Premier League 15/16
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
- hostile_bg
- Manager
- hostile_bg
- Manager
- hostile_bg
- Manager
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Blind ce igrati u vezi. Ovo je izgleda razlog sto stize Falkao
"People" piše da je Van Persiju neophodna operacija kolena i to u što pre, jer u protivnom nikada više neće biti 100% fit.
Na njemu i klubu je da odluče o tome, a na površinu je isplivalo da je Van Persijevo koleno bilo uzrok nejgvog neslaganja sa bivšim menadžerom Mojesom. Mojes je nameravao da ga proda zbog hroničnih problema sa povredama i da na njegovo mesto dovede Edisona Kavanija.
Edit: Inace ako je neko propustio, Cica je otisao u Real na jednogodisnju pozajmicu, imaju opciju da ga kupe za 17miliona.
"People" piše da je Van Persiju neophodna operacija kolena i to u što pre, jer u protivnom nikada više neće biti 100% fit.
Na njemu i klubu je da odluče o tome, a na površinu je isplivalo da je Van Persijevo koleno bilo uzrok nejgvog neslaganja sa bivšim menadžerom Mojesom. Mojes je nameravao da ga proda zbog hroničnih problema sa povredama i da na njegovo mesto dovede Edisona Kavanija.
Edit: Inace ako je neko propustio, Cica je otisao u Real na jednogodisnju pozajmicu, imaju opciju da ga kupe za 17miliona.
Последње учитавање од neme93 дана 01 Сеп 2014, 15:05, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- hostile_bg
- Manager
- neme93
- World Class Manager
Pa proslu sezonu je igrao zadnjeg i centralnog veznog u Ajaksu. I proglasen je za najboljeg igraca prvenstva.

During the 2013–14 season, Blind was played as a holding central midfielder and was named Dutch Footballer of the Year as Ajax won a fourth consecutive league title

During the 2013–14 season, Blind was played as a holding central midfielder and was named Dutch Footballer of the Year as Ajax won a fourth consecutive league title
Последње учитавање од neme93 дана 01 Сеп 2014, 15:31, учитано 3 пута укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- hostile_bg
- Manager
- neme93
- World Class Manager
U vezi imamo dva igraca, Ereru i Felainija. Kleverlija, Kerika, Andersona i Flecera ne racunam. Pauel izgleda ide na pozajmicu u Lester.hostile_bg пише:Meni se svideo na lwb, a u vezi imamo brdo igraca, neki jesu sad povredjeni, ali valjalo bi otarasiti se nekog..
- hostile_bg
- Manager