Reprezentacija Srbije

Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Status: Није на вези

Порука од paske »

Sramota! Nema Bobija!
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Siguran sam da otpadaju Jović, Birčević i Kravić. Ako se Micov i(li) Lučić oporave na vreme i Simonović otpada, Mitrović verovatno leti, ako Raduljica ne bude nešto usrao, verovatno i Kuzmić otpada (GS je tražio da on i Nedović budu tamo za letnju ligu, mislim da će Sale čekati samo Nedovića, mada je i to pitanje, jer je pozicija pleja dobro popunjena). Ostaju još dva igrača viška, jedan će sigurno biti Veličković/Kalinić, a poslednjeg otpisanog nemam ideju. Sale reče da će ići sedam spoljnih igrača i pet centara/krilnih centara. Verujem da će nam sastav izgledati ovako: Micić, Teodosić, Bogdanović, Marković, Nedović, Micov, Lučić, Bjelica, Veličković, Štimac, Raduljica, Krstić. Kontam da je jedina dilema da li povesti još jednog pleja(Nedovića) ili povesti Dangubića jer može da igra pozicije dva i tri, a opet i to zavisi od toga šta je Sale zamislio sa Teodosićem, ako mu Teo bude igrao više beka, onda ide Nedović.
Последње учитавање од zele дана 01 Јул 2014, 13:22, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Kad cemo imati prve utakmice? Bas me zanima koliko je i da li je uopste napredovao Nedovic.
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Prozivka naših košarkaša zakazana je za 9. jul u hotelu "Zira" u Beogradu, 10. su na programu prvi testovi, 14. se ide na Kopaonik, a 27. je prva utakmica, i to u Kragujevcu protiv "B" reprezentacije Srbije. Zatim "orlovima" slede turniri u Trstu i Francuskoj, pa Trofej Beograda 16. i 17. avgusta, a baš tu se igra najpre sa Argentinom - sa kojom možemo da se susretnemo u drugoj fazi Mundobasketa. U završnici priprema, 21. avgusta u u Vršcu i 24. u Beogradu biće odigrane generalne probe i to sa Novim Zelandom.

"Spisak od 12 konačnih igrača za Mundobasket biće po sistemu 7+5, odnosno sedam spoljnih igrača i pet koji igraju ureketu. Bilo bi dobro da ne bude povreda, da ne bismo pravili 'gimnastiku', odnosno da ne bismo morali da menjamo taj sistem", zaključio je Aleksandar Đorđević.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

paske пише:Sramota! Nema Bobija!
Loš je trojkaš :zelenko:
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
paske
World Class Manager

Порука од paske »

Tokelara пише:
On mora da skace i da distribuira lopte napolje. :rugalica:
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

Simon podize pehar, osvojili mi ovo ili ne.
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd

Порука од hostile_bg »

paske пише:
Tokelara пише:
Bobi da skace?
Корисников грб
paske
World Class Manager

Порука од paske »

hostile_bg пише:
paske пише:
Tokelara пише: Loš je trojkaš :zelenko:
Bobi da skace?
A jeste, on ne mora da skace. Nek skida onda lopte posle promasaja.
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Mozda ovaj Sale i zna sta radi. Sacekacu prvenstvo pa cu odluciti da li da pljujem ili bodrim.
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

Слика
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Teo je lepo pocrneo
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
hostile_bg
Manager

Порука од hostile_bg »

Skoro ko Bogdan...A Kalinic izdominiro na slici
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Raduljica izgleda kao da radi u nekoj pilani, a da igra košarku. Ono, stuče gajbu vopsa i ode da šljaka na abrihteru.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

Kalinicu je inace takva faca :D
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Kalinić verovatno ima ovo.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
hostile_bg
Manager

Порука од hostile_bg »

Znam da Kalinic ima krivu vilicu, nego skroz mi je kul ispao u fazonu:

Слика
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Očekujem medalju što je nerealno. Jbg. neke stvari mi se ne sviđaju... pre svega otpadanje Savanovića i još nekih igrača koji su mogli da upadnu tu i odigraju. Ne znam šta će ovoliko mladih igrača i čime su to Mega i Radnički zaslužili po tri igrača ali ajde...
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Sale je bio veliki igrač. Videcemo i kakav je trener tj selektor. Prvo sam pomislio da je spisak nakaradan, medjutim posto se i sam bavim slicni poslom razmisljam ovako: mozda je cuo lose stvari o ovim momcima koji su ispali , kakvi su u svlacionici, kakvi su u odnosu sa selektorom, sa saigracima, kakvu taktikucovek zeli da sprovede u delo i milion drugih stvari.

Imao sam intervju pre izvesnog vremena za posao. Trebalo je da preuzmem reprezentaciju Ontarija do 17 godina. Pričam o odbojci. Posle 3 kruga intervjua ostali smo nas trojica u poslednjem razgovoru za taj posao koji je fin i meni stvarno izazov da vidim sta mogu da pruzim sa nasom skolom odbojke sa igracima koji su drugacije negoani i skolovani. Na tom intervjuu dobijem pitanje: Imamo Donalda, decaka koji ima 17 godina koji je najbolji mladi igrač Kanade i koji potpada pod Ontarijo reprezentaciju. On je najbolji igrač ali vrlo specificna osoba. Tesko prihvata savete trenera, ne radi treninge punim intenzitetom, ima problema sa saigracima i sa svim trenerima do sada. Ukoliko pokaze los pristup, a ja budem selektor, sta bih uradio? Ja ko iz topa odgovaram: Prvi incident, isteram sa treninga. Drugi incident, uklonim iz reprezentacije. Kaze meni njihov direktor lagano: Ali bez tog decka mi smo sasvim prosecna ekipa i sigurno necemo ostvariti dobar rezultat. Zbog aseg iskazivanja autoriteta, reprezentacija ce trpeti rezultatski. Moj odgovor: Onda Ontarijo sigurno ne treba mene za selektora, a posto vec znate da bez njega nema rezultata i pre nego sto turnir pocne, onda Vama uopste ne treba ni trener jer vi vec sve znate unapred.
Naravno, sto zbog finansijkog momenta, sto zbog tog dogovora kako pretpostavljam, unajmili su nekog njihovog Kanadjanina. Nadam se da je jasna poenta price.

Treba sacekati i videti sta to Sale ima u glavi i kako ce to sprovesti u delo. Mozda je pravac repke da se stvori homogeni tim koji ce osvojiti nesto u buducnosti i kroz neku viziju, mozda covek vec zna kako doci do medalje... Strpljivo, sigurno bolje zna on nego mi.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Nedovic se povredio u GS-u! Tako da ostaje pitanje da li ide sa reprezentacijom! :nasty:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Пошаљи Одговор

Повратак на “Košarka”