Premier League 15/16
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
- 100Dzointa
- Manager
- Поруке: 2729
- Придружен: 04 Мај 2011, 14:57
- Место: Subotica
- Formacija: 4-2-3-1, 4-3-3
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 4 times
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Hammers go for a Song
West Ham United have snapped up Cameroon midfielder Alex Song on a season-long loan deal

West Ham United have snapped up Cameroon midfielder Alex Song on a season-long loan deal

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
A i pre izlaska niste imali ideju. Di Marija slao neke duge lopte ka Valensiji, a Evans gađao Persija u glavu. Jebote igrate kao Stouk.neme93 пише: Otkad je Di Maria izasao, igra nam je - dodaj Valensiji loptu da uputi los centarsut.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Previše si oduševljen Di Marijom, bilo je pristojnih poteza, videlo se da je uneo neku živost u igru Junajteda, ali ništa posebno. Ne možete ovako, morate da menjate formaciju. Ova tri debila iza ništa ne znaju, Flečer glumi Pirla jebote.
Последње учитавање од zele дана 30 Авг 2014, 17:34, учитано 1 пут укупно.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- 100Dzointa
- Manager
- Поруке: 2729
- Придружен: 04 Мај 2011, 14:57
- Место: Subotica
- Formacija: 4-2-3-1, 4-3-3
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 4 times
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
zele пише:Previše si oduševljen Di Marijom, bilo je pristojnih poteza, videlo se da je uneo neku živost u igru Junajteda, ali ništa posebno. Ne možete ovako, morate da menjate formaciju. Ova tri debila iza ništa ne znaju, Flečer glumi Pirla jebote.

Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.