FK Vojvodina 15/16
- Juvenino86
- Manager
- Поруке: 1148
- Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
- Место: Srbija
- Klub koji vodite: Kyoto Sanga
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
- Status: Није на вези
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Фирма издала неко саопштење. Мало су вулгарни па да не копирам имате на Журналу.
Није што је толико против Ц. звезде, свашта они пишу и против Партизана, али што су комплекси и мржња према Београду (поново) јако истакнути па макар и у тој једној реченици...
У сваком случају, Воша има добар тим, али су и они дужни солидну своту пара колико сам начуо. По мени, у најбољим условима ради Чукарички и још неки клубови, а то нису Пфц, Цзв или Фкв...
Није што је толико против Ц. звезде, свашта они пишу и против Партизана, али што су комплекси и мржња према Београду (поново) јако истакнути па макар и у тој једној реченици...
У сваком случају, Воша има добар тим, али су и они дужни солидну своту пара колико сам начуо. По мени, у најбољим условима ради Чукарички и још неки клубови, а то нису Пфц, Цзв или Фкв...
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Pomoćni trener Vojvodine: Teško je bilo igrati protiv ljudi koji pomažu Zvezdi
Pomoćni trener fudbalera Vojvodine Milan Kosanović imao je zamerke na suđenje posle utakmice u kojoj je njegov tim poražen u Novom Sadu od Crvene zvezde.
- Teško je igrati kada druge stvar i drugi ljudi pomažu drugoj ekipi. Teško se igra kada je neujednačen kriterijum, kada se jednima sviraju određene stvari, a drugima ne. Na kraju smo rizikovali i štopera pomerili napred, išli više srećcm nego razumom, ali nismo uspeli - rekao je Kosanović za TV Arena odmah posle utakmice.