Premier League 15/16
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
- Status: Није на вези
Smoling povredjen. Kaze LVG da ce Kerik najverovatnije igrati stopera obzirom na povrede Evansa, Dzonsa, Smolinga i suspenziju Bleketa.
Последње учитавање од neme93 дана 25 Сеп 2014, 14:59, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- neme93
- World Class Manager
Vest Hem. Pominje se i Paddy McNair, neki klinja iz mlade skole. Pratim klince, znam ove od kojih se ocekuje malo vise, al za ovog prvi put cujem. Mnogo je gadno vreme doslo. Moramo da napadamo kao ludi i da budemo jako efikasni, jer od odbrane nema vajde. Potajno se nadam da ce ovaj klinja da izdominira, ima zivotnu sansu.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Gymbro
- Youth Team Coach
- Поруке: 163
- Придружен: 09 Мар 2012, 21:04
- Место: Niksic/Podgorica
Koliko sam shvatio, Paddy još nema ni definisanu poziciju, tj. igra i u sredini i u odbrani.neme93 пише:Vest Hem. Pominje se i Paddy McNair, neki klinja iz mlade skole. Pratim klince, znam ove od kojih se ocekuje malo vise, al za ovog prvi put cujem. Mnogo je gadno vreme doslo. Moramo da napadamo kao ludi i da budemo jako efikasni, jer od odbrane nema vajde. Potajno se nadam da ce ovaj klinja da izdominira, ima zivotnu sansu.
Nego eto, što reče, dako izdominira sad za vikend u odbrani, pa da bar riješi jednu dilemu
- Juvenino86
- Manager
- Поруке: 1148
- Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
- Место: Srbija
- Klub koji vodite: Kyoto Sanga
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
A ja kad sam rekao da će Vest Hem da vas dobije, Nemanja me nije ozbiljno shvatio.
Последње учитавање од zele дана 26 Сеп 2014, 13:15, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
pa 2-1 za vest hem. što nisi ispratio.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- neme93
- World Class Manager
Radamel Falcao replica shirts have accounted for 33 per cent of all Premier League shirt sales globally since the Colombian signed for United on transfer deadline day. The Independent reports that next best was United team-mate Angel Di Maria (24 per cent)
- zele
- SFM Hall Of Fame

Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu