FK Partizan [2013/14]
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
- hostile_bg
- Manager
- Karna
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1156
- Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Pa dobro, ako ga shvatate kao provokaciju, neka mi modovi i admini obrisu post... Ja se ne secam da sam ikada pisao ovde postove da provociram nekog, sto se mene tice ne moram ovde vise nijedan post da ostavim... Sve sto sam uradio je povezao utakmicu sa Vosom sa slicnim dogadjajem koji se desio ne tako davno.
I nije stvar u tome dal se odlucivao pobednik ili ne, vec sama izjava Skuletica. Da ga pitas posle utakmice sa Vojvodinom to isto pitanje, da li bi dao isti ovakav odgovor?
I nije stvar u tome dal se odlucivao pobednik ili ne, vec sama izjava Skuletica. Da ga pitas posle utakmice sa Vojvodinom to isto pitanje, da li bi dao isti ovakav odgovor?
Последње учитавање од Karna дана 07 Апр 2014, 16:09, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Код: Изаберите све
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=04&dd=08&nav_id=834012Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
srbinho
KurirNavijaÄi Borusije oduĹĄevljeni JojiÄem: On je iz Partizana, bolji je od Zidana
Tokom meÄa navijaÄi Borusije spevali su i pesmicu srpskom asu koji je pretrÄao skoro 13 kilometara
Uprkos ispadanju od Reala u Äetvrtfinalu Lige ĹĄampiona, navijaÄi Borusije iz Dortmunda nisu bili previĹĄe tuĹžni.
Isto se moĹže reÄi i za nemaÄke kolege novinare, koji su u superlativima govorili o igri "Milionera". PrestiĹžni dnevnik "Bild" dao je najveÄu moguÄu ocenu trojici fudbalera Borusije - dvostrukom srelcu Marku Rojsu, golmanu Romanu Vajdenfeleru i MiloĹĄu JojiÄu.
Upravo je srpski reprezentativac oduĹĄevio sve ljubitelje fudbala u Dortmundu. Tako je trener Birusije Jirgen Klop posle meÄa izjavio.
"MiloĹĄ je tek napunio 22 godine, a partiju kao ĹĄto je njegova do sada nisam video. Neverovatno dobro", izjavio je Klop.
JojiÄ je odigrao svih 90 minuta protiv Reala i za to vreme je pretrÄao skoro 13 kilometara - 12.858 metara, dobio je tri duela i imao Äak 50 preciznih dodavanja.
Tokom meÄa navijaÄi Borusije spevali su i pesmicu srpskom asu.
"JojiÄ, JojiÄ, on dolazi iz Partizana, bolji je od Zidana" (Er kommt aus Partizan, er ist besser als Zidane).
Jbg...
Последње учитавање од srbinho дана 09 Апр 2014, 20:19, учитано 1 пут укупно.
- Lola
- Youth Team Coach
- Поруке: 164
- Придружен: 06 Нов 2012, 10:49
- Место: Subotica
Код: Изаберите све
http://www.zurnal.rs/2014/04/13/lazovic-propusta-jagodinu-neizvestan-za-derbi/index.html-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Ne paničite. Sve držimo pod kontrolom. Čuo sam se sa Đurićem malo pre. Skroz je opušten i kaže da se titula od početka sezone ni jednog jedinog trenutka nije dovela u pitanje pa da se tako ne dovodi i sad. Kaže zvezdini mediji žele da uzmu već unapred osvojenu titulu ali neće im uspeti.
Ako doznam nešto još podeliću sa vama. A inače ne želim da se oglašavam do posle derbija. Tada ću napisati jedan svoj komentar. Do tada budite mi pozdravljeni.
Ako doznam nešto još podeliću sa vama. A inače ne želim da se oglašavam do posle derbija. Tada ću napisati jedan svoj komentar. Do tada budite mi pozdravljeni.
- hostile_bg
- Manager