Premier League [2013/14]
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- Status: Није на вези
- Juvenino86
- Manager
- Поруке: 1148
- Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
- Место: Srbija
- Klub koji vodite: Kyoto Sanga
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
- TheBlues
- Manager
- Поруке: 2419
- Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
- Formacija: 4-3-3
- Been thanked: 5 times
alal vera sine, cekao si 25 godina na ovo, mada i dalje nije gotovodramit пише:Socivar пише:Jeste da Čelsi ima najlakši raspored, ali će Žoze morati da bira između LŠ i Premijer Lige....
Mislim da si bio u pravu..Vladar пише:Ni ja ne mislim da će Murinjo žrtvovati bilo koji trofej, i sam je rekao da igraju maksimalno u oba takmičenja.
boga mi.. dal je žrtvovao ili nije ?daće daće, tebi u inat.. i da te burazer zaebavaJuvenino86 пише:Pupupu, ne dao bog da livepul osvoji titulu.
Joca пише:....Ostalo je da se na Enfildu resi pitanje prvaka.
C'mooon Chelsea
+1луди пише:Следеће коло кад Сандерленд рокне Челзи, биће весело.TheBlues пише:Bas si lud majke miлуди пише:Појасни?Mislim da nema puno toga šta da se objašnjava... Ludi vam rekao sve.Joca пише:TheBlues пише:Bas si lud majke mi
+ i za vaše plavce..dramit пише:Kako mi je krivo tog Sanderlenda, uvek odigraju hrabro i odlično protiv jačih timova (uglavnom) a sapliću se o ekipe sličnog kvaliteta... I Poyet mi je nekako skroz energičan i vidi se da vodi tim sa dosta emocija i naboja.. biće mi krivo ako ispadnu, a vrlo izvestan scenario.
a za shity ću samo reći:
BUAHAHAHAAHAHA...
Ćao zdravo.. ne bih te zadržavali!FTD пише:Murinjo osvaja.
ludi svaka cast, bas si lud
sudjenje kriminalno, umesto Celsiju nepostojeci penal je sviran Sanderlendu
Dauda, Dina i Veba treba streljati, sramota od sudija za najbolju ligu na svetu
Последње учитавање од TheBlues дана 20 Апр 2014, 08:12, учитано 2 пута укупно.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
- dramit
- Manager
- Поруке: 1483
- Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
- Место: Beograd
- Been thanked: 3 times
Nije da se ja busam, samo vam natrljavam na nos, vama koji žurite pred rudu.. ćutanje i strpljenje je zlato.TheBlues пише: alal vera sine, cekao si 25 godina na ovo, mada i dalje nije gotovo
Nikog ja nisam želeo da provociram ili da uvredim
Hehehe
kaže neko ko je 7 godina mlađi od mene, pa ja sam fenomen.TheBlues пише:alal vera sine
+nisam ja ništa rekao da je gotovo i da liverpul osvaja titulu, isto tako mogu i oni da kiksnu.. šta više danas! I Noriču trebaju bodovi za opstanak.
Ja ćutim i smrdim sve dok i matematički se ne obezbedi titula.. a onda kad sve bude bilo gotovo, ni tada se neću busati... već ću sportski svakome čestitati završenu sezonu, i uspeše pripreme za sledeću.
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
- Juvenino86
- Manager
- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA
Apsolutno, održao mu čas fudbala, Everton fenomenalan, možda sledeće sezone budu i konkurenti za titulu, a Junajted jalov kao i u većini utakmica ove sezone, ne znam dokle će još da trpe ovu bezidejnost čoveka koji je dokazao da definitivno nije za velike klubove, sahraniće Junajted ako ostane i sledeće sezone, potrošiće silne novce i opet ništa značajno neće da uradi, on bi se i sa Barselonom ili Bajernom borio za Ligu Evrope, ali dosta više o njemu, napiću se od sreće kad ga oteraju, a što se tiče šampiona, titulu definitivno zaslužuje Liverpul po svemu ove sezone, ubedljiva i lepršava igra sa mnogo golova, čekaju na to već decenijama, legendarni Gerrard pogotovo, i veliki su klub koji nije ogromnim novcem napravljen preko noći, tako da bez dileme ove sezone to oni zaslužuju, a i Rodžers je lik, znamo već šta je napravio od Svonsija, većina nije ni znala za taj klub dok on nije napravio čudo tamo, a tu njegovu filozofiju je samo preneo na Enfild, i nastavio da pravi čuda. Eto to je neko moje objektivno mišljenje o tekućoj sezoni u najjačoj i najlepšoj ligi na svetu.Socivar пише:Martinez se brutalno popisao po Mojesu...
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
C.RONALDO Upravo je Rodžers primer zašto Mojesa treba istrpeti još jednu sezonu... Davno je bilo... Ali je i SF ovako počeo pa je nabio kompleks svima u ligi(sad će Đole da me linčuje od zajebancije). Da se držim svežeg... Seti se Rodžersovog Liverpula prošle i ove sezone... Igrački kadar gotovo isti(ima par novih nebitnih)... A opet druga priča... Pustite čoveka da radi ono što zna... Ovaj Everton nije samo Martinezov nego je i Mojesov koliko god ga pljuvali...
- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA
Druže glupo je upoređivati ta dva čoveka, Rodžers je faca sa vizijom, a ovaj nema ni facu ni viziju, i sećam se odlično prošle sezone, imaš statistiku i na netu pa uporedi, Rodžers je završio na 7. mestu ali uz 13 nerešenih i samo 9 poraza, zanimljiv fudbal su igrali, 71 dati gol, +28 gol razlika, u odbrani su bili lošiji jer tandem štopera nije baš funkcionisao najbolje a i imali su problema sa povredama bekova ako se dobro sećam, sad je tu Sako kao centralni stub odbrane, Flanagan se odlično uklopio kao levi bek, Džonson se vratio i igra konstantno, napad i dalje super funkcioniše kao i prošle sezone, naravno još bolje, a Junajted je sad 3 kola pre kraja na 7. mestu sa već 11 poraza i samo 56 datih golova uz 40 primljenih, bez ideje u igri, sramota, a prošle godine bili šampioni, strah i trepet, tako da ne zaboravi šta je nasledio Mojes a šta Ferguson, nelogično je to uopšte i poređivati. A setimo se da je i Rodžers kao i SAF nasledio raspad sistema ali je svojom vizijom, jasnim pa čak i napismenim planom i programom, pre svega idejom u igri doveo Liverpul u red, na pragu osvajanja titule. A što se tiče Evertona ne sporim da ima tu dosta i Mojesovih zasluga, ali nije on za velike klubove i velika dostignuća, treba biti malo i psiholog pa proceniti čoveka, nema on ni muda ni harizmu, i verujem da je na primer Martinez bio tamo svih tih godina da bi bar jednom uzeo titulu, da bi tih godina konstantno bio u top 5 ekipa i da bi s vremena na vreme igrao Ligu šampiona. A Mojesu bi bilo najbolje da preuzme neki klub tipa West Ham, Aston Villa i neka s njima tavori na sredini tabele godinama, bar će ga ljudi poštovati zbog toga što je stabilan prvoligaš ako ništa drugo, i pre bih dao šansu Pulisu u nekom velikom klubu jer se čovek dokazao, uverili smo se kako brzo ni od čega napravi nešto, ne trebaju mu godine za to, a i faca je, tako da Mojes mislim da nikada neće biti veliki menadžer.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Ovakav Everton je samo Martinezov. Svako ko je gledao Everton prošle i ove sezone reći će isto. Svaki igrač od prvih jedanaest na terenu igra drugu ulogu.Ovaj Everton nije samo Martinezov nego je i Mojesov koliko god ga pljuvali...
Jednostavno, ovakav fudbal Everton nije igrao otkako ja pratim Premijer Ligu. Ozbiljan klub koji je ove sezone pokazao sve što ostrvo treba da pošalje u kvalifikacije za LŠ.Trčanje, borba, zajedništvo. Kolman, Bejns, Barkli, Miralas, Lukaku. Da Murinjo nije zasrao sa Romeluom, verovatno bi i danas bio favorti za titulu. Iznendiću se ako ne roknu Siti. Čak bi ih i pre Arsenala slao u Evropu, samo zbog onog meča na Gudisonu pre par nedelja, tad su pokazali zašto. Protiv Junajteda su potvrdili.
Последње учитавање од Vladar дана 21 Апр 2014, 04:00, учитано 2 пута укупно.
- Juvenino86
- Manager