KK Crvena zvezda [2013/14]
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Nemojmo preterivati. Kinsi bolje igra iz drugih razloga, mada sad i njegova forma osicilira, da ne kažem pada. Valjda ga umor stiuže. Pritom Kinsi igra 35+ minuta, treća je opcija u napadu, a kod nas niko ne igra preko 30min. Mislim da je Šilbova minutaža bila oko 25min, možda malo manje. Kinsi je atleta, Šilb je drugi tip igrača. Odličan je on igrač, ali ovaj Reno ne ume s njim.markohn22 пише:Kinzi i jeste za vašeg Šilba Lebron lično.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
Kinzi i jeste tada imao povredu leđa i igrao pod injekcijama, ne znam gdje si to vidjeo da nam kvari igru, protiv Fenera najzaslužniji za pobjedu, protiv CSKA odmah iza Bogdana, i mnogo drugih pobjeda donio u ABA ligi, a šta je vama Šilb donio, produžetak protiv PAO-a? Pa dobro, i to je veliki uspijeh 
U jednom postu si rekao i više nego dovoljno, blage veze o košarci ti nemaš, pozdravlja te MiRosavljević, ko god taj bio...
U jednom postu si rekao i više nego dovoljno, blage veze o košarci ti nemaš, pozdravlja te MiRosavljević, ko god taj bio...
И душа и тело, све је црно бело...
- zele
- SFM Hall Of Fame
Razlika izmedju Šilba i Kinsija je u tome što Kinsi mora da odigra dobro da bi Partizan pobedio (ako to ne uradi onda ide mučenje, pa ponekad i poraz), a Šilb ne mora da bismo mi dobili. Naravno, računam ozbiljne protivnike, ne neke neznalice tipa Solnok ili tako nešto.
Последње учитавање од zele дана 24 Јан 2014, 13:05, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- hostile_bg
- Manager
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Kibo, a da odrastes
p.s. Kako ti zvuci ovo : Boli me k***c za Ninkovica, sto mu nisu otvorili lobanju da mu iscuri mozak, a onda zatim sto mu klinac iz Rada nije jos jednom otvorio mozak na Vracaru da malo iscuri, onako je invalid bio i ostao.
Ja prosto ne mogu da verujem da je ovo neko izjavio, svaka ti cast malisa, objasnio si neke stvari.kiba пише:Pa naravno da ne znam da li je R ili je L jer me boli k***c za tog invalida koji je sad i stvarno invalid
p.s. Kako ti zvuci ovo : Boli me k***c za Ninkovica, sto mu nisu otvorili lobanju da mu iscuri mozak, a onda zatim sto mu klinac iz Rada nije jos jednom otvorio mozak na Vracaru da malo iscuri, onako je invalid bio i ostao.
Последње учитавање од Tik'al дана 24 Јан 2014, 17:10, учитано 1 пут укупно.
Jusqu'ici tout va bien…
-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
TAKO JE TIKAL <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Blizi se Februar blizi se derbi u ABA Ligi sad ce i Kinsi da se zali na ledja i mozda jos neko povredi da bi imali posle na sta da se zalite, da niste u full sastavu jer bi u full sastavu dobili nas 100 razlike
I jos kup, bice da smo bili full uzeli bi kup ali jbg povrede,Dule malo bolnica, malo kucno lecenje
UZMI DULE SAKU LEKOVA SAKU LEKOVA SAKU LEKOVAAA mozda ti pomogne svinjo debelaaa
Blizi se Februar blizi se derbi u ABA Ligi sad ce i Kinsi da se zali na ledja i mozda jos neko povredi da bi imali posle na sta da se zalite, da niste u full sastavu jer bi u full sastavu dobili nas 100 razlike
I jos kup, bice da smo bili full uzeli bi kup ali jbg povrede,Dule malo bolnica, malo kucno lecenje
UZMI DULE SAKU LEKOVA SAKU LEKOVA SAKU LEKOVAAA mozda ti pomogne svinjo debelaaa
- zele
- SFM Hall Of Fame
kibo nisi veći Zvezda ako psuješ protivnika. Neće ti to dobro doneti. Veruj mi.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- hostile_bg
- Manager
- zele
- SFM Hall Of Fame
samo vas posmatram i gledam dokle će ovo da ide, neću da banujem postove ili upozoravam, samo čekam da se završi i onda kao sudija u EPL, podelim crvene i žute kartone. Uživajte.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu