Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gotova je još jedna se sezona sa Portsmutom. Malo sam menjao instrukcije i role, dok smo ostali verni 4-4-2 flet taktici. Hteo sam da držim loptu više kod nas i da malo utegnem odbranu, ali opet da ne izgubim mnogo na napadu. Prošle godine smo bili jedan od najboljih napada lige, ali i najgora odbrana lige. Išao sam na to da smanjim broj priljenih golova, jer smo prošle sezone primili smo 67 golova, a na samo 4 meča smo sačuvali mrežu netaknutu. Ove sezone je to išlo mnogo bolje, prvo, primili manje golova, 46, a drugo, mreža je mirovala na čak 11 mečeva. Ponovo smo imali prvog asistenta lige, to je ovaj put bio igrač kojeg smo doveli pred početak sezone iz sveže ispalog Kardifa, Valentin Stoker, i ponovo je Bili Mekej postigao 19 golova, a to je ove sezone bilo dovoljno za drugo mesto na listi strelaca. Dobro smo igrali protiv velikih ekipa, ali smo bodove gubili protiv ekipa koje su slične nama. Priliku za plasman u LŠ propustili smo u pretposlednjem kolu, dočekali smo Everton i vodili do 82. minuta, ali jedan kiks i oni su to iskoristili. 1-1 na kraju i nedovoljno da preskočimo protvnika na tabeli. Poslednje kolo donelo je mnogo uzbuđenja. Poraz nas je mogao koštati i plasmana u LE, a pobeda, uz malo sreće nam je mogla doneti istorijski plasman u LŠ. Dobili smo Murinja i Čelzi, ali nismo imali sreće Everton je dočekao WBA i pobedio autogolom u 83. minutu. Mojes vodi WBA, verujem da nije bilo slučajno.
Последње учитавање од zele дана 10 Феб 2014, 07:40, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Visoko iznad ocekivanja, prvo mesto posle 13 kola sa Nauticom u brazilu, tesko da cu moci da odigram celu sezonu u ovom ritmu, nadam se barem da ostanem u prvih pet....
Последње учитавање од cvetko91 дана 11 Феб 2014, 00:40, учитано 2 пута укупно.
Završena je 4. sezona sa Gladbahom, šta reći sem da smo stvarno imali mnogo sreće i zbog toga došli do ovoga mnogo prije nego što sam očekivao:
Prvo, Liga Šampiona, za sve ove godine od kako igram fm nisam imao toliko sreće u žrijebu. Istina grupa nam je bila prilično jaka, sa City-em, Milanom i Ajaxom, ali smo je pregurali prilično lako sa 15 bodova. Onda je došao Celtic, pa Real. Realno gledano, ovo je meč koji nam je donio titulu LŠ, upravo protiv aktuelnog prvaka:
U revanšu smo se branili i primili samo 1 gol. Posle njih dolazi Porto kojeg pobjeđujemo ukupno 5:1. Drugi polufinalni par bio je PSV - Bayern. Bavarci su minimalno slavili u gostima u prvom meču, a onda šok na Alijanc Areni, 0:3, slavila je Holandija, ali slavio je i obližnji Mehengladbah
PSV je valjda eliminisavši Barcu, Uniteda i Bayerna na putu do finala, ispucao svu sreću za narednih 100 godina. U finalu nisu imali odgovor na našu igru, skinuli su gaći ali nam se nije dalo da ih mnogo bolje odvalimo. Ipak i ovih 1:0 na San Siru bilo je dovoljno da se Gladbah prvi put u istoriji popne na krov Evrope, mjesto koje mu je samo za jedan stepenik izmaklo davne 1977. na rimskom Olimpiku protiv Liverpoola.
Evo čitavog kostura nokaut faze
Što se tiče lige, tu smo zaista izdominirali iako smo zadnjih 5-6 kola igrali sa 2. postavom. Jedini trn u oku mi je što od 3 poraza, 2 nam je nanio Leverkuzen, a oba puta smo vodili na poluvremenu. Oni su napravili zaista strašnu ekipu i mislim da će mi iduće sezone biti glavni konkurenti za titulu. Najveći šok u ligi je taj što je Bayern remijem protiv Drezdena u poslednjem kolu ostao čak i bez učešća u LŠ, zbog samo 1 manje datog gola od Dortmunda.
Na kraju smo osvojili i kup u neizvjesnom finalu protiv Štutgarta, a presudio im je moj najveći ponos Lukas Wolitz golom u 89. minutu.
Evo ga car, kako igra uskoro će izgurati iz prve postave Stanciua, sa svojih 18 godina vrijedi već 20,5M!
Ovo su svi odigrani mečevi u 2. polusezoni:
Učinak svih igrača:
A iznenadilo me je koliko je nenormalno skočila vrijednost svih igrača nakon osvajanja LŠ, vrijednost samog kluba je odjednom poraska sa 200 i nešto na 600M.
ps. Preuzeo sam nedavno i reprezentaciju Kameruna, u toku su kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, nisam ih vodio još ni 1 meč. Vidjeću kako će to da ide, ali prilično sam razočaran ekipom, uopšte od kako igram nisam vidjeo 1 dobrog afričkog regena da se pojavio, tako da ekipa nema nikakav potencijal, ne vjerujem da ću se dugo tu zadržati.
Последње учитавање од markohn22 дана 11 Феб 2014, 23:07, учитано 2 пута укупно.
markohn22 пише:Završena je 4. sezona sa Gladbahom, šta reći sem da smo stvarno imali mnogo sreće i zbog toga došli do ovoga mnogo prije nego što sam očekivao:
Prvo, Liga Šampiona, za sve ove godine od kako igram fm nisam imao toliko sreće u žrijebu. Istina grupa nam je bila prilično jaka, sa City-em, Milanom i Ajaxom, ali smo je pregurali prilično lako sa 15 bodova. Onda je došao Celtic, pa Real. Realno gledano, ovo je meč koji nam je donio titulu LŠ, upravo protiv aktuelnog prvaka:
U revanšu smo se branili i primili samo 1 gol. Posle njih dolazi Porto kojeg pobjeđujemo ukupno 5:1. Drugi polufinalni par bio je PSV - Bayern. Bavarci su minimalno slavili u gostima u prvom meču, a onda šok na Alijanc Areni, 0:3, slavila je Holandija, ali slavio je i obližnji Mehengladbah
PSV je valjda eliminisavši Barcu, Uniteda i Bayerna na putu do finala, ispucao svu sreću za narednih 100 godina. U finalu nisu imali odgovor na našu igru, skinuli su gaći ali nam se nije dalo da ih mnogo bolje odvalimo. Ipak i ovih 1:0 na San Siru bilo je dovoljno da se Gladbah prvi put u istoriji popne na krov Evrope, mjesto koje mu je samo za jedan stepenik izmaklo davne 1977. na rimskom Olimpiku protiv Liverpoola.
Što se tiče lige, tu smo zaista izdominirali iako smo zadnjih 5-6 kola igrali sa 2. postavom. Jedini trn u oku mi je što od 3 poraza, 2 nam je nanio Leverkuzen, a oba puta smo vodili na poluvremenu. Oni su napravili zaista strašnu ekipu i mislim da će mi iduće sezone biti glavni konkurenti za titulu. Najveći šok u ligi je taj što je Bayern remijem protiv Drezdena u poslednjem kolu ostao čak i bez učešća u LŠ, zbog samo 1 manje datog gola od Dortmunda.
A iznenadilo me je koliko je nenormalno skočila vrijednost svih igrača nakon osvajanja LŠ, vrijednost samog kluba je odjednom poraska sa 200 i nešto na 600M.
ps. Preuzeo sam nedavno i reprezentaciju Kameruna, u toku su kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, nisam ih vodio još ni 1 meč. Vidjeću kako će to da ide, ali prilično sam razočaran ekipom, uopšte od kako igram nisam vidjeo 1 dobrog afričkog regena da se pojavio, tako da ekipa nema nikakav potencijal, ne vjerujem da ću se dugo tu zadržati.
Jako dugo razmisljam da pocnem sa njima ili sa HSV. Ali me nekako put uvek odvede na ostrvo Koju formaciju igras? ( nemoj samo da kazes 4-2-3-1 )
Jbg takve igrače imaju od starta, a u prvoj sezoni nemaš para čak ni na free transfer nikoga da dovedeš jer nema prostora za plate, a nije ni da se otimaju drugi da kupe igrače... Ali je i ta ekipa sasvim pristojna za dobru poziciju u 1. sezoni, ja sam čak bio 2. sa skorom 16 17 1
Nego sad gledam, ove sezone me je realno mnogo usralo, a ludaci iz uprave mi sad postavili ciljeve za iducu sezonu da osvojim ligu, finale kupa i polufinale LŠ... Previše. + da osvojim Euro SuperCup protiv PSG-a...
Последње учитавање од markohn22 дана 12 Феб 2014, 04:15, учитано 2 пута укупно.
Zavrsio drugu sezonu sa Atalantom...u prvoj sam zavrsio trinaesti kao sto su nam i predvidjali, prvi deo sezone je bio fantastican, imao sam samo jedan poraz i drzao drugo mesto dok je drugi deo bio totalno druga prica, skoro katastrofalan, za celu polusezonu nisam pobedio u par utakmica, Consigli mi je spasio dupe bezbroj puta, ni sam ne znam kako nisam dobio otkaz...mislim da je zbog toga jer sam potpisao novi ugovor u januaru pa nisu imali racun da me otpustaju
Druga sezona fantasticna, osvojena liga u nikad zanimljivijoj zavrsinici...odradio sam odlican prelazni rok sa budzetom od 17M, tako da sam i ocekivao da se borim za vrh tabele, ne bas za titulu ali da za 3-4 mesto...sto se tice igraca najbolji su bili Iancu i Consigli..Iancu je proglasen za najboljeg stranog igraca...celu sezonu smo igrali dobro, malo smo na kraju vezali par neresenih ali nas nije kostalo titule, mada je malo falilo...u zadnje kolo Juventus i ja ulazimo izjednaceni, ja sa boljim medjusobnim skorom, Juve gostuje Napoliju a ja Parmi...Juve dobio 1-0, dok sam ja gubio 1-0 i dobio 2-1, autogolom Parminog igraca u 85-om minutu, finis sezone za srcku u kupu sam ispao u prvoj utakmici od Palerma, razbili smo ih ali nije htela lopta u gol jbg...sad da se jos pojacam pa da probamo da napravimo nesto u ligi sampiona
Čukarički, završena sezona 2019/2020. I dalje bez titule. U ovih proteklih 7 sezona uzeli smo 2 kupa i to je to za sad, ali dobro polako.. Čuka do Lige Šampiona!
2019/2020
Neki od igrača:
Nadamo se tituli u sledećoj sezoni
Последње учитавање од markic дана 12 Феб 2014, 16:37, учитано 1 пут укупно.
Ja igram sa Partizanom, uzeleo sam se, nisam par fm-ova igrao sa njima.
Prva sezona:
Ocajan sam bio. Odbrana nikad ocajnija, primao sam 5 komada od Rada, Javora, OFK-a... Napravio sam veliku gresku, doveo dva stopera u januaru pa sam zaboravio da ih registrujem, pa su mi ostatak sezone Gulan i Obradovic bili "stub" odbrane. Zavrsio sam u ligi drugi. Nisam uspeo da se kvalifikujem u LS, pa sam igrao LE, i ispao u grupama. Ispao sam u 1/8 kupa. Dovodio sam igrace za sitan kes, a Ostojic, Kojic i Brasanac su prodati za 6-7M pre pocetka sezone. Stigao je Lane koji je dao 40 golova u sezoni.
Druga sezona:
Stvari se vec malo dovodile na svoje mesto, i dalje losi rezultati, ali bolji nego u prvoj sezoni. Prvi u ligi, 1/8 LE, izgubio od Arsenala. Ispao sam u 1/8 kupa. Transferi sa pocetka sezone: Stigli Aimar(0), Pavlovski(2.5M), DIara(0), Sunzu(3M). Diara je dao brdo golova u dve sezone u kojima je igrao. Prodati su Sasa Markovic, Predrag Luka i jos brdo nebitnih igraca i tu sam zaradio 9M.
Treca sezona:
Prvi u ligi. Usao u LS. Prosao grupe, prosao Benfiku u 1/8 ukupnim rezultatom 4-2. Pazite scenu, najbolji igrac Benfike je Laza Markovic, meni fali jedan stoper, nemam para. Benfika prodaje Markovica za 26M, ostaju bez najboljeg igraca, meni stize procenat od prodaje, 6M, kupujem stopera ;D U 1/4 izgubio od Barse ukupnim rezultatom 7-2. Ispao sam u 1/16 kupa. Transferi sa pocetka sezone: Stigao Sasa Antic za 4M i brdo regena. Otisao Sunzu za 4.3M i jos neki igraci, ukupna zarada je 6.9M.
Cetvrta sezona:
Prvi u ligi, poceo sam brutalno da igram. Ali nisam imao srece u LS, u grupe su mi dosli Dortmund, Barsa i Marsej. Zavrsavam 4. u grupi. Osvajam kup. Aleksandar Filipovic je stigao za 4.6M i neki regeni. Radonjic je otisao za 2M i neki regeni za sitan kes, sve u svemu malo sam zaradio, jedva 4M.
Peta sezona:
Nastavlja se brutalna forma iz prethodne sezone. Osvajam ligu, prolazim grupe u LS. Dolazi mi Bajern u 1/8. Kuci ih dobijam 2-1. U gostima sam gubio 2-1, usli smo u produzetke i izgubio sam 5-1. Osvajam kup. Transferi sa pocetka sezone: Opet brdo regena doslo. Ninkovic otisao za 10M u lazio.
Sesta sezona:
Transferi sa pocetka sezone: Brdo regeni, dvojica brutalnih stigli za dzabe iz Monaka. Bolano prodat Junajtedu za 28M(doveden za 500k). Abel Delfino prodat Napoliju za 12M i 50% od sledece prodaje, a trenutno kosta 26M u Napoliju, inace sam ga doveo za 5M.
Osvajam ligu, 5-6 kola pred kraj. Dao sam preko 100 golova na 30 utakmica u ligi. Opet nesrecni zreb za LS. Real, PSG, Astra. Znao sam odmah da cu ispasti, jer cemo svi dobiti Astru i treba cupati bodove protiv Reala i PSG-a. Uspeo sam da dobijem PSG kuci, ludacka tekma. Vodio sam 2-0 u 8.minutu, 2-2 je bilo vec u 15.minutu. Gubio sam 5-3, i od 80. minuta do kraja sam preokrenuo na 6-5. Ipak, 3. u grupi.
LE:
1/16, Dobio sam Zenit ukupnim rezultatom 4-1.
1/8, Dobio sam Stutgart ukupnim rezultatom 4-2.
1/4 Dobio sam CSKA ukupnim rezultatom 7-4.
1/2 Izgubio sam od Stutgarta 3-1 kod njih, vodio sam 3-1 na JNA, dobio sam penal u 92. minutu, i prosao dalje ukupnim rezultatom 5-4.
Finale protiv Sautemptona. Vodio sam 2-0, Filipovic je dobio crveni karton u 70.minutu, i nisam uspeo da izdrzim, primio sam tri komada.
Sedma sezona je u toku.
Na pocetku su prodati Pavlovski, Zivkovic, Pantic i 6 regena za ukupno 120M!!! Kompletno renoviranje ekipe. Uzeti u obzir da sam ja na dovodjenje pukao samo 27M. Imam 50% od sledece prodaje Andrije Zivkovica i 50% od sledece prodaje jednog regena koji je trenutno u Atletiku i kosta 45M i 50% od sledece prodaje jos jednog regena koji je u Napoliju i kosta 26M.
Rezultati su trpeli, dosta energije sam trosio na klince, razvijao ih, cupao kosu, ali evo, isplatilo se
Krenuo anemplojed pa u novembru zaglavio u neki svedski klub Mjalbi. Zatekao 15-ak igraca pa se upustio u kupoovinu. Dobio 600k TB i solidan WB pa navalio na okupljanje ekipe. Vatao na dz sve tako da sam okupio sjajnu ekipu. Definitivno prednjaci Ju-Tae, brutalno levo krilo i verovatno zvezda tima, igrac sa najvecom platom. Uz njega izdvojio bi i gosu Ramovica koji je bog za ovu ligu. Prodao sam nekog mladog nigerijca, stopra sa kul ocenama za 500 soma iskljucivo zbog agresivnosti 15! Odma sam okupio i strucni stab. Direktora uopste nije bilo tako da sam vijao Adzu Deliju i Tomica Grobara al sam izvisio zbog astronomske plate od 1500e p/w. Evo par ss i jednog brutalnog regena sto stize za 20-ak meseci.
Ne mnogo, ipak su tu bili Jojic, Zivkovic i Ninkovic. Slao sam ga stalno na pozajmice, a u 3. sezoni sam ga isforsirao i odmah prodao na leto. Zao mi sto sam prodao Zivkovica i Pantica, ali su u 6. sezoni odigrao zajedno nekih 15 utakmica, stalno se povredjuju.
Zavrsena 4. sezona sa Dorchesterom.
Izborena je promocija kroz plej off.
U prvom delu sezone nisam blistao, zapravo sam igrao vrlo promenjivo. Vec polovinom novembra sam video da moram da promenim taktiku pa sam sa 4-3-3 presao na neku verziju 4-4-2. Malo sam eksperimentisao sa time u polovinom januara sam nasao taktiku koja mi odgovara.
Finale plej offa
Nosioci igre:
ovog trazi pola Premijer lige
Prvi strelac ekipe
-----------------
Glavni cilj u novoj sezoni je opstanak u Cempionsipu, stabilizacija finansija i izgradnja terena(koji su vrlo, vrlo losi).
Skoro celu prvu polovinu sezone cu igrati na Portsmautovom stadionu jer se Avenue Stadion povecava na 5000 sedecih mesta(inace je stadion od 5009 mesta od toga 710 sedeca mesta).
Jos jedna zanimljivost u vezi stadiona. Stadion je u vlasnistvu nekog lokalnog plemstva i za svako prosirivanje stadiona cu morati da dobijem dozvolu vlasnika.
Последње учитавање од fedzy дана 15 Феб 2014, 16:23, учитано 1 пут укупно.