Premier League 15/16
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SiaCmkRH4hE[/youtube]
Последње учитавање од FTD дана 04 Јул 2014, 11:53, учитано 1 пут укупно.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
- Status: Није на вези
ManUtd pre-season fixtures in the USA:
23 July - LA Galaxy
26 July - AS Roma
29 July - Inter Milan
2 August - Real Madrid
And questioned on whether he would still be at Old Trafford next season, he said: "We will see after the World Cup."
Prica se da je Van Gal jasno dao do znanja Vudvardu koga ne zeli u timu, i da je Felaini jedan od tih igraca.
23 July - LA Galaxy
26 July - AS Roma
29 July - Inter Milan
2 August - Real Madrid
And questioned on whether he would still be at Old Trafford next season, he said: "We will see after the World Cup."
Prica se da je Van Gal jasno dao do znanja Vudvardu koga ne zeli u timu, i da je Felaini jedan od tih igraca.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
hehe, male tajne velikih majstora.FTD пише:E da, zele prosvetli me kako si uspeo to? Poslednjih par linkova koje sam postavio su naboli.
Poenta je u slovu s u https, samo njega obriši i sve radi normalno.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- neme93
- World Class Manager
Re-read Herrera notes from interview. "Ferguson put Park on me. Wow, that Korean worked his arse off! I thank Ferguson, he’d noticed me.”
“Seating has damaged football. Football has got to avoid being turned into the theatre. Fans have got to be able to sing." Ander Herrera.
“Seating has damaged football. Football has got to avoid being turned into the theatre. Fans have got to be able to sing." Ander Herrera.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Pa od kluba koji potroši preko 80m za dva talentovana igrača logično je da se traži toliko za jednog proverenog jebača.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
To funkcioniše upravo tako, vidiš budalu koja kešira gde stigne zato što ima raspad ekipu i očajnu sezonu iza sebe i onda ih odereš maksimalno.
Последње учитавање од zele дана 06 Јул 2014, 13:49, учитано 1 пут укупно.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- neme93
- World Class Manager
Siti je bacao pare jer im se moglo. Vidal je dobar, ali 65-70M je bacanje para. Zele znam da pokusavas stalno da me isprovociras u ovoj temi, al brate mili nemoj da pravis imbecila od sebe.
- zele
- SFM Hall Of Fame
To je to, vide ljudi budalu koja se razbacuje parama i onda zacepljuju cenu. Evo sad vam za Karvalja iz Sportinga traže 45m, a realno bolje da doplatite još 11m i date raspalog Nanija za Vidala.Socivar пише:Drugi primer, vase drage komsije. Kad su formirali ekipu, nije ih odr'o samo ko nije hteo.
A vama se kao ne može? Ne mora neko da bude Arapin da bi imao para na bacanje.neme93 пише:Siti je bacao pare jer im se moglo
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina