KK Partizan [2013/14]
- TheBlues
- Manager
- Поруке: 2419
- Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
- Formacija: 4-3-3
- Been thanked: 5 times
- Status: Није на вези
Jbt kakav smo narod, odma kuku lele posle jednog neplaniranog poraza. Poserem se na vasu podrsku klubu. A ako kojim slucajem dobijemo Kuban, ima da se naspamuju 2 strane hvalospeva a ova utakmica ce se zaboraviti.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Neki moj utisak za sve ovo sto se desava kod vas je da ste se previse poneli, puni sebe. To je "lepo" receno na prethodnoj strani recima Tegija. Al ajde da malo pogledamo kroz svoj licni zivot i videcemo da kad god smo tako pucali visoko pali smo tako nisko da smo se jedva oporavljali. Ovde svrstavam i moj voljeni FK koji se busao na pocetku kako ce biti sampion bla bla a sada je potpuno drugacije. Ku*ci se i FKCZ i KKP, nema za sta pas da ih ujede a ispred sebe imaju Golijata.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Neću reći ništa vulgarno, ali svako od Vas ko je pljunuo Duleta i ekipu, bilo kog pojedinca, zaslužuje najgoru osudu!
PA KAKVI STE VI TO NAVIJAČI? ŠTA VI RADITE? NA TRIBINAMA STE I NAVIJATE. ETO. JEBOTE KO DA SMO ISPALI IZ LIGE A NE IZGUBILI OD NEKOG MZT-A! NEKADA IZGUBIŠ, A NEKADA POBEDIŠ I ŠTA SAD? PA JA KOŠARKU VOLIM VIŠE OD FUDBALA. MENI JE KKP JAKO DRAG. PORAZ BOLI, ali jel to znači da sve ih treba sad pljuvati? Ne pljujem ni jednog igrača, al sam na strani Duleta. Ko je taj je*eni Bogdanović? Ko je ta osoba u poređenju sa veličinom Duleta Vujoševića!! On svoje tek treba da dokazuje. Manite me toga vi koji volite klub do prvog poraza!!!!!!!!!!!!!!!!
Nije sve u pobedi i porazu. Mi se tek zagrevamo. Krećemo da igramo tek posle Kupa Radivoja Koraća. Živi bili pa videli.
!!!
PA KAKVI STE VI TO NAVIJAČI? ŠTA VI RADITE? NA TRIBINAMA STE I NAVIJATE. ETO. JEBOTE KO DA SMO ISPALI IZ LIGE A NE IZGUBILI OD NEKOG MZT-A! NEKADA IZGUBIŠ, A NEKADA POBEDIŠ I ŠTA SAD? PA JA KOŠARKU VOLIM VIŠE OD FUDBALA. MENI JE KKP JAKO DRAG. PORAZ BOLI, ali jel to znači da sve ih treba sad pljuvati? Ne pljujem ni jednog igrača, al sam na strani Duleta. Ko je taj je*eni Bogdanović? Ko je ta osoba u poređenju sa veličinom Duleta Vujoševića!! On svoje tek treba da dokazuje. Manite me toga vi koji volite klub do prvog poraza!!!!!!!!!!!!!!!!
Nije sve u pobedi i porazu. Mi se tek zagrevamo. Krećemo da igramo tek posle Kupa Radivoja Koraća. Živi bili pa videli.
!!!
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Ajde brate ne lozi ljude! Ima da se pobiju na kraju
Nema nista od toga. Pojavila se kombinacija za jednog igraca koga su htele i komsije: Pita se veliki Dule!
Znajuci njega od tog igraca nece biti nista, ne uklapa se u sistem! 
Nema nista od toga. Pojavila se kombinacija za jednog igraca koga su htele i komsije: Pita se veliki Dule!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Bas to !Tik'al пише:Svaka cast momcima, bez obzira na rezultat.
Odigrali su borbeno, i maksimalno koliko su mogli svi, od prvog do poslednjeg, nazalost, veceras sjajna ekipa Lokomotive odlazi kao pobednik iz Arene..
Nadam se da cemo se kao i uvek izvuci iz svega ovoga kao pobednici, kao i uvek, mnogo me raduje Kup, mogao bi svasta da prelomi, kao i ranijih godina
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
svaka čast momcima, jednostavno protiv ovih šupaka se ne može igrati kad ih ovako krene šut, pa bar 3-4 meča ove sezone su riješili trojkom u zadnjoj sekundi... ali jedna stvar, bio sam iza njihove klupe, ono kad smo im poslednji put prišli na 2 razlike, negdje u tim momentima su svirali faul u napadu ili korake njima, ne sjećam se... uglavnom, njihov trener skače, počinje da vrišti, dolazi onaj sudija crnac i pokazuje mu u fazonu, jbg nisam ja svirao nego ovaj drugi, i izvinjava mu se, a onda mu dolazi u fazonu "baci kosku", samo se još nije izljubio sa njim, ja i drug smo iznevjerovali, da je Dule tako reagovao dobio bi 3 tehničke, a ovoga samo što nije poljubio u dupe!
I kao što Nemanja napisa, Andrić je konačno pokazao nešto, izgleda da ima potencijala i treba raditi sa njim
A što se Kinzija tiče, šta reći sem
I kao što Nemanja napisa, Andrić je konačno pokazao nešto, izgleda da ima potencijala i treba raditi sa njim
A što se Kinzija tiče, šta reći sem
И душа и тело, све је црно бело...
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт: