NBA fantasy 2014/15
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Status: Није на вези
Ja da se pitam ja bih to veto pičke materine ukino, ko god je ušao u ligu smatra se dovoljno pametnim da odlučuje za sebe, ako ga neko zajebe opećiće se pa će znati za sledeći put, a i nema šta da ga zajebe kad ti sve brojke kažu, koliko je samo ljudi prošle godine ispizdelo zbog tih veto gluposti, ako se dva čoveka dogovore to je to, nema šta neko treći, četvrti da se uključuje tu.
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
Vidiš kako Gligoriću ti nerealni trejdovi se dese s' vremena na vreme... Neko se nakurči na nekog igrača i onda zbog tog veta ne ispašta samo jedan nego cela liga pošto taj koji je proš'o bolje u trejdu postaje za klasu jači... Dešavalo se i toga pre pa su ljudi tek pizdeli...
A da odgovorim i TSGu... Kako majke ti misliš da to izvedem? Trejd se posle 24 časa automatski odobrava ako nema dovoljno veta, a ako ima dovoljno veta u istom momentu se obara trejd... Ne postoji ta opcija koju ti tražiš... Jedini da ja sednem za komp minut pred svaki trejd i da čekam dal da aminujem ili obaram trejd što nemam nameru ni da pokušavam...
A da odgovorim i TSGu... Kako majke ti misliš da to izvedem? Trejd se posle 24 časa automatski odobrava ako nema dovoljno veta, a ako ima dovoljno veta u istom momentu se obara trejd... Ne postoji ta opcija koju ti tražiš... Jedini da ja sednem za komp minut pred svaki trejd i da čekam dal da aminujem ili obaram trejd što nemam nameru ni da pokušavam...
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
Ja bih to najradije stavio realno.... Miske ne vidim zasto je mnogo... Nemojte da sklapate trejdove posle subote u 6 i imacete savrseno dovoljno vremena u nedelju i ponedeljak da radite sta hocete... A ovako ako smanjimo na 12 sati jednostavno primoravamo ljude da moraju da budu aktivniji nego sto je realno potrebno... Ne igramo u pare, smorice se neko...
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Šest.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu