Finale SRBIJA-Amerika/FIBA Basketball World Cup 2014 [Spain]
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- Status: Није на вези
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
Ne mogu da nas dobiju i drugi put... Jednostavno ne mogu... Što se tiče naših danas
Mislim očekivao sam pobedu ali su odigrali perfektno... Kaliniću konačno dali prostora i dečko je podivljao! Bogi konačno jebote! Što se tiče brazilaca samo da smisle način kako da ne dozvole mnogo skokova u napadu i sve će da bude ok...
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Danas smo u drugom poluvremenu sjajno gradili u defanzivi i koliko sam uspeo da izbrojim dozvolili smo jedan ili dva ofnazivna skoka Grcima, to treba da bude i model za Brazilce. Sale i stručni štab su sjajno pripremili meč, što me, moram priznati, iznenadilo. Pogotovo posle meča sa Brazilom, gde se videlo da je priprema traljavo uradjena. Najzad je Bogdan počeo da radi ono što je radio čitave prošle sezone, tj. da trpa. Monstruljica je upropastio Burusisa, mislim da posle ovog meča ne mora da brine za sledeću sezonu, ako ga niko u NBA ne bude hteo, potpisaće ga neki zajeban euroligaš. Nekoliko puta ga je lagano uneo u reket i posprdao se sa njim. Krstić nam se polako vraća, bilo je danas dosta pozitivnih stvari u njegovoj igri. Bjelica sjajan na obe strane terena. U potpunosti iskoristio prednost u brzini i kontroli lopte. Teodosić mora ozbiljnije, pun mi je k***c njegovih nerezonskih šuteva, ali je danas je bio odličan na pasu i u igri 2na2, samo da se još malo skonta sa sobom i da više igramo pik, a manje da on šutira preko dve ruke sa skoro osam metara.
Ako Sale i pomoćnici spreme meč sa Brailcima kao što su ovaj spremili i mi ponovimo ovo drugo poluvreme iz meča sa Grcima, nećemo izgubiti.
P.S. Drago mi je da smo im se usrali u život, mrtvi Burusis, nek popuši sad sebi k***c, govno jedno masno. Retko koji igrač me nervira kao on, možda Pnini, Čifut i Riki Rubio, mada su ti Španci generalno jedna odvratna ekipa.
Ako Sale i pomoćnici spreme meč sa Brailcima kao što su ovaj spremili i mi ponovimo ovo drugo poluvreme iz meča sa Grcima, nećemo izgubiti.
P.S. Drago mi je da smo im se usrali u život, mrtvi Burusis, nek popuši sad sebi k***c, govno jedno masno. Retko koji igrač me nervira kao on, možda Pnini, Čifut i Riki Rubio, mada su ti Španci generalno jedna odvratna ekipa.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
D O M I N I R A J S R B I J O !!!
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 10 Сеп 2014, 19:39, учитано 1 пут укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- hostile_bg