(FM14) Wheeling and dealing
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Za samo 2.1m.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- zele
- SFM Hall Of Fame
Holandska liga mi je uključena, proverio sam mu istoriju povreda pre dovodjenja, za 5 sezona imao je 6 povreda, najduža je bila 4-5 nedelja, ostalo sve par dana, maksimum nedelja. Od toga tri na utakmici, tri na treningu.Keyser Söze пише:Videces kako si se sjebo kad krene da igra, na svake 2 tekme povreda 3 meseca, tako sam se ja zajebo sa njim u Pizi pa ga jedva prodo.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- 100Dzointa
- Manager
- Поруке: 2729
- Придружен: 04 Мај 2011, 14:57
- Место: Subotica
- Formacija: 4-2-3-1, 4-3-3
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 4 times
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Kod mene se povredio dok je proslavljao gol u poslednjem kolu. 4 meseca out. Tek što se vratio, opet se sjebao na 3-4 meseca.zele пише:Holandska liga mi je uključena, proverio sam mu istoriju povreda pre dovodjenja, za 5 sezona imao je 6 povreda, najduža je bila 4-5 nedelja, ostalo sve par dana, maksimum nedelja. Od toga tri na utakmici, tri na treningu.Keyser Söze пише:Videces kako si se sjebo kad krene da igra, na svake 2 tekme povreda 3 meseca, tako sam se ja zajebo sa njim u Pizi pa ga jedva prodo.
- zele
- SFM Hall Of Fame
gagi aktivirao opet priču o Depaju, nije se nešto povredjivao, dobro mi igra, zadovoljan sam. Imao sam u ekipi nekoliko teških povreda, ali on se nije povredjivao, možda 2-3 nedelje najviše. Sad vredi oko 5m funti, traže ga neki klubovi, možda ga i prodam na kraju ove sezone.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
sa Atalantinog sajta..
a imas i ovde u raznim rezolucijama
a imas i ovde u raznim rezolucijama
Код: Изаберите све
http://www.atalanta.it/site/multimedia/wallpapers.html
"Ja ne trpim dosadan fudbal, moj tim je nešto sexy" Jürgen Klopp
- 100Dzointa
- Manager
- Поруке: 2729
- Придружен: 04 Мај 2011, 14:57
- Место: Subotica
- Formacija: 4-2-3-1, 4-3-3
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 4 times
- zele
- SFM Hall Of Fame
Fino, znači Depay može da se zavalja za dobru lovu. Ja sam ga doveo za 2.1m, dobro igra, očekujem dobru zaradu.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu