Dobitni tiketi
-
srbinho
- Status: Није на вези
Код: Изаберите све
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1379-3964877-1177-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Nisam neki fan kladionice, i kad uplatim, uplatim jako malo.. mislim pare nisu problem, međutim, smatram glupim gubiti pare na kladionici pa tako i ne uplaćujem mnogo.. elem,
Sinoć dobitni tiket.
Dakle... na 30 rsd, dobijeno 2 950 rsd.
Plzen - Brno 2:0 (1)
Erfurt - Dortmund II 3:1 (1)
Dinamo Buk. - Steaua 1:1 (Igrao sam X! Ovaj meč odlučivao, njihov kup, prva 2:5 pa sam predpostavljao da će ovde biti X. Gol pao za Dinamo u 87 min)..
Rostov - Luch 3:1 (1, Kup Rusije).
Goteborg - Atvadberg 5:0 (1)
Sen Galen - Lozana 0:0 (Igrao sam X. Znao sam da će biti tvrda utakmica, ova je zadnja završena...)
Atlantis - Haka 1:4 (Jedina 2-ka koju sam igrao)..
Imao sam i još jedan tiket, međutim pao sam na Bariju. Tri sam prethodno dobio i da sam uspeo da dobijem i Bari tj da mi prođe čekao bih samo Lester u subotu.
Sinoć dobitni tiket.
Dakle... na 30 rsd, dobijeno 2 950 rsd.
Plzen - Brno 2:0 (1)
Erfurt - Dortmund II 3:1 (1)
Dinamo Buk. - Steaua 1:1 (Igrao sam X! Ovaj meč odlučivao, njihov kup, prva 2:5 pa sam predpostavljao da će ovde biti X. Gol pao za Dinamo u 87 min)..
Rostov - Luch 3:1 (1, Kup Rusije).
Goteborg - Atvadberg 5:0 (1)
Sen Galen - Lozana 0:0 (Igrao sam X. Znao sam da će biti tvrda utakmica, ova je zadnja završena...)
Atlantis - Haka 1:4 (Jedina 2-ka koju sam igrao)..
Imao sam i još jedan tiket, međutim pao sam na Bariju. Tri sam prethodno dobio i da sam uspeo da dobijem i Bari tj da mi prođe čekao bih samo Lester u subotu.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Dragan je sujeveran, veruje da ako podeli tiket sa nema, da će mu isti pasti.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
srbinho