelsija zaboraviti Huana Matu, ali tako je Murinjo hteo. Nije Portugalac imao milosti ni prema Kaki ili Ševčenku, kasnije i najboljem igraču Bundeslige Sahinu...
Mata je u karijeri osvojio sve moguće najveće trofeje osim Premijer lige, a ako mu u Junajtedu pod hitno ne bude dodato još nekoliko kvlitetnih pojačanja, teško da će u skorije vreme proslaviti jedinu titulu koja mu fali.
We'll keep the Red flag flyin' high!
- Joca
- World Class Manager
- Поруке: 4764
- Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
- Место: Novi Beograd
Grande Murinjo.uros пише:Kupovina Mate deluje mnogo ozbiljnije, rezonski i planski urađena. Opet, Mojes i Mančester Junajted su igrali kako je Murinjo svirao. Sačekao je Posebni da prođe i drugi derbi sa Junajtedom, pa da Crvene đavole koji mu nisu konkurentni naoruža Matom pred okršaje sa Arsenalom i Mančester Sitijem. Pomalo bizarno zvuči da će Mata imati ulogu da pomogne Murinju u nastavku sezone i otkine neki bod Tobdžijama i Građanima u trci za titulu. Uz sve to je Murinjo dobio 45 miliona evra i orobio kasu Junajteda. Sve što je Portugalac zamislio, na kraju mu se ostvarilo. Očajnik Mojes je prihvatio sve uslove u pokušaju da ugasi požar.