NBA fantasy 2014/15
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
- Status: Није на вези
Nemanja, jel ova ponuda koju si poslao odgovor na neku moju ponudu ili stvarno mislis da je ovo realno? To sto ova tvoja dvojica trenutno imaju bolje proseke od moja dva rukija, sigurno nece tako ostati. Buzer ce malo popraviti brojke, Templ ce izgubiti mesto u petorci povratkom Beal-a. Wiggins i Noel, garantujem, imace mnogo bolje brojke kako se sezona bude blizila kraju. Cak i da ne bude tako, rado se prihvatam rizika da zadrzim svoja dva rukija.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- TSG
- World Class Manager
- Поруке: 4557
- Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
- Место: Banja Luka
Oke, nije frka. Ja nudio kakvo je trenutno stanje tih igrača.Andrej пише:Nemanja, jel ova ponuda koju si poslao odgovor na neku moju ponudu ili stvarno mislis da je ovo realno? To sto ova tvoja dvojica trenutno imaju bolje proseke od moja dva rukija, sigurno nece tako ostati. Buzer ce malo popraviti brojke, Templ ce izgubiti mesto u petorci povratkom Beal-a. Wiggins i Noel, garantujem, imace mnogo bolje brojke kako se sezona bude blizila kraju. Cak i da ne bude tako, rado se prihvatam rizika da zadrzim svoja dva rukija.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Dejvis nije mogao sam, Paori na 2-0, idemo dalje! Sledeće kolo na Duleta, Bledso ili Dragić, Jonas na Farida, ko je bolje prošao u trejdu? Rubio otišao u k***c, dva meseca out, jebao ga zglob vrljavi, cigan španski.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu