Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cackao sam po guglu i nasao neke smernice u razvijanju igraca.
Dakle, svakog mladog igraca(regena) mozete formirati do 21 godine. Nakon toga mu se povecavaju ocene, ali stil igre igraca ostaje isti. Dakle determination se vise nece moci menjati, kao ni igracev personality.
Igraci odbrane i veznog reda svoj vrhunac dostizu izmedju 27-32 godine, napadaci 26-31, golmani 31-35.
Na FM-Scout su napravili neku tabelu(FM13) gde pokazuju da bi igraci(regeni) poredjani po godinama trebali da imaju odredjeni broj utakmica, da bi se razvili najbolje moguce:
15-17 godina - min. 12 meceva
18-20 godina - min. 20 meceva
20+ godina - min. 30 meceva
determination i work rate moze da se menja mnogo posle 21. godine.....kad ti igrac zavrsi utakmicu sa ocenom 6.3 ili manje mozes da ga kaznis (ne oduzimati platu) i ako se igrac slozi da je zasluzio kaznu skocice mu ili jedna ili obe ocene....
imam pitanje,jel se moze jos nekako namestiti da golman dodaje mojim bekovima loptu kad ispucava,posto distribute to speccific teammate ne radi,uvek ispuca,izgubio sam masu lopti na tu foru...
Zbog cega onda meni golman svaki treci put doda odbrani loptu? Stoji mi od pocetka da daje odbrani loptu, a ne odredjenom igracu i ima od instrukcija samo kratki pas.