Premier League 15/16
- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA
- Status: Није на вези
Kakav fudbal danas, neverovatna promena, eh da je Gigs bio od starta sezona, možda bi se danas borili za titulu. Rano je suditi posle jedne utakmice, ali na osnovu viđenog danas treba ostaviti Gigsa i sledeće sezone, a i ne bih bio nešto oduševljen kad bi došao Van Gaal, tako da sam ipak za Gigsa pošto od Klopa i Simeonea izgleda ipak nema ništa.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Norič nije merilo.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS
Legendarni Fergi bio je u zanimljivom društvu na debiju Rajana Gigsa u svojstvu menadžera Mančester junajteda.
Naime, radi se o veoma uticajnom fudbalskom menadžeru, tj. agentu, Saši Brezeu, koji zastupa nekolicinu fantastičnih igrača iz Bundeslige, reprezentativaca Nemačke. Spisak je impresivan:
Mario Gece (Bajern Minhen);
Marko Rojs (Borusija Dortmund);
Toni Kros (Bajern Minhen);
Benedikt Havedes (Šalke);
Sidni Sam (Bajer Leverkuzen);
Štefan Rejnarts (Bajer Leverkuzen).
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

- TSG
- World Class Manager
- Поруке: 4557
- Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
- Место: Banja Luka
Jedna utakmica, Norič, pa dal si normalan?C.RONALDO7 пише:Kakav fudbal danas, neverovatna promena, eh da je Gigs bio od starta sezona, možda bi se danas borili za titulu. Rano je suditi posle jedne utakmice, ali na osnovu viđenog danas treba ostaviti Gigsa i sledeće sezone, a i ne bih bio nešto oduševljen kad bi došao Van Gaal, tako da sam ipak za Gigsa pošto od Klopa i Simeonea izgleda ipak nema ništa.
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
Ovi što se žale na Van Gala, recite mi šta fali čoveku?! On je po meni doktor, postavio je temelje Hajnkesovog Bajerna (koji bi pojeo ovaj Gvardiolin), uveo u prvi tim Alabu, Tomasa Milera, radi dobro sa klincima, odličan je taktičar i lud je. Po meni savršen čovek za Junajted, dok Gigs malo ne stasa (mada njega ne vidim kao nekog ozbiljnijeg menadžera).
Trust me, i'm the Doctor
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- dramit
- Manager
- Поруке: 1483
- Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
- Been thanked: 3 times
Ništa novo što mi već ne znamo...
City pobedio Kristal palas, biće vrlo neizvesno.. na Liverpulu je sad da ostvari obe pobede do kraja šampionata, pa šta bude biće.. nadamo se najboljem.
Код: Изаберите све
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/251733/Rodzers-Moze-Zoze-da-mi-mase-CVem-ali-parkirao-je-dva-autobusa-ispred-golaYOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
- dramit
- Manager
- Поруке: 1483
- Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
- Been thanked: 3 times
Nadamo se, naravno.. Ako budu odigrali na nivou, kakva li će to ironija da bude... Gradski rivali da ti pomognu oko osvajanje titule. Zvuči vrlo neverovatno.
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*