Premier League 15/16

Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times
Status: Није на вези

Порука од Tik'al »

Слика
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Bukvaklno opis stanja. Verujem da je ovo Mojes crtao :yesko:
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Код: Изаберите све

http://mondo.rs/a661002/Sport/Fudbal/Arsen-al-ova-ZONA-sumraka-Zasto-se-Venger-inati.html
Nešto o čemu ja lajem godinama. Neprofesionalan je tekst, shodno mestu na kom je obavljen, ali ima dosta tačnih stvari. Jedna od njih je da smo skoro polovinu golova ove sezone primili posle prekida. Čini mi se da sam ja od početka sezone ovde takođe u više navrata kukao na prekide i branjenje istih, i stvarno je strašno koliki problem nam to predstavlja. Junjated nas je na Trafordu dobio golom posle prekida, Liverpul je pokrenuo demoliranje sa dva brza gola iz prekida, Siti nas je, između ostalog, maltretirao i posle prekida,...svi važni mečevi. Očigledna mana, svi to vide, i bogme, koriste na veliko.
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Mrtva odbrana. Trebaju nam oba centralna i levi, to moraju biti prve akvizicije na leto. Vidic nek ide u Zvezdu, niko ga nece hteti ovakog, sa sve ocajnom formom i konstantnim povredama, ni za platu 5 puta manju nego u Junajtedu. Rio u penziju. Evra u knezevinu. Cao zdravo.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Neme u Kovin.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Већ потписао уговор са Интером на 2 године, годишње нешто преко 3 милке.. :cheers:
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Arsenal side to play Man United: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Rosicky, Ozil, Cazorla, Giroud. SUBS: Fabianski, Jenkinson, Monreal, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Sanogo, Bendtner
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd

Порука од Socivar »

Hajde bre Žiru, red je da ga i ti daš! Više puta! Ako nećeš za mene i moj singl (1-1&3+), onda za Arsenal i titulu (za nastavak trke za istu)! Idemo Tobdžije, da se napuni ona kilava odbrana Mančestera!!! :fanman:
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
uros
Manager
Поруке: 1783
Придружен: 28 Окт 2012, 22:45
Место: Novi Sad

Порука од uros »

Teatar snova čeka Van Gola: Rud van Nistelroj spasilac posrnulog Junajteda?!

Na Ostrvu je uveliko počelo da se šuška da će se Holanđanin vratiti na mesto gde je postao jedan od najboljih centarfora Evrope.

Setite se samo kako je povratak Pola Skolsa pozitivno uticao na tim Mančester junajteda, koji je tada vodio Ser Aleks Ferguson. E pa, Fergijev naslednik Dejvid Mojes mogao bi da oproba isti recept kao njegov stariji i iskusniji kolega u nadi da će spasiti sezonu, koja lagano ulazi poslednju “krivinu“.

A kako je situacija više nego alarmantna, s obzirom da Đavoli zauzimaju tek sedmu poziciju na tabeli Premijer lige, Junajtedova potreba za iskusnim i proverenim strelcem je možda veća nego ikad.

Kako britanski Dejli Mejl saznaje, Rud van Nistelroj poslednjih nedelja trenira u vrlo jakom ritmu, čak šest puta nedeljno, a već je počelo da se šuška da se popularni Van Gol sprema za povratak na Teatar Snova.

Van Nistelroj (37), je poslednju utakmicu odigrao u 13. maja 2012. godine, u dresu Malage, a u međuvremenu je, sa velikim uspehom, branio boje Den Boša, Herenvena, PSV, Real Madrida i Hamburgera.

Holandski internacionalac, koji je postigao čak 150 golova na 219 utakmica u dresu slavnog kluba iz Mančestera u periodu od 2001. do 2006. godine, je i sam na svom Tviter profilu istakao da će fudbalskom svetu uskoro otkriti jednu veliku vest.

Da li je to povratak u tim koji ga je lansirao među zvezde evropskog fudbala? Ne znamo, ali jasno je da će narednih nekoliko dana biti znatno interesantniji...

Iskusni Holanđanin je sa Junajtedom osvojio Premijer ligu (2002/03), FA kup (2003/04), Liga kup (2005/06) i Komjuniti šild (2003) i bio pokretačka mašina novog talasa Crvenih đavola koja je harala sve do ove sezone.
We'll keep the Red flag flyin' high!
Корисников грб
dramit
Manager
Поруке: 1483
Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
Место: Beograd
Been thanked: 3 times

Порука од dramit »

uros пише:
Teatar snova čeka Van Gola: Rud van Nistelroj spasilac posrnulog Junajteda?!
Joj sprdnje.. ako je ovo istina što pišu, jedva čekam da vidim kako će sve to ispasti na kraju.. a nisam hejter, majke mi.
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Runi kapiten... 300k funti nedeljno... Jebeno previse za ono sto pokazuje na terenu.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

Bilo Joveticu veselo sinoc.
Слика
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

haha al' su ga izmlatili čelzijevi mesari :zelenko:
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3

Порука од TheBlues »

Jel to zvanicno? Verujem da mu se igra LS sledece sezone, sta ce u klubu koji je poceo da se raspada...
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

Fabinski brat doneo pare :shy:

Слика
Корисников грб
Juvenino86
Manager
Поруке: 1148
Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
Место: Srbija
Klub koji vodite: Kyoto Sanga
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times

Порука од Juvenino86 »

J***m ti liverpul, dao bih 6 ovih za pobedu od 1-o u prvenstvu, majke im ga šugave
Um caruje, snaga za svaki slučaj!
Корисников грб
arseNal-serbia
Manager
Поруке: 1063
Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
Место: Smederevo

Порука од arseNal-serbia »

Sanogo bacje .
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

Mislim da igra jos u grcu. Moze biti od njega zver ali da vise igra da ubacuje njega da odmori Zirua i a ne onog Danca.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Burazer Stevan se popisao po bogatunima iz Londona, realnoo
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Juvenino86
Manager
Поруке: 1148
Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
Место: Srbija
Klub koji vodite: Kyoto Sanga
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times

Порука од Juvenino86 »

Još nema mozak, a fizikalija bez mozga može samo u jsl.
Um caruje, snaga za svaki slučaj!
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”