Premier League 15/16
BOMBA: Agent Artura Vidala, Fernando Felisevič sleteo je u London, gde će prisustvovati susretu Mančester Sitija i Arsenala u okviru Komjuniti šilda. Kasnije bi trebalo da se sastane sa čelnicima Mančester junajteda kako bi dogovorio transfer njegovog klijenta!
Kako piše italijanska Gazeta, dogovor dva kluba praktično već postoji (60.000.000 evra, a Vidal bi dobio višegodišnji ugovor, uz platu od 8.000.000 evra), ali bi stvari mogle da se promene. Jer bi u transfer trebalo da bude uključen i Čičarito Ernandez.
Kako piše italijanska Gazeta, dogovor dva kluba praktično već postoji (60.000.000 evra, a Vidal bi dobio višegodišnji ugovor, uz platu od 8.000.000 evra), ali bi stvari mogle da se promene. Jer bi u transfer trebalo da bude uključen i Čičarito Ernandez.
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- Status: Није на вези
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Kako smo im se usrali u život. 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
Pocepali smo ih, Yaya poceo da igra fudbal . Zasluzan je za oba data gola u prvom poluvremenu a zaradio je i asistenciju . Imamo dosta veci ruster nego prosle sezone .
Sad sledi mec protiv Palasa, trebalo bi lagano da ih dobijemo .
Sad sledi mec protiv Palasa, trebalo bi lagano da ih dobijemo .
Последње учитавање од arseNal-serbia дана 10 Авг 2014, 22:24, учитано 1 пут укупно.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Код: Изаберите све
https://twitter.com/BeardedGenius/status/488595191771955200/photo/1Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
Код: Изаберите све
http://www.mozzartsport.com/vesti/gotovo-je-liverpul-doveo-i-osmo-pojacanje-alberta-morena/82514Kleverli je debil kakav se radja jednom u 10 godina.
Igra nista specijalno, Runi usrao par dobrih sansi, Bleket je sasvim solidan.
Nama i dalje treba jedan vrhunski stoper, mada videcemo sta ce Van Gal da uradi. Sa Holandijom su mu predvidjali propast uz onako neiskusnu odbranu, pa je opet primio malo golova.
Igra nista specijalno, Runi usrao par dobrih sansi, Bleket je sasvim solidan.
Nama i dalje treba jedan vrhunski stoper, mada videcemo sta ce Van Gal da uradi. Sa Holandijom su mu predvidjali propast uz onako neiskusnu odbranu, pa je opet primio malo golova.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
E šta ti je život, komentarišeš ljude na tviteru i jednog dana igraš sa njima u ekipi.

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu