Premier League Fantasy 2013/14
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Džonson gol, Manone bonus. Kul. Sjebalo me to što sam Lallanu stavio na klupu, a Januzaja u prvih 11, mrtvi Mojes, jebao ga Neme. Inače bih imao deset poena više. Sad čekamo vesti za Aguera, pa onda neki transfer. Kandidati su Koleman, Januzaj, Aguero, ako je sjeban nešto mnogo.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Ste iskoristili wc? Ja izdz'o. Ponosan sam na sebe. Cekam dedlajn. Plasim se za Matu, cak i za Runija. Sumnjiv mi Mojsije, ne vidim kako ce pustiti svu trojicu da igraju, tako da, iskuliracu obojicu.
Inace, prezadovoljan sam ovim kolom, sredina i napad su mi imali gadan raspored, a opet su izvukli nekih 40 poena i jace.
Inace, prezadovoljan sam ovim kolom, sredina i napad su mi imali gadan raspored, a opet su izvukli nekih 40 poena i jace.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Kerik objasnio. Adam asistencija. 

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu