NBA fantasy 2014/15
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Andrej, ne odgovoara mi da uzmem te silne centre, nemam mesta, a i Horford neće ispuniti predikšn, dok će Ašik kao startni centra probiti ovu potcenjivačku projekciju. Hteo sam juče da ti dam Hardena+Bledsoa za Denga+Horforda, ali sam video da si već ugovorio sa Gagijem trejd Parsons-Deng, pa sam odustao.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Andro, ganjam nekoga ko mi se više dopada od Oladipa, jer nešto ne verujem u njega, ali ako ne nadjem nikoga onda ću prihvatiti.
Znači ljudi, imam Bledsoa i Dragića, obojicu iz Sansa, to mi se ne dopada, dao bih Bledsoa za nekog PG-a, uz njega mogu da idu Batler i/ili Karter, može i tri za dva i dva za jedan i dva za dva i tri za tri. Ako ima neko nešto da ponudi neka se javi, nije mi problem ostanem sa ovakvom ekipom, ali želim raznovrsnost, pa ga zbog toga nudim ovako pijačarski.
Znači ljudi, imam Bledsoa i Dragića, obojicu iz Sansa, to mi se ne dopada, dao bih Bledsoa za nekog PG-a, uz njega mogu da idu Batler i/ili Karter, može i tri za dva i dva za jedan i dva za dva i tri za tri. Ako ima neko nešto da ponudi neka se javi, nije mi problem ostanem sa ovakvom ekipom, ali želim raznovrsnost, pa ga zbog toga nudim ovako pijačarski.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- TheBigOneFCB
- Manager
- Поруке: 2159
- Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
- Место: Београд
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
molba da glasate za ove naše trejdove i one koji će se obaviti večeras i sutra... jer je pijaca u 17-18h.. tako smo radili prošle god... što se mene tiče, samo su čendler, tim i burke untouchable... rekoh unstoppable.. koji sam ja bilde.
Последње учитавање од Gagi дана 26 Окт 2014, 00:02, учитано 1 пут укупно.
- TheBigOneFCB
- Manager
- Поруке: 2159
- Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
- Место: Београд
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
Ako 15 ljudi glasa za allow za ove trejdove, oni bi trebalo i da se aminuju da bi se izašlo svima u susret. Mene boli penis, ne bih nove igrače ni šutnuo za nekoga sa free liste, ali mislim da bi trebalo da se omogući ako ljudi budu glasali. Ali i to je pitanje, jer da se glasa svaki put uredno, ne bi se smanjivao broj veta... Nemam pojma, radite šta hoćete, ja neću ganjati nove za nove...
Последње учитавање од Gagi дана 26 Окт 2014, 02:03, учитано 1 пут укупно.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
I ja.. išao na allow svaki put do sada osim kod trejda ludi-soči, gde sam vagao i odlučio da iskuliram... veto ću da udarim samo ako bude nekih veoma nebuloznih stvari.... sva sreća pa ih nema...
Последње учитавање од Gagi дана 26 Окт 2014, 02:08, учитано 1 пут укупно.