Tako stoji do 15-og pa odluči.Androsito пише:TSG, zanimljivo... Moraću da razmislim još... Ionako nam trejd ne znači ništa do sledeće nedelje...
NBA fantasy 2014/15
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
- Status: Није на вези
Stvarno mi se ne daje Burk za Kola. Poslaću 3 za 3, pa ti vidi.. dajem 0.6fp manje, 7min više, dalje ne idem od toga...
Последње учитавање од Gagi дана 12 Нов 2014, 17:18, учитано 1 пут укупно.
- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
Reci mi da se zajebavas, molim te.Andrej пише:Dule ajde sto ne mozemo da se dogovorimo za trejd, ali nema potrebe da me pravis budalom sa takvim izjavama na steamu. Necemo se vise dogovarati, tako je najbolje.
Nudiš mi Lava koji ima 22,5 FP-a i Perkinsa koji 8.6 a koji neće imati ni tih 8 kada se vrate Durant i Westbrook za Valanciunasa koji trenutno ima 14.6 i MCW-a koji će imati oko 20.
22,5 + 8.6 = 31.1 tvoji
14.6 + 20 = 34.6 moji.
Lav će verovatno ostati na tim poenima, Perkins će ići na dole. Valanciunas niže od ovoga neće, može samo na gore, bio je i povređen skoro. MCW će biti tu oko 19, 20 sigurno.
Tu ponudu sam ti odbio.
Pitam te jel hoćeš 1v1, i kažem ti da MCW-a cenim 20 poena. Ti blizu 20 poena imaš Walla, Batlera i Lava od 22, ali nećeš da ih trejduješ 1 za 1 za MCW-a ali hoćeš ovo gore kada sam ja u minusu 3,5 poena a potencijalno i više.
Nudis mi stalno Olinika a rekao sam ti da imam previše C već 5 puta do sad i da me on ne zanima.
I sa kakvim te to izjavama pravim budalom? Zato što sam te pitao jel ti 22 FP-a za 20 mnogo? Izvini ako te to pravi budalom.
I još mi tražiš da ti dam MCW-a i još jednog za Lava. Pa jel taj Lav vredi 35 poena? Ja nemam igrača od 2.5 poena prosečno pa da budemo ravni.
Последње учитавање од Dule93 дана 12 Нов 2014, 18:20, учитано 1 пут укупно.
- Dule93
- World Class Manager
- Mood:
Hahah, jedno je kad dajem startera za startera a drugo je ovo sto ti nudis. Temple nece videti ni blizu ovoliko terena kada se vrati Beal dok Dragic moze da bude bolji od ovog sto trenutno pokazuje. 
Evo i tebi ponuda.
Evo i tebi ponuda.
Последње учитавање од Dule93 дана 12 Нов 2014, 18:22, учитано 1 пут укупно.
- TSG
- World Class Manager
- Поруке: 4557
- Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
- Место: Banja Luka
Pa ne mlati onda praznu slamu, već reci čovjeku ne pašu mi ti igrači ili nešto drugo. Nego bacio si akcenat na te prosječne fp poene trenutno kao da samo to gledaš.
Plus davao sam ti startera za startera, tražio Dragića a davao Buzera. McDaniels je starter možda pa ispade da daješ 2 startera za jednog? I Temple će startovati barem još 2 sedmice dok se ne vrati Beal.
Ovo je samo da vidiš da nisu poeni jedini oko čega se ti dvoumiš kao što si zapeo.
Edit: Al ja ni u jednom trenutku nisam rekao da su mi bitni poeni ili minute, kao što si ti visoko naglasio.
Plus davao sam ti startera za startera, tražio Dragića a davao Buzera. McDaniels je starter možda pa ispade da daješ 2 startera za jednog? I Temple će startovati barem još 2 sedmice dok se ne vrati Beal.
Ovo je samo da vidiš da nisu poeni jedini oko čega se ti dvoumiš kao što si zapeo.
Edit: Al ja ni u jednom trenutku nisam rekao da su mi bitni poeni ili minute, kao što si ti visoko naglasio.
Последње учитавање од TSG дана 12 Нов 2014, 18:26, учитано 3 пута укупно.
- Dule93
- World Class Manager
- Mood:
Temple jeste starter ali nece biti i dalje dok ce moji imati konstantne minute tokom sezone. McDaniels nije starter, bar koliko ja znam.TSG пише:Plus davao sam ti startera za startera, tražio Dragića a davao Buzera. McDaniels je starter možda pa ispade da daješ 2 startera za jednog? I Temple će startovati barem još 2 sedmice dok se ne vrati Beal.
Fora je u tome sto Andrej misli da jedini on ovde prati NBA i nudi mi igrace kojima ce se uskoro smanjivati minutaza i ucinak ( kao sto ti nudis sa Templom) ili trazi nesto neralno kao ono MCW + jos jedan za Lava, kao da je razlika izmedju MCW-a i Lava ogromna.
Ja sam njemu vec rekao sto puta, mislim da sam od njega dobio jedno 50 ponuda najmanje i uvek po njegovoj prici on ispada da je u minusu. Kako se sam se lepo dogovorio sa Zeletom? Covek ponudio fer trejd, slicni fpoeni, minutaza i sl. Nije bilo nikakvih stvari sa strane, kao moguce smanjivanje minutaze i sl.TSG пише:Pa ne mlati onda praznu slamu, već reci čovjeku ne pašu mi ti igrači ili nešto drugo. Nego bacio si akcenat na te prosječne fp poene trenutno kao da samo to gledaš.
Ne trazim ja da mi on da za MCW-a Wall-a i Lava ali necu da me neko zajebava sa jebenim Perkinsom koji sluzi samo da uvati neku loptu pod kosem.
Reci mi onda sta je bitno ako nisu poeni i minuti, pored uloge u timu naravno? Sta to donosi poene u ovoj igri? Zar nisu oni najbitniji?TSG пише:Edit: Al ja ni u jednom trenutku nisam rekao da su mi bitni poeni ili minute, kao što si ti visoko naglasio.
Последње учитавање од Dule93 дана 12 Нов 2014, 18:33, учитано 1 пут укупно.
- TSG
- World Class Manager
- Поруке: 4557
- Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
- Место: Banja Luka
Pa koliku minutažu ima Daniels? I na koliku će spasti Temple, na 10min po tekmi da neće biti ravan sa Danielsom čak možda i bolji?Dule93 пише:Temple jeste starter ali nece biti i dalje dok ce moji imati konstantne minute tokom sezone. McDaniels nije starter, bar koliko ja znam.
Razumijem to za MCW+ jedan za Lava, tu te podržavam.Dule93 пише:Fora je u tome sto Andrej misli da jedini on ovde prati NBA i nudi mi igrace kojima ce se uskoro smanjivati minutaza i ucinak ( kao sto ti nudis sa Templom) ili trazi nesto neralno kao ono MCW + jos jedan za Lava, kao da je razlika izmedju MCW-a i Lava ogromna.
Koliko si ti samo siguran da će tvoji biti konstantni, ne postoji šansa da se povrede? Plus garantuješ da će Dragić biti bolji a Sansi igraju sa tri pleja, aha hoće hoće.
I to sa Perkinsom nije ravno nikako, to je ok. Ali ti si jasno naglasio samo te poene, pa sam ti ponudio to što tražiš i opet ne valja.Dule93 пише: Ne trazim ja da mi on da za MCW-a Wall-a i Lava ali necu da me neko zajebava sa jebenim Perkinsom koji sluzi samo da uvati neku loptu pod kosem.
Ja nisam rekao da nisu bitni, nego si baš naglasio samo trenutne prosječne poene a tek je počela sezona. Najbitnija je uloga u timu i o kojoj ekipi je riječ, od uloge u timu ti zavise i minuti i poeni.Dule93 пише:Reci mi onda sta je bitno ako nisu poeni i minuti, pored uloge u timu naravno? Sta to donosi poene u ovoj igri? Zar nisu oni najbitniji?
U globalu ja gledam sve, ali sam se javio na tvoju računicu samo o poenima kako nije ravan trejd pa ti poslah u tvoju korist da vidim kako ćeš to objasniti.
Последње учитавање од TSG дана 12 Нов 2014, 18:43, учитано 2 пута укупно.
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
Dule dal ti realno u istu klasu stavljas MCWa i Vola/Batlera... MCW je povredjen i on je igrac pod znakom pitanja, i bice pod znakom pitanja dok ne odigra bar 5-6 utakmica. Zna i Andrej cesto da bude nerealan ali za ovo je apsolutno u pravu... Jedino sto si ti pomenuo je mozda Batler pa je i to pitanje...
- Dule93
- World Class Manager
- Mood:
U poslednje vreme ima 30-ak minuta, malo manje. Ne znam na koliku ce spasti ali znam da ce Beal igrati u prvih 5.TSG пише:Pa koliku minutažu ima Daniels? I na koliku će spasti Temple, na 10min po tekmi da neće biti ravan sa Danielsom čak možda i bolji?
Naravno da postoji sansa da se povrede, nisam rekao da ne postoji. Rekao sam da ce ako ostane ovakvo stanje biti konstantni, ne mogu da predvidim povrede. Rubia sam trejdovao i odma posle toga se povredio, mozda sam znao da ce se povrediti pa ga dao Zeletu.TSG пише:Koliko si ti samo siguran da će tvoji biti konstantni, ne postoji šansa da se povrede? Plus garantuješ da će Dragić biti bolji a Sansi igraju sa tri pleja, aha hoće hoće.
Nigde nisam napisao da ce Dragic biti bolji, nego da mislim da moze, i da ocekujem da bude bolji, to je moja procena, ne moras ti da se vodis njom.
Naglasio sam poene jer MCW i Love imaju znacajnu ulogu u timu. Potpuno drugacije od onoga sto ti nudis, vec sam ti objasnio zasto.TSG пише:I to sa Perkinsom nije ravno nikako, to je ok. Ali ti si jasno naglasio samo te poene, pa sam ti ponudio to što tražiš i opet ne valja.
Pogledaj odgovor iznad.TSG пише:Ja nisam rekao da nisu bitni, nego si baš naglasio samo trenutne prosječne poene a tek je počela sezona. Najbitnija je uloga u timu i o kojoj ekipi je riječ, od uloge u timu ti zavise i minuti i poeni.
- Dule93
- World Class Manager
- Mood:
On ga trazi sad dok je povredjen, ja ga cenim toliko.Androsito пише:Dule dal ti realno u istu klasu stavljas MCWa i Vola/Batlera... MCW je povredjen i on je igrac pod znakom pitanja, i bice pod znakom pitanja dok ne odigra bar 5-6 utakmica. Zna i Andrej cesto da bude nerealan ali za ovo je apsolutno u pravu... Jedino sto si ti pomenuo je mozda Batler pa je i to pitanje...
MCW ce imati vodecu ulogu u Fili kada se vrati, tako da mogu da ga poredim sa Volom i Batlerom. Ukoliko hoce moze da ponudi nesto sto cu prihvatiti a i ne mora, niko ga i ne tera.
Npr. pre pocetka sezone sam svima nudio Samperta, svi redom su odbijali ponude a on ispade bolji od vecine za koje sam ga nudio. Jednostavno, neko ceni igraca vise, neko manje.
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Dule, ja volim MCW, mnogo mi je gotivan igrac. Ali seres previse u vezi njega. Kojih crnih 20fp prosecno. Cak i da dodje do toga, zar mislis da ce sastaviti vise od 62 meca u sezoni? Pa druze on ce pauzirati jos makar 10 meceva posle oporavka, ako ne bude tako bukvalno cu ti pokloniti igraca po izboru. Oces Walla? Pa on je u top 4 pleja lige Dule. Cak budi iskren i priznaj da sam ti ga nudio, ali ti trazis neke nebuloze ocigledno. Treba li uopste da pricamo o tome da sam ti davao Lava za Farida i po jednog nebitnog igraca da bi izjednacili ponudu ali si me odjebao ladno. Kazes Lav 22 maksimum, ok videcemo kako ce sezona ici. Ja garantujem da ce u roku od tri nedelje da digne prosek na 24. Uporedjujes MCW sa Batlerom? Zasto DUle prijatelju? Pa taj brat Batler nije samo poenter pa da zavisi od poena. Lik je defanzivac i skakac na poziciji 2. To je razlog njegovih velikih brojki, ne njegova dabra suterska serija. Moze on pasti ali bez obzira na sve ce imati bolju sezonu od MCW. Makar zbog tog jednog poena za pobedu koju ce Cikago i imati za razliku od Phile.
Glupo je ovo tvoje pominjanje Perkinsa kao nekog ko nece igrati povratkom povredjenih Durenta i Westbruka. Pa meni se cini da njih dvojica ne uzimaju minute na 5. Cak i ako igraju sa niskom petorkom gde je Durent 4 a Ibaka 5, Adams i Perkins ce imati minutazu. Perk mozda nije igracina i procerdao je sav svoj talenat, ali 15+ minuta i nekih 7+fp po mecu su realnost.
Ja sam tebe pitao da kazes sta te interesuje iz mog tima, nisam poslao ponudu i rekao ovo je to sto nudim. Postavio sam pitanje da kazes sta te interesuje. Nisi me udostojio ni odgovora. Ja razumem da je tebi cilj da me zajebes, ali ja cu se zajebati samo ako dobijam igraca kog zelim a on zaista vredi nesto. Ili u slucaju da mi se igrac povredi na prvoj narednoj utakmici kao Rendl.
Pravis me budalom Dule. Zasto tako mislim? Zato sto si mi postavio pitanje kako to da mi je mnogo da dam 22fp za potencijalnih 20fp z trejdu 1 za 1 jednog od trojke Lav, Batler, Wall za MCW. Pa druze evo ti objasnjenja zasto je mnogo, nasiroko objasnjeno. Kad je vec tako, zasto ti ne das MCW od potencijalnih 20fp za postojecih 18,5fp OLinika? Postujem ja svacije misljenje Dule i nikako mi ne pada na pamet da razgovaram sa ljudima na nacin na koji si ti pokusao samnom.
Druga stvar je i to da tebi nikad nisam nudio MCW + 1 igrac za Lava, vec Lav +1 za MCW + 1. Mislim da je to potpuno druga stvar.
Ne volim kad neko od mene pravi budalu i zato cemo prekinuti dalje pregovore jer zaista nemaju smisla. Ja gotivim par igraca iz tvog tima, ali to nije razlog da ih preplatim.
Glupo je ovo tvoje pominjanje Perkinsa kao nekog ko nece igrati povratkom povredjenih Durenta i Westbruka. Pa meni se cini da njih dvojica ne uzimaju minute na 5. Cak i ako igraju sa niskom petorkom gde je Durent 4 a Ibaka 5, Adams i Perkins ce imati minutazu. Perk mozda nije igracina i procerdao je sav svoj talenat, ali 15+ minuta i nekih 7+fp po mecu su realnost.
Ja sam tebe pitao da kazes sta te interesuje iz mog tima, nisam poslao ponudu i rekao ovo je to sto nudim. Postavio sam pitanje da kazes sta te interesuje. Nisi me udostojio ni odgovora. Ja razumem da je tebi cilj da me zajebes, ali ja cu se zajebati samo ako dobijam igraca kog zelim a on zaista vredi nesto. Ili u slucaju da mi se igrac povredi na prvoj narednoj utakmici kao Rendl.
Pravis me budalom Dule. Zasto tako mislim? Zato sto si mi postavio pitanje kako to da mi je mnogo da dam 22fp za potencijalnih 20fp z trejdu 1 za 1 jednog od trojke Lav, Batler, Wall za MCW. Pa druze evo ti objasnjenja zasto je mnogo, nasiroko objasnjeno. Kad je vec tako, zasto ti ne das MCW od potencijalnih 20fp za postojecih 18,5fp OLinika? Postujem ja svacije misljenje Dule i nikako mi ne pada na pamet da razgovaram sa ljudima na nacin na koji si ti pokusao samnom.
Druga stvar je i to da tebi nikad nisam nudio MCW + 1 igrac za Lava, vec Lav +1 za MCW + 1. Mislim da je to potpuno druga stvar.
Ne volim kad neko od mene pravi budalu i zato cemo prekinuti dalje pregovore jer zaista nemaju smisla. Ja gotivim par igraca iz tvog tima, ali to nije razlog da ih preplatim.
Последње учитавање од Andrej дана 12 Нов 2014, 20:22, учитано 2 пута укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Androse, Gagi mi sad duguje, dobavio sam mu Fernanda da završi neki čelendž, hoću da uzmem Salindžera za Veslija Džonsona, gde treba da kliknem pa da ga tiltujem dok mi ne vrati dug?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic